Kızlar çok dardayım yardım

Ama kötü niyetim gerçekten yoktu kavga eder gibi de söylemedim güzellikle konuştum bu benim hakkım değil mi .Bak 6 ay işsiz kaldım kocam polis olmasına rağmen ev alalım birimimiz olsun diye boş durmamak adına temizliklere merdiven sildim zeytin topladım mandalinaya bile gittim çok çabaladım bende zor kazandım bu benim zoruma gitti beni bırakıp onları tutması ya da zor kazandığımız üç kuruşu yedirmesi çok zoruma gitti

Hakkınız çokta fedakarlık yapmışsınız ablasının sizi yöresi tabiki zoruza gider ama işte eşinizin gözünde perde varmış görememiş

Tamamını okuyamadım konunun. Ama ilk iki olay için konuşacak olursam. İlk olaydaki gerçekten ince hesap yapmak. Bana yapılsa ben de çok rahatsız olurdum sizin davranışınızdan. Ama ikinci olayda haklısınız. Eşinizin sizi özür dilemediniz diye almaya gelmemesi yanlış.

Ablan kendi arabasiyla gitsin ayri ayri gidin demeniz cok sacma kendini kötü duruma düşürüyorsun arayip özür dilemen ayri sacmalik kendini kucuk düşürüyorsun hersey yaparlar basina biraz mesafe
Hayır ben öyle demedim tamam gidin ama aşkım bak heryere bizim arabayla gidiliyo birlere de onun arabasıyla gidin dedim ortak yere gidecekler neden iki arabayla gidilsin saçma zaten ama tüm herşeyde bizim araba kullanılıyor ondan bahsettim

Esin düşünmedikce sen kendin kotu olursun arabayi alip goturecek birak ne hali varsa gorsun kafasina koydugunu yaparlar kotu oldugunla kalirsin karisma uzuldugunle kalirsin

Siz gidip açsanıza, pişman olup dönsün diye bekliyorsanız çok bekleyeceksiniz, adam sizi yola getirme derdinde daha.

Akşam oldu dolmuşumu kaçırdım kaldım sokakta eşimi aradım beni alır mısın eve gidemiyorum dedim
Muhtemelen ablaları bunu duydu ve eşinlz de bilerek yaptığınızı düşündü. Yani tek dolmuş o muydu veya taksi de mi yoktu? Şeytanın avukatlığını yaparak karşı taraf gözünden yazdım.

Toksik denen ilişki tam da bu. Ne seninle ne de sensiz. Ben de arkadaşlara katılıyorum boşanın. Hani geçici bir anlaşmazlık sorun olur tamam ama bu durum tedavisi olmayan cins. Onlar benim anam ablam hastalığı bu. Niye istediği gibi korunmasız ilişkiye girdiniz? Karı koca olarak her şeyi hallederiz her sorunu çözeriz gibi hissetiniz değil mi? Bu durumda hamile kalmak hiç bir şeyi çözmez sakın o hatayı yapmayın.
Benim arabam yazdınız, araba sizin evlenmeden önceki arabanız mı?

Yanlış yazdım belki bilmiyorum hayır benim arabam değil ortak arabamız hane içindeki herşeyimz ortak .Dolmuşum kaçtı açıkçası taksi parası da üstümde yoktu daha yeni işe girmiştim .Taksiyle gitsem de yine sinirlenecektim kötü bişey söylemedim ki ona beni akıp gitseydi geri cidden önemli değildi ama özür mevzusunu tutturması çok yanlışta

Eşiniz polis ve siz evlere temizliğe gidiyorsunuz eşiniz gitme demiyor
Ne diyeyim susuyorum üç kızım var
Evlerden uzak ya Rabbi
Eşim gitme diyor ama bende ev alamadım boş oturmayayım altın yapayım diye yırttım kendi i çok sevdiği ailesinin birsürü tarlası var satıp ev alamadılar teklifte bile bulunmadılar ama gözü kör

Yetiştirmesi yanlış ama şöyle düşün ablanın arabası var gelir çok iyi ama senin arabanla heryere gidiyo hep bu böyle bir iki kere olduğu yok çok düşüncesiz bende ince hesaplar peşine düşmem aslında ama kullanıldığıma kızıyorum bende zor şartlar altındaki çalışıyorum çünkü

Neden onun bosanma davasini acmasini bekliyorsunuz? Gidin acin bosanma davasini ama siz o geri donsun ayni seyler tekrar yasansin diye bekliyorsunuz kisir bir dongu icindesiniz kendinize yaptiginiz kotulugu fark etmeniz dilegiyle.

Eşim gitme diyor ama bende ev alamadım boş oturmayayım altın yapayım diye yırttım kendi i çok sevdiği ailesinin birsürü tarlası var satıp ev alamadılar teklifte bile bulunmadılar ama gözü kör
Eşinin gitme demesi istemem yan cebime koy şeklinde olmuş
Gerçekten gitmemeniz gereken bir yer olduğunda ve gitme dediğinde gidebiliyor muydunuz ?
Bana göre esiniz ilk falsoyu orda vermiş rengini belli etmiş insan karısına kıyar mi ya
Güzelim bundan ne köy olur ne kasaba bununla ailesi seni genç yaşta dert hastalık sahibi yapar kendi de gamsız fıldır fıldır Gezer ona da hiçbir şey olmaz sen de artık psikiyatri mi bilmem ne mi uğraşır durursun yol yakınken ayrıl geç bile kalmışsın

Neden onun bosanma davasini acmasini bekliyorsunuz? Gidin acin bosanma davasini ama siz o geri donsun ayni seyler tekrar yasansin diye bekliyorsunuz kisir bir dongu icindesiniz kendinize yaptiginiz kotulugu fark etmeniz dilegiyle.
Beklemiyorum üzülmüyorum ama tek soru işareti kafamda okb hastası ve psikolojik sıkıntıları var o yüzden mi yapıyor diye düşünüyorum sevgimi içime attık böyle olmaz zaten ama çok kötü bir durum düşünüyorum sadece

Oldum bile abla oldum ramak kaldı delirmeye

Sence ben nerede hatalıyım

Valla nerede haklısınız daha iyi ve cevaplaması kısa bir soru olurdu.

Bir kere tek arabayla gidilecek yere niye araba değiştire değiştire gitsinler? Allah aşkına araba kmsi ile benzini mi düşünecek doğum gününe giderken eşiniz? Hem de ailesine karşı?

Diğer konu sinir krizi geçirip apartmana rezil olmanız. İnanılmaz geliyor bana böyle şeyler. Çok ayıp yahu.

Sonrasında adamı kovmamız ama yalvarıp geri getirmeniz. Yok aşkta gurur olmaz diye ailesinin hakaretlerini dinlemeniz. Memeden kesilmemiş adamla bu kadar olay olurken korunmasız sevişmeniz bir de hamilelik şüphesi.

Kendiniz de destek alın. Bu ilişkiden bir şey olmaz. Bir dahaki ilişkileriniz için değişmeye çalışın. Davayı da eşinizden beklemeyin ailesinden izin bekliyordur o açmak için. Boşayın gitsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…