• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben mi suçlu oldum?

Ya bu ne yüzsüzlük inanamıyorum bencr kolundan tutup arabaya bindirip otogara bırakılmayı çoktan hakketmiş. Siz bencr oğlu gelmeden rezillik çıkmadan o kadını gönderin gitsin eve de mutlaka kiracı yerleştirin

Ya bu ne yüzsüzlük inanamıyorum bencr kolundan tutup arabaya bindirip otogara bırakılmayı çoktan hakketmiş. Siz bencr oğlu gelmeden rezillik çıkmadan o kadını gönderin gitsin eve de mutlaka kiracı yerleştirin
Yarına eşyalarını topla gidiyorsun yoksa seni rezil ederim deyin bence toplatın eşyaları oğlu falan gelmeden yollayın geri. Çirdeflik yapacaklar belli

364 gün sırtında taşı, 1 gün yoruldum diye indirirsen senden kötüsü olmaz.
Insanlar çok nankör.
Iyilik diye yaptığınız şeyleri vazifeniz sanıyorlar.
Gayet haklısınız, ağlaması zirlaması sizi duygusallastirmasin. Bugüne kadar zaten oglu gelini arayıp sormuyormuş bundan sonra da gorusmeyiversinler

O gelini o kadin sokakta kalirken nerdeymis? Kendisini evine almayan gelin kiymete bindi de hicbir karsilik beklemeden yillardir yardimci olan siz kotu olduysaniz simdi bunun adi düpedüz nankörlük.

Bence yarın sabah oğlu gelmezse öğlene biletini alın oğlunun yanına. Eline de harçlık taksi parası vs için 100lira verin. (Yaşlı kadın diye diyorum)
Gitmeyeceğim derse polis çağırın bana sığındı kendisiyle bir bağım yok yardım ettim evden çıkmıyor gönderiyorum parsını bile verdim gitmiyor diyin. Ama önce sabahtan komşularınızla görüşün. Durumu anlatın çünkü o dostluk kurduysa muhakkak başka anlatmıştır. Komşular şahit olarak karşı tarafı desteklemez böyleceZ

Ben böyle yüzsüzlük duymadım.

Bu adam neye güveniyor? Acaba “annem orada kiracı, sözlü kontratları var” vs mi diyecekler? Kadının uzun süreli orada yaşadığını komşularla ispatlayıp, “uzun süreli kalan insan böyle hemen çıkarılamaz” vs mi diyecekler?

Avukatınız ne diyor?

Komsular ile cok samimi ama herkes evin bana miras yolu ile kaldigini(miras birakan kisiyi taniyor cogu eski komsu) ve onun kiraci olmadigini biliyor. Apartman aidatini da ben oduyorum, yoneticiye de yazili bildirmistik evde kalan kisinin muhtac durumda oldugundan gecici sure kaldigini, kiraci olmadigini. Gecici sure oldu bitmeyen sure tabii.

Komsular ile cok samimi ama herkes evin bana miras yolu ile kaldigini(miras birakan kisiyi taniyor cogu eski komsu) ve onun kiraci olmadigini biliyor. Apartman aidatini da ben oduyorum, yoneticiye de yazili bildirmistik evde kalan kisinin muhtac durumda oldugundan gecici sure kaldigini, kiraci olmadigini. Gecici sure oldu bitmeyen sure tabii.

7/24 çalışan bir çilingir bulun. Bu kadar yüzsüz insanlar anahtarı da çoğaltmış olabilirler.

Bunlar nasıl insan şimdiye kadar kadın bir yolunu bulup gitmişti o evden gitmeye hiç niyeti yokmuş bu devirde kimseye iyilik yapmayacaksın merhaba okadar
Oğlu ayrı utanmaz terbiyesiz annesine bakacağına tatilin derdine düşmüş

Bazen ne sabırlı insanlar varmış diyorum

Hic naif bir insan olmadim aslinda, normal konusmada bile uslubum cok serttir. Bu aksama kadar da boyle bir sey yasamamistim, evden cikarken yasandi bu olay ve dondugumde misafirlerim yanimdaydi. Duruma sahit olsunlar istemiyorum yarin onlari sahile birakip halledebilirim, yeterince rezil oldum zaten

Bir de yanınıza birileri gelse iyi olur. Bir hafta süre vermekten vaz geçtim. Bugün gidiyorsunuz demeniz lazım. Bu kadar yüzsüzlüğe ve kötülüğe (10 dk kapıda bekletme, misafirlere rezil etme vs) nasıl hala ek süre veriyorsunuz? Bayrama kadar çıkın demişsiniz, çıkmamış. Yarın gönderin.

Bir de yanınıza birileri gelse iyi olur. Bir hafta süreden caz geçtim. Bugün gidiyorsunuz demeniz lazım. Bu kadar yüzsüzlüğe ve kötülüğe (10 dk kapıda bekletme, misafirlere rezil etme vs) nasıl hala ek süre veriyorsunuz? Bayrama kadar çıkın demişsiniz, çıkmamış. Yarın gönderin.

Ben hala hastaligini dusunuyorum hava makinesi var gunde iki defa kullaniyor. 70 yasinda o halde disari atmak icime sinmiyor ama yarin misafirlerimi sahile birakip gonderecegim. Daha fazla sahit olsunlar istemiyorum yeterince rezil oldum. Ben bunlari yazarken bile geldi ben ilacimi ictim cok rahatim (antidepresan) telefonu parcaladim sim karti parcaladim diyor. Telefonu da benim eski telefonumdu bozulunca vermistim. Odana git esyalarini toplarken telefonu nasil odeyecegini dusun dedim. Kahkaha atti gidiyor. Gercekten benim algilarimla oynuyor su an ve dun cok iyiydi ben geldim diye bir suru yemek yapmisti. Bir anda oglunun gelmesine hayir diyince degisti

Ben hala hastaligini dusunuyorum hava makinesi var gunde iki defa kullaniyor. 70 yasinda o halde disari atmak icime sinmiyor ama yarin misafirlerimi sahile birakip gonderecegim. Daha fazla sahit olsunlar istemiyorum yeterince rezil oldum. Ben bunlari yazarken bile geldi ben ilacimi ictim cok rahatim (antidepresan) telefonu parcaladim sim karti parcaladim diyor. Telefonu da benim eski telefonumdu bozulunca vermistim. Odana git esyalarini toplarken telefonu nasil odeyecegini dusun dedim. Kahkaha atti gidiyor. Gercekten benim algilarimla oynuyor su an ve dun cok iyiydi ben geldim diye bir suru yemek yapmisti. Bir anda oglunun gelmesine hayir diyince degisti

Aman yanınızda hep bir şahit olsun. Bunlarla hiç yalnız kalmayın.

Gercekten cok sinirliyim, misafirlerimi aldim havaalanindan eve geldim anahtari takiyorum girmiyor. Arkaya anahtar takmis, kapiyi da kilitlemis. Zili caliyorum caliyorum 10 dakika acmadi kapiyi, kapida misafirler var bekliyor. 10 dakika sonra geldi acti ve yuzumuze bakmadan kacti. Ne oluyor kapida beklettin bizi diyorum suradima bakmiyor. Ben zaten gergindim aradim oglunu anneni cok ozlediysen yarin sabah gonderiyorum diye. Oglu da bana kafa tuttu, benim annemi kimse sokaga atamaz diye. Ilk defa agir konustum senin anneni sokaktan ben kurtardim. Senin yapamadigini ben yaptim, artik sen bak ne yapacaksan yap dedim. Hala diyor orasi annem oturdugu surece annemin evi ben de istedigim gibi gelirim sen karisamazsin. Bana bak dedim evin tapusu benim ev sahibi benim, annen kiraci bile degil, hele bir gel polis cagirir attiririm seni. Zaten hep yazin geldiniz yazlik yer diye denize gittiniz annene bakmadiniz bile, senin derdin anne olsa annene bilet alir yanina cagirirdin, senin derdin tatilinin bozulmasi dedim. Hala yarin gelecegim diyor kapattim telefonu avukatimizi aradim hemen. Gelirse devreye sokacagim haber verdim. Akrabama da evinde barinamadigin cocuklarin icin bana tavir yapamazsin, haftaya seni burada gormeyecegim dedim. Agir konustum ama ellerim titriyor. Hala bana yarin sabah oglum gelecek benim diyor. Gelirse haftaya kalmaz polisle attiririm sizi yarin dedim. Cok gerginim misafirler anlamasin diye odada konustum ama ister istemez gerginligim yansiyor. Yarin sabah gelirlerse neler olur bilmiyorum. Ben de sessiz sakin bir insan degilim, olay cikar, yaka paca disari atmak da istemiyorum 70 yasindaki kadini ama o raddedeyim.
Polis cagirin oglu gelirse ve attirin evden

Gercekten cok sinirliyim, misafirlerimi aldim havaalanindan eve geldim anahtari takiyorum girmiyor. Arkaya anahtar takmis, kapiyi da kilitlemis. Zili caliyorum caliyorum 10 dakika acmadi kapiyi, kapida misafirler var bekliyor. 10 dakika sonra geldi acti ve yuzumuze bakmadan kacti. Ne oluyor kapida beklettin bizi diyorum suradima bakmiyor. Ben zaten gergindim aradim oglunu anneni cok ozlediysen yarin sabah gonderiyorum diye. Oglu da bana kafa tuttu, benim annemi kimse sokaga atamaz diye. Ilk defa agir konustum senin anneni sokaktan ben kurtardim. Senin yapamadigini ben yaptim, artik sen bak ne yapacaksan yap dedim. Hala diyor orasi annem oturdugu surece annemin evi ben de istedigim gibi gelirim sen karisamazsin. Bana bak dedim evin tapusu benim ev sahibi benim, annen kiraci bile degil, hele bir gel polis cagirir attiririm seni. Zaten hep yazin geldiniz yazlik yer diye denize gittiniz annene bakmadiniz bile, senin derdin anne olsa annene bilet alir yanina cagirirdin, senin derdin tatilinin bozulmasi dedim. Hala yarin gelecegim diyor kapattim telefonu avukatimizi aradim hemen. Gelirse devreye sokacagim haber verdim. Akrabama da evinde barinamadigin cocuklarin icin bana tavir yapamazsin, haftaya seni burada gormeyecegim dedim. Agir konustum ama ellerim titriyor. Hala bana yarin sabah oglum gelecek benim diyor. Gelirse haftaya kalmaz polisle attiririm sizi yarin dedim. Cok gerginim misafirler anlamasin diye odada konustum ama ister istemez gerginligim yansiyor. Yarin sabah gelirlerse neler olur bilmiyorum. Ben de sessiz sakin bir insan degilim, olay cikar, yaka paca disari atmak da istemiyorum 70 yasindaki kadini ama o raddedeyim.
ay neler okudu bu gozler. yuhhhh. bu ne gevseklik be. Allah rizasi icin gittiler de ya. kurtuldum de. pessss

"Benim annemi kimse sokağa atamaz" nedir ya? E sen atmışsın anneni sokağa...
Çok sabırlısınız gerçekten. Ben olsam geceden postalamıştım oğlunun yanına. 1 hafta süre falan vermeyin kesinlikle. Bugün gönderin gitsin. Yalnız yaşayan kadın, ben gidip sindiririm onu diyordur oğlu. Gelip tatil yapacaklar bir de utanmadan. Ne yüzsüz insanlar var.

:KK57: Nasıl bir çirkefliktir. Atalarımız boşuna dememiş iyilikten maraz doğar diye. Nutkum tutuldu.

Back