Gercekten cok sinirliyim, misafirlerimi aldim havaalanindan eve geldim anahtari takiyorum girmiyor. Arkaya anahtar takmis, kapiyi da kilitlemis. Zili caliyorum caliyorum 10 dakika acmadi kapiyi, kapida misafirler var bekliyor. 10 dakika sonra geldi acti ve yuzumuze bakmadan kacti. Ne oluyor kapida beklettin bizi diyorum suradima bakmiyor. Ben zaten gergindim aradim oglunu anneni cok ozlediysen yarin sabah gonderiyorum diye. Oglu da bana kafa tuttu, benim annemi kimse sokaga atamaz diye. Ilk defa agir konustum senin anneni sokaktan ben kurtardim. Senin yapamadigini ben yaptim, artik sen bak ne yapacaksan yap dedim. Hala diyor orasi annem oturdugu surece annemin evi ben de istedigim gibi gelirim sen karisamazsin. Bana bak dedim evin tapusu benim ev sahibi benim, annen kiraci bile degil, hele bir gel polis cagirir attiririm seni. Zaten hep yazin geldiniz yazlik yer diye denize gittiniz annene bakmadiniz bile, senin derdin anne olsa annene bilet alir yanina cagirirdin, senin derdin tatilinin bozulmasi dedim. Hala yarin gelecegim diyor kapattim telefonu avukatimizi aradim hemen. Gelirse devreye sokacagim haber verdim. Akrabama da evinde barinamadigin cocuklarin icin bana tavir yapamazsin, haftaya seni burada gormeyecegim dedim. Agir konustum ama ellerim titriyor. Hala bana yarin sabah oglum gelecek benim diyor. Gelirse haftaya kalmaz polisle attiririm sizi yarin dedim. Cok gerginim misafirler anlamasin diye odada konustum ama ister istemez gerginligim yansiyor. Yarin sabah gelirlerse neler olur bilmiyorum. Ben de sessiz sakin bir insan degilim, olay cikar, yaka paca disari atmak da istemiyorum 70 yasindaki kadini ama o raddedeyim.