Misafirlerimle ilgilendigim icin yazamadim. Oglu gelmedi, sorun da olmadi. Ben gece yatmadan etrafta gordugum esyalarini bir koliye koyup odasinin onune koymustum. Sabah kalktim balkonda telefonla konusuyor. Yanina gittim ben dondugumde bu evde olmani istemiyorum esyalarini gormussundur odani da toplarsin dedim. Anahtarlari aldigim icin kapiyi cek alarmi kur cik dedim. Gercekten de aksam dondugumde ev bostu. Ha ama gitmeden 'Sen de kendi cocuklarinda bana yaptiklarinin aynisini yasayacaksin. Cok kiricisin, beni bir eve sigdiramadin' diye laf da yedim.
Aksam babamla konustum annem ve babam yurtdisinda tatilde oldugu icin ben haber vermemistim. Oglu mesaj atmis babama 'littlemermaid cok ayip etti, bayram gunu annemi de karimi da cok aglatti. Boyle olmamasi gerekiyordu. Benim param yok annem bize kredi cekecekti zaten yurtdisinda olacak annemi neden evden cikartti ne zarari vardi simdi annem nasil kira odesin' falan yazip durmus. Babam da ailenin en catmaman gereken kisisine catmissin, istersen zorlama yoksa kizim seni o sehrin kapisindan gecirtmez bir daha, taskinlik yapmadan cikin evden, bir daha da benden de ailemden tek bir sey bile isteme demis.
Bana sadece gelini mesaj atti 'Ben cocuklarimla acim basima neden yolladin kocamla arami bozacaksin kalsaydi evde ne zarari vardi' yazmis. 'Benden bu kadar tatli kiz, herkes kendi annesine baksin bundan sonra.' dedim engelledim.
Bundan sonra da cocuklar ve hayvanlar haric kimseye manevi yardim yapmamaya kararliyim.