• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir yorumda bulunun...

Haklı haksız aramiyoruz bunu duzeltmemiz gerekiyor. Ben yanlissam zaten elimden geleni yapicam ama sen hicbisiy yapmiycam diyosan bunu sürdürmek gereksiz diyip kestirip atmalisin. adamın mazeretlerine ayak uyduruyosun. Hiçbir halti duzeltmiycekse sen ne yapmayi dusunuyosun? Senin cabanla hallolucagini dusunuyo musun cidden.
Kesinlikle düşünmüyorum..
Ben hazırım,bugün gidelim dese giderim.
Benim de bir birey olduğumu anlayıp, benim kişisel tercihlerime,benim fikirlerime önem vermeyi öğrenemediği sürece bu evlilik sürmeyecek zaten..
Ve ben bunlara müdahalesini engellemeye çalıştığımda da onun öfke problemi ile karşılaşıp yukarıda anlattığım gibi olaylara sarıyoruz zaten..
Bir kadın itaatkar olmalıymış,eşinin istediği gibi davranmalıymış.. dinimizde bu böyle imiş..

Oturup adam gibi konuşacak biri olsa durur muyum sanıyorsunuz..
Yine bağıracak çağıracak,yine sesini yükseltecek..benim artık buna tahammülüm yok..
Ben onunla sorunların konuşularak çözüleceğine inanmıyorum artık, kendi öz eleştiri yapıp,evet ya ben burda fevri davrandım,hatalıydım diyecek bir insan değil..
Öyle olan biri olsa ben bu kadar dolmam zaten..
Onun yaptığı her şeyde kendine göre haklı açıklaması vardır.. Herkesin böyledir belki,ama şu konuda bu muameleyi hak edecek ne yapmışım bilmiyorum..

öz eleştiri yapamayan insan sorunlu insandır bana göre... size zerre saygısı olmayan adamla evlilik sürdürmek eminim zulüm gibi birşeydir... yolda insan içinde bu kadar öfke patlamaları da hiç normal değil... bir günü kendinize ayırıp iyice eğrisiyle dögrusuyla düşünüp tartın kendiniz için bir karar verin bence

öz eleştiri yapamayan insan sorunlu insandır bana göre... size zerre saygısı olmayan adamla evlilik sürdürmek eminim zulüm gibi birşeydir... yolda insan içinde bu kadar öfke patlamaları da hiç normal değil... bir günü kendinize ayırıp iyice eğrisiyle dögrusuyla düşünüp tartın kendiniz için bir karar verin bence

Şuan aynı odada oturuyoruz, tek kelime sohbet yok..
Önceden olan tartışmalarda konuşmak İçin çabalardım, laf atardım bir şey yapardım.. ama artık yapasım yok, çünkü bu konuda telafi etmek gibi bir çabası yok..
Kahvaltı yaptım tek başıma, onu çağırmadım..
önceden tartışsak bile gel yemek yiyelim derdim, ve öylelikle konuşmaya başlardık..
Baktım ki bunu ben yapıyorum hep, bıraktım artık..
Yaptım tek başıma kahvaltımı.
İyice onun bu evlilik için zerre çabası olmadığını görür oldum, istemeyerek bu evliliği bitirme noktasına gidiyorum belki de malesef..

Bağırıyor çağırıyor,olay yine çözüme kavuşmadan ortamı terk etmeye çalışıyor..
Tartışma iyi veya kötü bir sonuca bağlanmadan..
Ben çok sabırlı bir insan değilim, bir an önce sonuca gitmek isterim, o bağırıp çağırsın,istediği lafları saysın, sonra da çeksin gitsin bir neticeye bağlanmadan. Oturup ta tamam olsun daha sonra konuşuruz diyemiyorum..
Zaten haksız isem ben gönül alırım, olayın ertelenmesine fırsat vermem..
Ama haklı isem de karşıdaki insanın bir şey yapması gerekmez mi? Şuan karşımda put gibi oturup telefonu ile ilgilenip tv izlemekten başka bir şey yapmıyor..

Olayın sıcağıyla konuştuğunuz için belkide siniriniz dinmediği için göremiyorsunuzdur her ikinizde hatalarınızı. Gerçekten biraz uzaklaşmayı neden düşünmüyorsunuz ? Aileniz size bu sürede çok iyileştirici gelebilir biraz nefes alırsınız..

Olayın sıcağıyla konuştuğunuz için belkide siniriniz dinmediği için göremiyorsunuzdur her ikinizde hatalarınızı. Gerçekten biraz uzaklaşmayı neden düşünmüyorsunuz ? Aileniz size bu sürede çok iyileştirici gelebilir biraz nefes alırsınız..

Aileme o kadar yansıtmak istemiyorum şimdi, öyle tartışmalarda aileme çıkıp gitmedim hiç, sadece geçen yıl ciddi bir sorun yaşadık, 1 ay ailemde kaldım, sonra tekrar birleştik..
bilmiyorum yapmam gereken bu mu, veya ne..
Sadece hiç iyi değilim,ve sonu ne olacak hiç bilmiyorum..

Aileme o kadar yansıtmak istemiyorum şimdi, öyle tartışmalarda aileme çıkıp gitmedim hiç, sadece geçen yıl ciddi bir sorun yaşadık, 1 ay ailemde kaldım, sonra tekrar birleştik..
bilmiyorum yapmam gereken bu mu, veya ne..
Sadece hiç iyi değilim,ve sonu ne olacak hiç bilmiyorum..

Nasıl ve neden birleşmiştiniz peki ? Birleşirken hataların farkındamıydınız düzeltmek istediniz mi ?

Nasıl ve neden birleşmiştiniz peki ? Birleşirken hataların farkındamıydınız düzeltmek istediniz mi ?

Geçen sene Ramazan ayını annemlerle geçirdim, 1 ay boyunca..
Sonra o köydeki dedemleri devreye soktu,barıştık..
O zaman bu öfke patlamaları sebebiyle değildi, o zamanda vardı ama bu kadar yoğun ,millete rezil edecek cinste değildi..
Evde sıradan tartışmalardı..
Bana kalsa idi o gelmese bitmişti..
Evliliğin yılının dolmasını bekliyordum mahkemeye başvurmak İçin,ve gelmeseydi şuan çoktan boşanmış olacaktık.. ciddiyetimin fazlasıyla farkındaydı, hattımı kırdım attım,aileme asla ulaşmamasını söyledim..
Bu sebeple ailemi bir defa üzdüm,ve bir daha o şekilde gidersem geri dönüşü olmayacak.. o yüzden şuan için böyle düşünüyorum ..

Geçen sene Ramazan ayını annemlerle geçirdim, 1 ay boyunca..
Sonra o köydeki dedemleri devreye soktu,barıştık..
O zaman bu öfke patlamaları sebebiyle değildi, o zamanda vardı ama bu kadar yoğun ,millete rezil edecek cinste değildi..
Evde sıradan tartışmalardı..
Bana kalsa idi o gelmese bitmişti..
Evliliğin yılının dolmasını bekliyordum mahkemeye başvurmak İçin,ve gelmeseydi şuan çoktan boşanmış olacaktık.. ciddiyetimin fazlasıyla farkındaydı, hattımı kırdım attım,aileme asla ulaşmamasını söyledim..
Bu sebeple ailemi bir defa üzdüm,ve bir daha o şekilde gidersem geri dönüşü olmayacak.. o yüzden şuan için böyle düşünüyorum ..

Haklısınız. Son durum ne ?

Back