tesekkürler,
bunu yazmıstım ama tekrar edeyim.
seninde yazdığın gibi o dönem hiçbirsey farketmedim.
helede benm gibi babasız olanlar için,kıskanılma,sahiplenilme duyguları agır basıyor.beni ne kadar da cok seviyor,ölüyorum askımdan modundaydım.
şizofren yada paranoayak diyemiyorum,cünkü asla teavi olmadı ve bi tanı konulmadı.
ama anladığım birsey varsa,en basından en ufak bir olaya bile kafanda acaba diyorsan,o konuya birdaha dön.
nedenlerini arastır.
cünkü ask biz kadınların gözlerini kör,kulaklarını sağır ediyor.
kendimizi herkesle ve herseyle mücadele edebilir sanıyoruz.
Iste seninde dedigin gibi ask benimde gozumu kor kulagımı sagır etmis durumda, kıskançlık yok ama sahiplenme sevgi saygı ask var onda, bende platonik bir ask yasadıgım için, bu beni sevdi diye herseyi gormezden geldim malesef
beni korkutan seyler, mesela kendini çok zeki gormesi, bencil olması, kendi dogrularından asla vazgeçmemesi, herhangi bir rahatsızlıgı için asla ve asla ilaç kullanmayı kabul etmemesi (grip ve bas agrısı gibi seyler için), kendi dedigi olmadıgında kusmesi, annesiyle kardesleriyle çok sık tartısıp haftalarca kusmesi, durduk yere mesajlasırken alakasız bir cumle kurup ben ne alaka, diye sorunca hiiiç oylesine yazdım demesi (2-3 kere bunu yaptı bir yıl içinde), hayal kurup dalması, mesela elini makinaya kaptırdıgı dusuncesi aklına gelip "ayyy" demesi ve bunu herkesin duyması gibi ilginç huyları var her ne kadar arastırdıysamda birsey bulamadım sen çok kitap okudum demistin ya belki bana yardımcı olabilirsin diye dusundum, Tabi senin derdin sana yeter, bana cevap yazmak zorunda degilsin :)