• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BULDU BENİ!!! ACİL DURUM..

anladım canım.. ama bu şekilde hiç konuşmaman da onun o bahsettiğin saçma sapan düşüncelere takılmasına yol açar.. "dava ile ilgili olarak aramıştım, maddi bir talebim yok," gibi şeyler söylersin.. hem bu şekilde her şeyin normal olduğu ve ondan korkmadığın izlenimini vermiş olursun..

önce düşün, cümlelerini toparla ve ara.. KORKMA !
o nasıl ki her kavgada bana neler yapacagını anlattıysa,bende her atak gecirdiğinde ona birgün bu durumdan pes edip gidersem kesinlikle hiçbirşey talep etmeyecegimi beynine işlmemiştim.
çünkü bunu idrak ettiki,sen beni ben oldugum için seviyosun,ne bu esyalar ne bu hayat senin umrunda da derdi.
ama yine söylüyorum,normal olmadığı için su yada bu diyemiyorum.şimdi ararsam kötü olacak biliyorum.
zaten tek bildiğim bu.
ama dediğim gibi bunun için saglıklı düşünüp karar vermeliyim.
cok sagol

vallahi bende bu kadar sorun içinde niye buna takıldınız bende buna taktım sanırım,
yani bizde cocukken kardesimle evi dağıtsak,babam derdiki; bak anne geliyo kudurmayın artık..
yada bi yere gidecegimiz zaman annem derdiki; baba 6 da gelecek hazırlanın..
kardesimle hep böyle büyüdük.
telefonda bile kardesimle konusurken; anne nasılmıs abla,yada babadan haber varmı diye konusuruz.
sanırım yetiştirilme tarzımızdan kaynaklanıyo bu hitap seklimiz.
bu duruma baska acıklayabilecegim bişeyim yok.
iyi dilekleriniz için de tesekkür ederim.
anne yattı,bende aldım yemegimi gectim pc basına,yine sizinle konusuyorum.
kafam dagılır,sacma sapan seylerle kendimi korkutmam diye.
böyle işte

bende anne lafına takılanlardandım ama diğer konulara detaylı bakmamıştım
anne diye acaba eşinizin annesinden falan mı bahsediyorsunuz onunla mı saklanıyorsunuz diye düşündüm
yoksa kimseyi yargılamak haddime değil
umarım kolay atlatırsınız her şeyi
ama eşinize de üzüldüm inşallah hasta olduğunu kabul edip tedavi olur
gelecek size de ona da güzel günler getirir

Şimdi gördüm konuyu .
Bulmamasına imkan yoktu zaten, anlattığın kadarıyla takıntılı biriydi . Bulmadan rahat edemezdi .
Bütün sayfaları okumadım , gidebileceğiniz başka yer var mı ?
Çok dikkatli olun .

bende anne lafına takılanlardandım ama diğer konulara detaylı bakmamıştım
anne diye acaba eşinizin annesinden falan mı bahsediyorsunuz onunla mı saklanıyorsunuz diye düşündüm
yoksa kimseyi yargılamak haddime değil
umarım kolay atlatırsınız her şeyi
ama eşinize de üzüldüm inşallah hasta olduğunu kabul edip tedavi olur
gelecek size de ona da güzel günler getirir

yetiştirilme şeklimle alakalı bu anne yada baba hitaplarım.sadece bende degil kardeşimde anneye beni abla ne yapıyor diye sorar yada mesaj atar.yani bununla alakalı baska bi gercegim yok.
yargıladıgınızı değil anlatamadıgımı yada ifade edemediğimi düşündüm.sadece kendime mal ettim bu soruları.sizin dikkatinizi cekince bende farkettim hitap seklimi.ama daha önce kimse bana niye annem demiyosun anne diyosun deemişti,şaşırdım.
umarım hersey güzel olur,tesekkür ederim

Şimdi gördüm konuyu .
Bulmamasına imkan yoktu zaten, anlattığın kadarıyla takıntılı biriydi . Bulmadan rahat edemezdi .
Bütün sayfaları okumadım , gidebileceğiniz başka yer var mı ?
Çok dikkatli olun .

tesekkürler,
yarın gidiyorum zaten,şehir dısında olcam,dava sonuclanıncaya yada ben tamam diyinceye kadar

tesekkürler,
yarın gidiyorum zaten,şehir dısında olcam,dava sonuclanıncaya yada ben tamam diyinceye kadar

En güzeli uzak durmak .
Biraz can sıkıcı bir durum , endişe içindesin biliyorum ama lütfen her daim tetikte ol.
Allah a emanet ol , hakkında en hayırlısı olsun .
Haberlerini paylaşmaya devam et lütfen .

Allah ikinizin de yolunu açık etsin
size huzurlu bir yaşam
eşinize de sağlık huzur versin

ne zor ve nasıl boğazda yumruk bi durum tarif edemem.
ona kim yardım eder artık bilmiyorum,birinin yardım edeceginide bilmiyorum.
allahım düşmanıma bile böyle bir tercih yaptırmasın.
herseyi anlatamıyorum tabi.
ama kelimenin tam masıyla zor.
hatta zorluk kelimesine sıgmayacak kadar zor.
tesekkür ederim sağolun

En güzeli uzak durmak .
Biraz can sıkıcı bir durum , endişe içindesin biliyorum ama lütfen her daim tetikte ol.
Allah a emanet ol , hakkında en hayırlısı olsun .
Haberlerini paylaşmaya devam et lütfen .

yarın baska bi şehirde olacagım.kk yönetimi kabul ederse mail adresimi değiştirim aynı nickle yazmaya devam ederim fırsat buldukca.
ne kadar anne yada arkadaslarım yanımda da olsalar,burada yanlız hissetmiyorum kendimi.bu dönem burada olmak iyi geldi.
onlara hep güclüyüm,korkmuyorum,alırım kılıcımı dünyayla savasırım ben izlenimi yapmak zorundaymısım gibi hissediyorum,ama burada an be an deeğişen duygularımı oldugu gibi yaızıyorum.
tesekkürler dilekleriniz için

Eşimin babasına Peder annesine Valide demesi inanılmaz sinir bozucu gelir bana. Sizinki bu hitap şekli ile kıyaslanamaz bile. Eşimde ben söyleyince bir şaşırdı hiç farkında değil yani 3 kardeşler bu hitap şekli sadece eşimde var. Ama kendilerine anne baba diye hitap eder yüz yüze . Ama onlardan bahsederken Peder Valide der. Neyse siz zaten açıklamanızı yazmışsınız şu sıkıntılı durumda birde bu konuya ince ince açıklık getirmek için uğraşmışsınız. Ama okadar fake konu açılıyorki didikleniyor bu yüzden keşke fake olsa ve iki kadın korkuyla ev ev , şehir şehir kaçmasa.

Asıl söylemek istediğin telefonla destek alabilmek için alo 186 diye hatırlıyorum aile çocuk danışma hattı. Kamu spot reklamları var hatta. Bir deneyin bence anlatın derdinizi inşallah bir çare bulursunuz.

yetiştirilme şeklimle alakalı bu anne yada baba hitaplarım.sadece bende degil kardeşimde anneye beni abla ne yapıyor diye sorar yada mesaj atar.yani bununla alakalı baska bi gercegim yok.
yargıladıgınızı değil anlatamadıgımı yada ifade edemediğimi düşündüm.sadece kendime mal ettim bu soruları.sizin dikkatinizi cekince bende farkettim hitap seklimi.ama daha önce kimse bana niye annem demiyosun anne diyosun deemişti,şaşırdım.
umarım hersey güzel olur,tesekkür ederim

yarın baska bi şehirde olacagım.kk yönetimi kabul ederse mail adresimi değiştirim aynı nickle yazmaya devam ederim fırsat buldukca.
ne kadar anne yada arkadaslarım yanımda da olsalar,burada yanlız hissetmiyorum kendimi.bu dönem burada olmak iyi geldi.
onlara hep güclüyüm,korkmuyorum,alırım kılıcımı dünyayla savasırım ben izlenimi yapmak zorundaymısım gibi hissediyorum,ama burada an be an deeğişen duygularımı oldugu gibi yaızıyorum.
tesekkürler dilekleriniz için
Belki kullanıcı adını bile değiştirebilirsin .
Aile hayatınızı bilenler vardır muhakkak , onların içinden birilerinin kk da olma olasılığı çok yüksek . Konuya denkte gelebilir . Fazla mı abarttım bilmiyorum ama bir önceki konunda eşin beni korkutmuştu . Kontrol mekanizması yok çünkü .

Yanisi, en başından beri konularınızda dikkatimi çeken ayrıntılar var. Hastalık derecesinde kıskanç eşinizin, evinizde aylarca bir adamın kalmasını sorun etmemesi, ortakları olduğuna göre ticaret ya da işletmecilik tarzı bir iş yapan eşinizin tüm güvensizliğine ve ilişkilerini başkalarına göre nedensizce yıkma huyuna rağmen, ortaklarıyla sıkı dostluklar kurabilmesi ve gelir kaybı yaşamaması. Son olarak bu konuda da 3. Şahıslar arasında geçen ve sizin bir başka 3. Şahıstan dinlediğiniz konuşmayı sanki kendiniz yazmışçasına birebir aktarmanız, amcaya daha önce hislerinizi tanımlarken kullandığınız romantik kalıpları kullandırmanız bende karşımda kalemi iyi canı sıkılmış bir kadın var izlenimi uyandırıyor.

diğer sorulara cevap yazarken,sizin aklınıza takılan tüm sorula cevap vermişim,yine de sormak isterseniz memnuniyetle cevaplarım.
geriye yönelik tek tek okumak sıkarsa canınızı,bunu bilerek yaptıgımdan emin olabilirsiniz..
çünkü burada 'dişim agrıyor hamilemiyim,korkuyorum' (kesinlikle akıldısı bi örnek veriyorum) gibi konuları okurken dahi yargılayıcı yaklaşmadım.
kendi konularım dısında baska yaptıgım yorumlarada bi göz atınız.
ben hep benim.
kalemim aynı,
hitap şeklim aynı...
derdim okuduklarınızdan ibarettir.

Eşimin babasına Peder annesine Valide demesi inanılmaz sinir bozucu gelir bana. Sizinki bu hitap şekli ile kıyaslanamaz bile. Eşimde ben söyleyince bir şaşırdı hiç farkında değil yani 3 kardeşler bu hitap şekli sadece eşimde var. Ama kendilerine anne baba diye hitap eder yüz yüze . Ama onlardan bahsederken Peder Valide der. Neyse siz zaten açıklamanızı yazmışsınız şu sıkıntılı durumda birde bu konuya ince ince açıklık getirmek için uğraşmışsınız. Ama okadar fake konu açılıyorki didikleniyor bu yüzden keşke fake olsa ve iki kadın korkuyla ev ev , şehir şehir kaçmasa.

Asıl söylemek istediğin telefonla destek alabilmek için alo 186 diye hatırlıyorum aile çocuk danışma hattı. Kamu spot reklamları var hatta. Bir deneyin bence anlatın derdinizi inşallah bir çare bulursunuz.

varolun :D
benim alo danısma hattım var zaten,
kamu spotuda var,,türkiyenin en cok tıklanan kadın platformu KK :D
sabahtan beri ilk defa tebessüm olustu yüzümde,sağol

ben butun konularınızı okudum tabi saskınlık içinde, çok sabırlıymıssın gerçekten, ve su an bosanarak geçte olsa en dogru kararı aldıgından eminim. Senin için en iyisi sehir degistirmek olacaktır, bir nevi izini kaybettirip kurtulursun adamdan..
Benim merak ettigim bir konu var, evlenmeden once hiç boyle sorunlarını farketmedinmi? mesela kıskançlık, veya sizofren olabilme ihtimali hiç aklına geldimi? Bu konuyu merak etmemin sebebi benim sozlum, onunda bazen degisik hareketleri huyları oluyor, ama ben bazen abarttıgımı dusunuyorum aklım çok karısık

Belki kullanıcı adını bile değiştirebilirsin .
Aile hayatınızı bilenler vardır muhakkak , onların içinden birilerinin kk da olma olasılığı çok yüksek . Konuya denkte gelebilir . Fazla mı abarttım bilmiyorum ama bir önceki konunda eşin beni korkutmuştu . Kontrol mekanizması yok çünkü .

bunların hepsini o kadar cok düşündümki,bak sonunda sende benim gibi oldun..akla hayale gelmeyecek seyler düşünebiliyorsun..
hosgeldin aramıza artık sende normal değilsin..
evet burada olanlar var tabi,hatta bazen su krem suraya iyi geliyomus kk da okumusutum geyiğimiz bile dönerdi.
burada olup benim konularıma denk gelenler olabilir,o yüzden mümkün oldugu kadar oldugum yeri,gidecegim yeri saklıyorum.ne yapabilirm yada sunları sunları yapıcam,yada yaptım gibi seyler,nasılsa bugün değil yarın ortaya cıkacak.
o yüzden suan korkmuyorum.
ama mail adresimle kullanıcı adımı değiştirmem mantıklı buna nasıl basvurucam

ben butun konularınızı okudum tabi saskınlık içinde, çok sabırlıymıssın gerçekten, ve su an bosanarak geçte olsa en dogru kararı aldıgından eminim. Senin için en iyisi sehir degistirmek olacaktır, bir nevi izini kaybettirip kurtulursun adamdan..
Benim merak ettigim bir konu var, evlenmeden once hiç boyle sorunlarını farketmedinmi? mesela kıskançlık, veya sizofren olabilme ihtimali hiç aklına geldimi? Bu konuyu merak etmemin sebebi benim sozlum, onunda bazen degisik hareketleri huyları oluyor, ama ben bazen abarttıgımı dusunuyorum aklım çok karısık

tesekkürler,
bunu yazmıstım ama tekrar edeyim.
seninde yazdığın gibi o dönem hiçbirsey farketmedim.
helede benm gibi babasız olanlar için,kıskanılma,sahiplenilme duyguları agır basıyor.beni ne kadar da cok seviyor,ölüyorum askımdan modundaydım.
şizofren yada paranoayak diyemiyorum,cünkü asla teavi olmadı ve bi tanı konulmadı.
ama anladığım birsey varsa,en basından en ufak bir olaya bile kafanda acaba diyorsan,o konuya birdaha dön.
nedenlerini arastır.
cünkü ask biz kadınların gözlerini kör,kulaklarını sağır ediyor.
kendimizi herkesle ve herseyle mücadele edebilir sanıyoruz.

Telefonu evde bırakıyorsan amca aradığında sana nasıl ulaşıcak peki?

benim telefonum evden cıktıgım dakikadan itibaren kapalı,
amcaya anneden ulasatım,herkesle anneden konusuyorum,herkes bana anneden ulasıyor

bunların hepsini o kadar cok düşündümki,bak sonunda sende benim gibi oldun..akla hayale gelmeyecek seyler düşünebiliyorsun..
hosgeldin aramıza artık sende normal değilsin..
evet burada olanlar var tabi,hatta bazen su krem suraya iyi geliyomus kk da okumusutum geyiğimiz bile dönerdi.
burada olup benim konularıma denk gelenler olabilir,o yüzden mümkün oldugu kadar oldugum yeri,gidecegim yeri saklıyorum.ne yapabilirm yada sunları sunları yapıcam,yada yaptım gibi seyler,nasılsa bugün değil yarın ortaya cıkacak.
o yüzden suan korkmuyorum.
ama mail adresimle kullanıcı adımı değiştirmem mantıklı buna nasıl basvurucam
Bu tarz durumlarda her zaman en kötü ihtimali düşünüp ona göre önlem almalı . Herşey çok güzel giderse ne ala .

Sağ üstte kullanıcı adına tıklayıp , sonrasında kişisel bilgilerim sayfasını açarsan , ekranın sağındaki seçeneklerden 'kullanıcı ismimi değiştir ' seçeneği ile değiştirebilirsin.
Mail adresini ise eğer değişiklik olmadıysa , bize ulaşın linkinden yönetime iletirsen yardımcı olurlar .

Bu tarz durumlarda her zaman en kötü ihtimali düşünüp ona göre önlem almalı . Herşey çok güzel giderse ne ala .

Sağ üstte kullanıcı adına tıklayıp , sonrasında kişisel bilgilerim sayfasını açarsan , ekranın sağındaki seçeneklerden 'kullanıcı ismimi değiştir ' seçeneği ile değiştirebilirsin.
Mail adresini ise eğer değişiklik olmadıysa , bize ulaşın linkinden yönetime iletirsen yardımcı olurlar .
tesekkürler

ben durumumu sizlerle paylastıgımda bazı arkadaslar,evlenince arkadaslarını bırakanlara müstehak bu durum yazmıstı.bende detaylı bi şekilde cevap vermiştim.
evlenmeden önce cok sosyal biriydim.etrafım hep kalabalıktı ama benim beraber büyüüdüğüm 3 tane arkadasım hep benmle kaldılar.yani ne yasarsam yasayayım hep beraberdik.durumu zamanla onlarda kavrayınca,çünkü bu birden gelişen olaylar yumagı değil,aşama aşama geldik bu duruma.beraber yedik içtik gezdik,evliliklerine sahit oduk,eşim sonradan onlara kulp takıp istemedi.bende durumumu anlattım,ama asla baglarımız kopmadı.anne de yanlız yasadığı için ('anne' konusunu yani bu hitabın sebebini yukarda acıkladım) ve neredeyse onlarıda anne büyüttüğü için anneyle diyaloglarıı hiç kesmediler.kardesimlede.bende zaman zaman özelliklede eşim yurt dısında oldugu zamanlar ya kendi evimde,yada eşimin telefonunun çekmediği bölgelerde (heryerde iletişim var moduna girmeyin lütfen,heryerde iletişim yok) oların evlerine gider halimizi anlatırdık.
konum,durumum suan size yazdığım satırla kadar gercektir.
aldığınız nefes kadar.
keske fake olsa,keske sabah gözlerimi actıgımda eşimle yasadığım bu 4 yılı 4 saniye kadar kısa bir kabus olarak nitelendirsem.
inanıp inanmamak sizin elinizde.ben elimden geldiğince doğru ve anlasılır sekilde yazmaya cabalıyorum.
varsa yardım etmek isteyen sonuna kadar buradayım,yardım edemesede allah yanında olsun,yardımcın olsun dediklerinde aldıgım bu dua bile bana yetiyor.
çünkü şuan yatagın içinde milyonlarca senaryo yazıp korkmak yerine,anlatıyorum ve rahatlıyorum arkadasım.

Yatağın içinde sadece korkup beklemek yerine yazıp rahatlayıp buradakilerden destek almakla yetinme o halde. Bir an önce koruma talep et ve işlemlere başla.
Bugün Eda Okutgen'in haberini okuduğumda aklıma sen geldin. Onun sen olmadığını biliyordum (konu ve yaş durumundan dolayı)... Kendini koru, korut.. Bunun için ne gerekiyorsa yapmalısın.

Back