• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BULDU BENİ!!! ACİL DURUM..

tesekkürler,
bunu yazmıstım ama tekrar edeyim.
seninde yazdığın gibi o dönem hiçbirsey farketmedim.
helede benm gibi babasız olanlar için,kıskanılma,sahiplenilme duyguları agır basıyor.beni ne kadar da cok seviyor,ölüyorum askımdan modundaydım.
şizofren yada paranoayak diyemiyorum,cünkü asla teavi olmadı ve bi tanı konulmadı.
ama anladığım birsey varsa,en basından en ufak bir olaya bile kafanda acaba diyorsan,o konuya birdaha dön.
nedenlerini arastır.
cünkü ask biz kadınların gözlerini kör,kulaklarını sağır ediyor.
kendimizi herkesle ve herseyle mücadele edebilir sanıyoruz.

Iste seninde dedigin gibi ask benimde gozumu kor kulagımı sagır etmis durumda, kıskançlık yok ama sahiplenme sevgi saygı ask var onda, bende platonik bir ask yasadıgım için, bu beni sevdi diye herseyi gormezden geldim malesef
beni korkutan seyler, mesela kendini çok zeki gormesi, bencil olması, kendi dogrularından asla vazgeçmemesi, herhangi bir rahatsızlıgı için asla ve asla ilaç kullanmayı kabul etmemesi (grip ve bas agrısı gibi seyler için), kendi dedigi olmadıgında kusmesi, annesiyle kardesleriyle çok sık tartısıp haftalarca kusmesi, durduk yere mesajlasırken alakasız bir cumle kurup ben ne alaka, diye sorunca hiiiç oylesine yazdım demesi (2-3 kere bunu yaptı bir yıl içinde), hayal kurup dalması, mesela elini makinaya kaptırdıgı dusuncesi aklına gelip "ayyy" demesi ve bunu herkesin duyması gibi ilginç huyları var her ne kadar arastırdıysamda birsey bulamadım sen çok kitap okudum demistin ya belki bana yardımcı olabilirsin diye dusundum, Tabi senin derdin sana yeter, bana cevap yazmak zorunda degilsin :)

Rica ederim. Keşke daha fazlası gelse elimizden. İnanın siz dün öylr karamsar yazınca tğm gğn düşündüm. Benim gibi burdaki kınu sahiplerinin ne durumda olduğunu samimiyetle merak eden birsürü hanım var.

kitap okurken de otobiyografik romanları tercih etmişimdir hep. Gerçek birinci ağızdan bilmediğimiz biryerlerde bilmediğimiz hayatlar neler yaşar, ne dertleri var, onlar nelere güler vs.

Kk yi bu yüzden takip ediyorum sanırım. Birde ne sorsam ne arasam inanılmaz zeki hanımlar var. Yahu 1000 tl lik maddi zarardan bile bu hatunlar kurtardılar beni.
:KK15:

varolun :D
benim alo danısma hattım var zaten,
kamu spotuda var,,türkiyenin en cok tıklanan kadın platformu KK :D
sabahtan beri ilk defa tebessüm olustu yüzümde,sağol

tesekkürler,
avukat durumumla alakalı kesin bir gizlilik talep formu hazırladı,savcılığa gittik.şikayetci olmaadım ama durumun vahimliğini tek tek orayada aktardım.
orada bana tek destek ben ve kitaplarım olacak.
çünkü orayı bilmem etmem,cıkmayada korkarım acıkcası.
telefonda varmıs,telefonda terapi nasıl olur bilemem,online olanı varmıs,onu da bilmiyorum.
ama baktım bende kafayı sıyırıyorum mecburen bunlardan birine basvurcam artık
Dostun kitaplarsa sen çoktan kazanmışsın demektir..

o nasıl ki her kavgada bana neler yapacagını anlattıysa,bende her atak gecirdiğinde ona birgün bu durumdan pes edip gidersem kesinlikle hiçbirşey talep etmeyecegimi beynine işlmemiştim.
çünkü bunu idrak ettiki,sen beni ben oldugum için seviyosun,ne bu esyalar ne bu hayat senin umrunda da derdi.
ama yine söylüyorum,normal olmadığı için su yada bu diyemiyorum.şimdi ararsam kötü olacak biliyorum.
zaten tek bildiğim bu.
ama dediğim gibi bunun için saglıklı düşünüp karar vermeliyim.
cok sagol

tmm cnm.. netice de sen daha iyi tanıyorsun :) korkma, bir şey yapacak olsaydı en başta yapardı.. bence şuan sana hak verme sürecini yaşıyor, sonunda kaçırdım kadını diye düşünüyor, o yüzden suskun..

yönetimden birine özel mesaj atıp güvenlik nedeniyle yeni bir üyelik açacağını bu hesabı artık kullanmayacağını bildirmen yeterli.. sonrasında yeni bir mail adresiyle kk ya yeniden üye olabilirsin.. ama biz seni nereden tanıyacağız :KK64: bana özel msj at mutlaka :KK5:

her geçen gün daha güzel haberlerini okumayı diliyorum.. sevgiler..

Iste seninde dedigin gibi ask benimde gozumu kor kulagımı sagır etmis durumda, kıskançlık yok ama sahiplenme sevgi saygı ask var onda, bende platonik bir ask yasadıgım için, bu beni sevdi diye herseyi gormezden geldim malesef
beni korkutan seyler, mesela kendini çok zeki gormesi, bencil olması, kendi dogrularından asla vazgeçmemesi, herhangi bir rahatsızlıgı için asla ve asla ilaç kullanmayı kabul etmemesi (grip ve bas agrısı gibi seyler için), kendi dedigi olmadıgında kusmesi, annesiyle kardesleriyle çok sık tartısıp haftalarca kusmesi, durduk yere mesajlasırken alakasız bir cumle kurup ben ne alaka, diye sorunca hiiiç oylesine yazdım demesi (2-3 kere bunu yaptı bir yıl içinde), hayal kurup dalması, mesela elini makinaya kaptırdıgı dusuncesi aklına gelip "ayyy" demesi ve bunu herkesin duyması gibi ilginç huyları var her ne kadar arastırdıysamda birsey bulamadım sen çok kitap okudum demistin ya belki bana yardımcı olabilirsin diye dusundum, Tabi senin derdin sana yeter, bana cevap yazmak zorunda degilsin :)

ooouuuww..
okudum ben seni,yani gecen gün okudugumu hatırlıyorum..ve cevabım da kac kac kac,sende benim gibi konular acarsın bu platforma,kac...
gibi birseydi.
tekrarlıyorum,lütfen ama lütfen ardına bile bakma..
keske zamanında bende bu kadar sorunu farkedebilseydim,ve acba diyebilseydim.ve birileri bana bırak deseydi..
şimdi ne olurdu bilemem.bırakırmıydım bilemem.
ama sen bırak.
bak suan bana.
bak ta gelecegini en korkunc haliyle gör!
askta gecer,sevgide biter.
önüne bak.

Allah yardimcin olsun canım ama bu sessizlik bu tepkisizlik hayıra alamet değil gibi

amin,
bende farkındayım bu sessizliğin sonu hiç hayır değil.
elimden geleni yaptım,
dahasını rabbim bilir.
ne olacak ne yasayacagım en ufak bi fikrm yok,
ama aklının alamayacagı kadar senaryom cok

tmm cnm.. netice de sen daha iyi tanıyorsun :) korkma, bir şey yapacak olsaydı en başta yapardı.. bence şuan sana hak verme sürecini yaşıyor, sonunda kaçırdım kadını diye düşünüyor, o yüzden suskun..

yönetimden birine özel mesaj atıp güvenlik nedeniyle yeni bir üyelik açacağını bu hesabı artık kullanmayacağını bildirmen yeterli.. sonrasında yeni bir mail adresiyle kk ya yeniden üye olabilirsin.. ama biz seni nereden tanıyacağız :KK64: bana özel msj at mutlaka :KK5:

her geçen gün daha güzel haberlerini okumayı diliyorum.. sevgiler..

çok sağol ,
bu kararı gerceklestirdiğimde tek tek dürterim sizi sanırım :D
hersey yolunda bittiii diye yazarım inşallah

Dostun kitaplarsa sen çoktan kazanmışsın demektir..

yaaa,
yemin ediyorum bi mesajı okuyorumgülüyorum,
diğerini okuyorum üzülüyorum,
bi sonrasın da korkuyorum,
ama bu benim için eşime iyi dileklerde bulunan hanımefendinin mesajı kadar iyiydi.
gözlerim doldu yutkunamıyorum.
duysu seli yasıyorum resmen.,
ben kolay aglayan biri değilim,
biri bana ağlayıp rahatlamam için bi öneride bulunurmu acaba :D

ooouuuww..
okudum ben seni,yani gecen gün okudugumu hatırlıyorum..ve cevabım da kac kac kac,sende benim gibi konular acarsın bu platforma,kac...
gibi birseydi.
tekrarlıyorum,lütfen ama lütfen ardına bile bakma..
keske zamanında bende bu kadar sorunu farkedebilseydim,ve acba diyebilseydim.ve birileri bana bırak deseydi..
şimdi ne olurdu bilemem.bırakırmıydım bilemem.
ama sen bırak.
bak suan bana.
bak ta gelecegini en korkunc haliyle gör!
askta gecer,sevgide biter.
önüne bak.

oylemi dersin ya çok korktum gerçekten, ama vazgeçmek için bu kadar cesaretim ve gucum yok sanırım, ustelik seneye dugunumuz var.... ben insanların psikolojisini çok merak ettigim için hep boyle bir arastırma içindeyim, ama ona konduramıyorum bir turlu, dusunuyorumda mesela son iki aydır çok çok iyi biri oldu, soylede birsey var, neredeyse tum sulale ona danısıyor bir karar almadan, arkadas çevresi çok, çok sosyal biri, ve çok seviliyor (benim akrabam onun ailesiyle çok samimi oldugundan biliyorum ve akrabam onun hakkında negatif hiçbirsey demedi demiyorda çok seviyorlar ) yinede eski seyler aklıma geliyor... çıkmazdayım vazgeçemiyorum ya ben abartıyorsam ya ben kuruntu yapıyorsam dusuncesi aklımdan çıkmıyor :(

Rica ederim. Keşke daha fazlası gelse elimizden. İnanın siz dün öylr karamsar yazınca tğm gğn düşündüm. Benim gibi burdaki kınu sahiplerinin ne durumda olduğunu samimiyetle merak eden birsürü hanım var.

kitap okurken de otobiyografik romanları tercih etmişimdir hep. Gerçek birinci ağızdan bilmediğimiz biryerlerde bilmediğimiz hayatlar neler yaşar, ne dertleri var, onlar nelere güler vs.

Kk yi bu yüzden takip ediyorum sanırım. Birde ne sorsam ne arasam inanılmaz zeki hanımlar var. Yahu 1000 tl lik maddi zarardan bile bu hatunlar kurtardılar beni.
:KK15:

bu oldu işte,
ağlamaya bahanemi buldum.
ben kötü niyetli biri degilim,elimden geldiği kadar ruhumuda temiz tutmaya gayret gösteririm hep.
evet bende süpheyle yaklasırım zaman zaman,
ama bende hep mutlu son okumak görmek bilmek isterim.
allah biliyor ya gercekten suan içimi tam anlamıyla actıgım insanlar burada.
yardımlarınız yada dualarınız bana yetiyor

yaaa,
yemin ediyorum bi mesajı okuyorumgülüyorum,
diğerini okuyorum üzülüyorum,
bi sonrasın da korkuyorum,
ama bu benim için eşime iyi dileklerde bulunan hanımefendinin mesajı kadar iyiydi.
gözlerim doldu yutkunamıyorum.
duysu seli yasıyorum resmen.,
ben kolay aglayan biri değilim,
biri bana ağlayıp rahatlamam için bi öneride bulunurmu acaba :D

duygusal bir şarkı seni deli gibi ağlatır.. dene istersen :KK51:

oylemi dersin ya çok korktum gerçekten, ama vazgeçmek için bu kadar cesaretim ve gucum yok sanırım, ustelik seneye dugunumuz var.... ben insanların psikolojisini çok merak ettigim için hep boyle bir arastırma içindeyim, ama ona konduramıyorum bir turlu, dusunuyorumda mesela son iki aydır çok çok iyi biri oldu, soylede birsey var, neredeyse tum sulale ona danısıyor bir karar almadan, arkadas çevresi çok, çok sosyal biri, ve çok seviliyor (benim akrabam onun ailesiyle çok samimi oldugundan biliyorum ve akrabam onun hakkında negatif hiçbirsey demedi demiyorda çok seviyorlar ) yinede eski seyler aklıma geliyor... çıkmazdayım vazgeçemiyorum ya ben abartıyorsam ya ben kuruntu yapıyorsam dusuncesi aklımdan çıkmıyor :KK43:

sende ' o kedi buraya gelecek ' kafasında tam gaz ilerleyeceksin.
burada okudukların fake olabilir,inanmayabilirsin,lütfen kendin için bi danısmana git o zaman.
200 tl 1 saat konus.sonra karar ver.
biliyorumki kararın degişmeyecek ama ben tüm kalbimle senin için en doğrusunu yazıyorum

duygusal bir şarkı seni deli gibi ağlatır.. dene istersen :KK51:

ay ben hep donatımlı büyütüldüm,hep tembih,hep örneklerle.
sunu yaparsan su,bunu yaparsan bu..eminim hepimiz böyle büyütüldük ama ben bi kulagından giren digerinden cıkanlar gibi olmadım.hep girdi beynime,çıkış yok.hep önlem hep önlem...
lisede sevgilimden ayrıldığımda bile sarkı dinlemezdim,cabuk unutayım diye.
eşimle bile beraber sarkımız yok,düşün seen.

sunu yaparsan su,bunu yaparsan bu..eminim hepimiz böyle büyütüldük ama ben bi kulagından giren digerinden cıkanlar gibi olmadım.hep girdi beynime,çıkış yok.hep önlem hep önlem...

açıp ibrahim tatlıses dinlesem aklıma baba geliyo :) BABAM yani

sende ' o kedi buraya gelecek ' kafasında tam gaz ilerleyeceksin.
burada okudukların fake olabilir,inanmayabilirsin,lütfen kendin için bi danısmana git o zaman.
200 tl 1 saat konus.sonra karar ver.
biliyorumki kararın degişmeyecek ama ben tüm kalbimle senin için en doğrusunu yazıyorum

çok ama çok tesekkur ederim, inan bu dediklerini dikkate alacagım, bir sure daha gozlemleyecegim onu, dedigim gibi iki aydır çok iyi, ama onumde bir yıl var karar vermem için, insallah Allah bana dogru yolu gôsterir, eger oyle bir sorunu varsa en kısa surede gorsem elimde bir kanıt olsa keske
Aslında ben onu aileme kabul ettirmek için çok ugrastım sonunda basardım, ve ailemi karsıma aldıgım için vazgeçmek biraz daha zor malesef :(

Benden bitane daha varmış demek. Sevgilisi ile ayrılıp tüm dersleri notları altüst olan kişilerin aksine. O hafta olan sınavların 90 dan aşşağı olduğunu bilmem öğrencilik yıllarımda. Kendimi derse verirdim tam konsantrasyon.

Bir keresinde üniversitede idim. Aslında çok sorunlu bir gündü benim için ama sabah okula girince gırgır şamata. Kantinde çalışan biri vardı hiç unutmam. Ben kahkahalarla zaman geçirirken arkadaşlarımın yanında beni çağırdı ve ne derdin var senin dedi. Ne alakası var gülüp konuşuyoruz diyince ama çok eğleniyorsun belliki bir sorunun var onu bastırıyorsun dedi. Ve ben ağlamaya başladım.

Hep bir yolu vardı benim için.

Sevgili Casper, yaşadıklarını çok üzüldüm. Iki kişinin birbirini severken sebeb ne olursa olsun ayrılması çok üzücü. Keşke esin birseyler için cabalasaydi.Sen ne kadar çok sevmiş sin, korkmana rağmen yanında olmuşsun. Sen çok güçlü bir kadinsin.

Sana fazla bir akil vermeye gerek duymuyorum.Cunku sen yaşadıkların doğrultusunda neyi nasıl yapacağını herkesten iyi biliyorsun.Ama yazmaya devam et.Bu seni daha da rahatlatacaktir.

Içimden keşke dedim keşke eşi büyük bir adım atsa ve gercekten iyi olsa hersey duzelse. .

Imkansiz mi bu dileğim bilmiyorum.Ama sana tek diyebileceğim lütfen dikkatli ol.Eve falan da sakin gitme.Cunku o çok zeki bir adam gelip annenin evinde sana birsey yapmaya kalksa onun yaptığı ispatlanir, ya da annenin elinde telefon hazır bekleyebilecegini tahmin eder vs.dolayisi ile itibari mavfolur.

Unutma sen zeki bir kadinsin, ancak anlattigin şekildeki psikolojik rahatsızlığı olan kişiler senden en az 10 kati zekidirler.Hesaplayamadigin şeyleri onlar coktan hesaplamistirlar.Ve o kisiler yapmis olduklari plandan emin olmadan hareket etmezler.Yani sanildigi gibi bir anlik sinir patlamasi ile hareket etmezler.Kafada cok kurarlar, kendi kendilerini ikna edene dek sabırlıdırlar.

O yüzden eşinin Eşref Saati de olabilir ama fırtınadan önce sessizlik de olabilir.Ki ikinci ihtimal bana daha yüksek geliyor. Bir amcanın konuşması ile bu kadar etkilenmez.Cunku amca seni bu kadar düşünüyorsa onun eşinle konuşma yapması mutlaka ilk değildir.

Hatta artık amca ile de görüşme bir şekil adamı ikna ya da tehdit edip planına ortak edebilir.Belki de etmisdir ki yerini bulmus!Baska sansin olmadigi zamanlar da amca ile konusmak zorunda kalirsan amca seninle görüşmek isterse kabul etme.En fazla irtibat tel.den olsun.Ama bu cep tel.den olmamalı yoksa yine bulurlar seni. Numarayi gizleme birşeyi değiştirmez. Senin cepten olmazsa da şehir ve ilçeyi öğrenirler. Bence sen en iyisiggittiğin yerden konuşma kimseyle..

Bu arada inşaallah evden getirdiğin diz üstü bilgisayarınla yada eşinin ya da herhangi birinin bildiği telefon ya da telefon numarasından girmiyorsundut siteye ya da herhangi bir işleme. .Ve umarım ki herhangi birinin bildiği mail adresini de kullanmıyor sundur. Özellikle bilinen mailin varsa hemen başka bir mail al ve buradaki mail adresini değiştir. Akıllı telefonun varsa senkore etmemesi de önemli. .

Ama kullanıcı adın deşifre oldu ise yapacak hicbirsey yok.Kullanici adını değiştirsen de eski kullanıcı adın arandığı gibi yeni kullanıcı adında deşifre olur.Ayrica konunu kapattir bilirsin ama konunu kapattirsan da silinmesi gibi bir ihtimal yok.Anca hayatı tehlike varsa ki var yöneticilerle irtibata geçersen belki konunu siler ler. Ama bunu ispatlaman lazım. O yüzden açtığı ve yazdığın her yoruma dikkat et..Ayrıca kullanıcı pasif durumuna gelse de yani hesabını kapattirsan da açmış olduğun konu ve yorumlar hala duruyor ve ulaşılır olur.

Ve yine umarım yazdıklarının hepsini doğru yazmamis sindir. Yani ornegin:gercekte 6 senelik evlisindir ama buraya 4 yazmissindir gibi gibi..

Allah yar ve yardımcı olsun inşaallah. .

Back