KIZLAR BULDU BENİ!!! ACİL DURUM..

sen en son amcaya ağzına geleni saymıştın kendi ailesinden vurmuştun bu adam senin neden iyiliğini istesin ki? guvenme sakın. kocanda çok kıskanç bu adamı kıskanmıyor mu? dikkat et bu korkuyla yaşanmaz kendin için de bi koruma iste suç duyurusunda bulun ne bilim bişeyler yap işte. anlattıgın tarzda bırınden boşanmak da kurtarmaz seni. tabi konu gerçekse.

gerçekse hakkını helal et ama ne bilim gerçekte değil hissi veriyor anlatımın. neyse hayırlısı olsun

Madem bu kadar tehlikeli bu adam anlamıyorum neden polise başvur muyorsunuz?
Başvurun sizi bir kadın sığınma evine yerleştirsinler. Hadi polise gitmediniz bari bir kadın derneği ile bağlantı kurun ve durumunuzu anlatın size yardımda bulunsunlar buradan size sadece iyi dileklerde bulunabiliriz ötesi yok.
Ayrıca neden annenize annem değilde anne diye yazdığınızı merak ettim.

Konu sahibi burada değil ama onun yerine şu annem yazmama durumunu bilen varsa bana bir açıklayabilir mi? Öz annesi değil mi?

Son düzenleme:

bende neden hep anne diyor diye merak ettim heralde ya üvey yada adamın annesimi acaba birlikte adamdan kaçıyorlar diye düşündüm
benim düşüncem biraz paranoyakça olmuş ama neyse..

Konu sahibi görüşemediği arkadaşlarının annesiyle görüştüğünden bahsetmişti bir yerlerde. Benim haberimi anneden alıyorlar diye.. (Bu anne - annem hitabı benim de dikkatimi çekti.)
Ya aslında inşallah sahtedir bu konu. Gerçekse çok kötü çünkü.. Sahteyse evet burada konuya üzülüp zaman harcandı vs ama... Gerçek olması çok korkunç onların yanında. Umarım fake dir.

Bende soracağım da bu kadar derdin içinde dert ettiğin bu mu? diyecekler diye soramıyordum rahatladım vallahi ama bu "anne" kim öğrensem daha bir rahat olacağım :) kayınvalide gibi düşündüm ben ama

Son düzenleme:
Bende soracağım da bu kadar derdin içinde dert ettiğin bu mu? diyecekler diye soramıyordum rahatladım vallahi ama bu "anne" kim öğrensem daha bir rahat olacağım :) kayınvalide gibi düşündüm ben ama
Haha hiç öyle düşünmedim küt diye sordum valla eski konulara baktım da ben eşinin anne ve babası sağ değilmiş. Kendi annesi yani. Annem yerine anne anneyi anneye vs deyince özel bir durum var sandım yok galiba.

sabah avukata tam yetkiyle vekaletimi verdim kızlar,yarın allah nasip ederse dava bitene kdar ayrılıyorum bu sehirden.
geceyi arkadasımda gecirdim,herhangi bir atraksiyon olmadı.
amca aradı,uzun uzun yazmak istemiyorum ama sanırım biraz sıkıntılı bi dönem bekliyo beni.
elimden geldiği kadar yazmaya calısıcam.site yönetimi kabul ederse baska bi mail hesabı alıp aynı nickle devam etmek istiyorum.telefonumu ve bilggisayarımı,ıpadimi bugün tarattırdık,herhangi bi takip,kayıt falan yerleştirilmemiş.
kimin hangi derdine şahit olduysa bu gözlerim,yüregimden hepinze hayırlar diliyorum,sizde dualarınızdabeni unutmayın.
iyi gecler şimdilik.

eşimin arkadasıyla,yani amcayla telefonda konustuktan sonra,yine yanında olan ve tanıdıgımız baska bi adamla agız dalaşına girdim ben arkadasım.actıgım konuyu tekrar okudum,sanırım ifade bozuklugumdan yanlıs anlaşılıyo.inan tek tek tek yazmak istiyorum ama,sabaha kadar uyumadım,bugün akşama kadar kosturdum çok yorgunum.yılgınım.özelden numara vereyim ara konusalım,anneyle konus,avukatın numarasını vereyim..ne bileyim işte.
yinede sağolun,hiç tanımadan etmeden günlerdir fikir alısverişi yapıyorsunuz benmle,akıl veriyorsunuz yada endişe ediyorsunuz.
inanmayadabilirsiniz.inanmanız için suan yapabilecegim bişey yok.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Sikintili donem dediginiz nedir?
Neyle korkutuluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…