• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben mi suçlu oldum?

Haydi geçmiş olsun. Ne zararı var dedikleri kadını buyursunlar evlerinde tutsunlar. Kadına inanamıyorum hala sizi suçluyor. Vallahi pes!

Tek sorun evin bos olmasi. Dusundukce aklima geliyor dun oglu bana 'Sen o evde oturmuyorsun ailenin de yazligi var ne ihtiyacin var o eve' demisti. Ben kendime evet ev almazdim ama bana da miras kalan kisiden hatira, satmayi falan hic dusunmuyorum ama heba ettirecek de degilim.

Babam da dedi annenle cok gulduk, bizim kiz mahvedecek ikisini de haberleri yok diye :)) Ben ciddi manada sertimdir aslinda, daha once eve gelip kalma suresi belli olmayan ve bir turlu gitmeyen arkadasimin esyalarini kapinin onune koyup eve almamisligim, cocuguna tokat atan akrabami odaya kilitleyip (cikmasin diye kacirmamak icin) polis cagirmisligim, kadinlar hakkinda abuk subuk konusan bir aile dostunu yaka paca evden kovmuslugum (cidden yaka paca, mecazi degil) var. Namim bilinir aslinda deli bu yaklasmayin diye ailede :))) Sadece cocuklar, hayvanlar ve yaslilar konusunda hassasim. Dun gece gunde iki kere hava makinesine girmesi gereken 70 yasindaki kadini sokaga birakamazdim ama bu sabah kalktigimda gitmeseydi gercekten sabrim tukenmisti.

:KK48: Kiminle dans ettiklerini bilememişler o zaman. Geçmiş olsun hem size hem de ucuz yırttıkları için onlara :KK24:

Geçmiş olsun iyi kurtuldunuz arsız insanlardan. Geline de iyi demişsiniz. Ağlaması da tatil yalan oldu üstüne kv başına kaldı ondandır. Kafasını duvarlara vuruyordur. benim neyime tatil gıkım çıkmasaydı da gelmeseydi başıma bunlar diye. Satmayı düşünmüyorsanız bile kiracı bulmaya bakın bence. Bunların ne yapacağı belli olmaz. Kilitleri de mutlaka değiştirin siz gidince geri getirebilirler kadını.

Tek sorun evin bos olmasi. Dusundukce aklima geliyor dun oglu bana 'Sen o evde oturmuyorsun ailenin de yazligi var ne ihtiyacin var o eve' demisti. Ben kendime evet ev almazdim ama bana da miras kalan kisiden hatira, satmayi falan hic dusunmuyorum ama heba ettirecek de degilim.

Çok haklısınız. Arsız insana ne yapsanız yaranamazsınız zaten.

evet bir suçunuz var
çocuklarının attığı anayı siz üstlenirseniz bir de çocuklarından papara yiyecek hale gelirsiniz

Misafirlerimle ilgilendigim icin yazamadim. Oglu gelmedi, sorun da olmadi. Ben gece yatmadan etrafta gordugum esyalarini bir koliye koyup odasinin onune koymustum. Sabah kalktim balkonda telefonla konusuyor. Yanina gittim ben dondugumde bu evde olmani istemiyorum esyalarini gormussundur odani da toplarsin dedim. Anahtarlari aldigim icin kapiyi cek alarmi kur cik dedim. Gercekten de aksam dondugumde ev bostu. Ha ama gitmeden 'Sen de kendi cocuklarinda bana yaptiklarinin aynisini yasayacaksin. Cok kiricisin, beni bir eve sigdiramadin' diye laf da yedim.

Aksam babamla konustum annem ve babam yurtdisinda tatilde oldugu icin ben haber vermemistim. Oglu mesaj atmis babama 'littlemermaid cok ayip etti, bayram gunu annemi de karimi da cok aglatti. Boyle olmamasi gerekiyordu. Benim param yok annem bize kredi cekecekti zaten yurtdisinda olacak annemi neden evden cikartti ne zarari vardi simdi annem nasil kira odesin' falan yazip durmus. Babam da ailenin en catmaman gereken kisisine catmissin, istersen zorlama yoksa kizim seni o sehrin kapisindan gecirtmez bir daha, taskinlik yapmadan cikin evden, bir daha da benden de ailemden tek bir sey bile isteme demis.

Bana sadece gelini mesaj atti 'Ben cocuklarimla acim basima neden yolladin kocamla arami bozacaksin kalsaydi evde ne zarari vardi' yazmis. 'Benden bu kadar tatli kiz, herkes kendi annesine baksin bundan sonra.' dedim engelledim.

Bundan sonra da cocuklar ve hayvanlar haric kimseye manevi yardim yapmamaya kararliyim.
Karısı tatile gelemediği için mi yoksa kaynana başına kaldığı İçin mi ağladı acaba:)
Hem krediyi nasıl çekiyormuş annesi? Kredi çekebiliyorsa kendine bir yer de ayarlayabilir

Back