• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BULDU BENİ!!! ACİL DURUM..

Sakın eve gitmeyin. . Rabbim yardımcınız olsun

gitmek gibi bi niyetim yok zaten.diyorum ya en basından beri hiç birsey istemiyorum.
neden öyle konustum bilmiyorum.
telastan panikten,bilinçaltım ananemn yeleklerinde kaldı sanırım..
planlı bi konusma değildi benimkisi.
karsımda görünce zaten elim ayagı tutuldu ama ona belli etmedim.
sesim bile titremedi.
ama korkudan ruhumu teslim ediyordum

bende uğraşıyorum sağı solu belli olmayan bir insanla, çok iyi anlıyorum yaşadıklarınızı. Siz tedbiri elden bırakmayın, bu işi bir an önce bitiri, arkanıza bile bakmayın sağlığınıza kavuşmaya bakın,. Yeni yaşamınız güzellikler getirir, Hayırlısı olur inşallah

benim için ne diliyor iseniz rabbim daha güzellerini de size yasatsın.
insallah sizde hiç ummadıgınız bir anda kurtulur ve rahatlarsınız.
tesekkür ederim.

Çok uzun okuyamadım ancak başınızda her ne dert varsa hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah

tesekkür ederim,insallah.
eşim uhen rahatsız,4 yıl mücadeleden sonra evden kactım resmen.suan olduğum yeri kesinlikle bilmiyor.ama biraz önce kapıdaydı.

KIZLAR AMCA MESAJ ATTI,
YARIN ARIYCAM SUAN HİÇ UYGUN DEĞİLİM,BENDEN HABER ALANA KADAR BEKLE EVDEN DIŞARI ÇIKMA.
,beni öldürcek bu adam
anneyi alıp gidiyorum ben.
onun yanındaysa aşagıda değildir dimi.
cabuk yazın çünkü bekleyemeyecegim

Bence dışarı çıkmamalısınız siz eliniz telefonda bekleyin kötü birşey olursa tepki vermeden polisi arayın, dışarda kendinizi korumanız daha zor olur

Yanisi, en başından beri konularınızda dikkatimi çeken ayrıntılar var. Hastalık derecesinde kıskanç eşinizin, evinizde aylarca bir adamın kalmasını sorun etmemesi, ortakları olduğuna göre ticaret ya da işletmecilik tarzı bir iş yapan eşinizin tüm güvensizliğine ve ilişkilerini başkalarına göre nedensizce yıkma huyuna rağmen, ortaklarıyla sıkı dostluklar kurabilmesi ve gelir kaybı yaşamaması. Son olarak bu konuda da 3. Şahıslar arasında geçen ve sizin bir başka 3. Şahıstan dinlediğiniz konuşmayı sanki kendiniz yazmışçasına birebir aktarmanız, amcaya daha önce hislerinizi tanımlarken kullandığınız romantik kalıpları kullandırmanız bende karşımda kalemi iyi canı sıkılmış bir kadın var izlenimi uyandırıyor.

Canim cok dikkatli ol esyalarini almaya giderken.. Boyle cok sessiz davranisinin altinda plan yatabilir.. Bence ya baska biri alsin yada polisle git canim

Bence dışarı çıkmamalısınız siz eliniz telefonda bekleyin kötü birşey olursa tepki vermeden polisi arayın, dışarda kendinizi korumanız daha zor olur

tesekkrüler sizde ugrastıgınız için söylediğiniz hersey benim için cok önemli.
ama malesef ben burada bu seekilde bekleyemem.ne kendimi ne annemi tehlikeye atamam.
arkadasımı aradım eşiyle ve arkadaslarıyla geliyorlar,sitenin ön ve arka kapısında bekleyecekler.
ben anneyide alıp çıkıyorum buradan.
hersey için tesekkür ederim.size yazdığım cevapla diğer arkadaslara da tesekkür ederim.
meraklanmayın haber alamazsanız.ben en kısa zamanda yazmaya calısırım.pc ve telefonu evde bırakıcam,arkadas telefondan takip edebilir dedi.
bu gece bi arkadasımda kalırım,yarın amca aradıgında duruma göre hareket ederim.
şimdilik hoşçakalın.
kenimi de sizleride allaha emanet ediyotum.
dua edin.

Yanisi, en başından beri konularınızda dikkatimi çeken ayrıntılar var. Hastalık derecesinde kıskanç eşinizin, evinizde aylarca bir adamın kalmasını sorun etmemesi, ortakları olduğuna göre ticaret ya da işletmecilik tarzı bir iş yapan eşinizin tüm güvensizliğine ve ilişkilerini başkalarına göre nedensizce yıkma huyuna rağmen, ortaklarıyla sıkı dostluklar kurabilmesi ve gelir kaybı yaşamaması. Son olarak bu konuda da 3. Şahıslar arasında geçen ve sizin bir başka 3. Şahıstan dinlediğiniz konuşmayı sanki kendiniz yazmışçasına birebir aktarmanız, amcaya daha önce hislerinizi tanımlarken kullandığınız romantik kalıpları kullandırmanız bende karşımda kalemi iyi canı sıkılmış bir kadın var izlenimi uyandırıyor.

tesekkürler suan evden cıkıyorum,dilerim yarın gazetelern 2.sayfasında benim haberimi okumazsınız.okusanızda casper nickimle beni tanıyamazsınız.
sorularınızın hepsine tek tek verecek cevabım var.buradan tanıstıgım telefonla görüşüp akıl aldıgım arkadaslarda var.beni yönlendiren suraya git seni bekliyorlar yardımcı olacaklar diyen de.
fakat suan en azından sadece kadın oldugunuz için bana dua edin.

tesekkrüler sizde ugrastıgınız için söylediğiniz hersey benim için cok önemli.
ama malesef ben burada bu seekilde bekleyemem.ne kendimi ne annemi tehlikeye atamam.
arkadasımı aradım eşiyle ve arkadaslarıyla geliyorlar,sitenin ön ve arka kapısında bekleyecekler.
ben anneyide alıp çıkıyorum buradan.
hersey için tesekkür ederim.size yazdığım cevapla diğer arkadaslara da tesekkür ederim.
meraklanmayın haber alamazsanız.ben en kısa zamanda yazmaya calısırım.pc ve telefonu evde bırakıcam,arkadas telefondan takip edebilir dedi.
bu gece bi arkadasımda kalırım,yarın amca aradıgında duruma göre hareket ederim.
şimdilik hoşçakalın.
kenimi de sizleride allaha emanet ediyotum.
dua edin.
Telefonu evde bırakıyorsan amca aradığında sana nasıl ulaşıcak peki?

Seni bulmasına üzüldüm ama sonuca çok şaşırdım sende bu şaşkınlığın paniğini yaşıyorsun.
Sen yinede temkinli ol dikkat et o sizde kalan kişinin konuşması işe yaradı galiba
4 yıl yaşadın bu adamla suratındaki ifadeden birşey anlamadın mı?

Okurken arkada şu korku filmlerindeki müzik çalıyomuş gibi hissettim.
Off ben sizi hic korkutmak istemiyorum aslında ama bugün kendisine yapılan telkinin de etkisiyle herhalde iyi bi gününe denk gelmissiniz.
Peki bu isim devamı nasıl olacak? Yani bu adamın ister boşanmış olun ister olmayın kötü bi gününde tekrar size sarmayacagının bi garantisi yok ki. Bosandıktan kac yıl sonra eski esiyle barısmaya calısan, istedigi olmayınca da saldırganlasan bi dünya adam var.
Siz bu boşanma işini sakinlikle hallettikten hemen sonra ortadan kaybolmalısınız bence. Yani sizi bulamaması lazım. Gerci kacarak da yasanmaz hem kacmanız onu konuya daha da takıntılı bi hale getirebilir.
Ay bilemedim ama yakınınızdan yörenizden uzak tutmanız lazım bu adamı.

Telefonu evde bırakıyorsan amca aradığında sana nasıl ulaşıcak peki?

Ya bir de kocasını terk ettiğinden beri telefonu kapalı değil miydi? Ben de bütün konularını okudum ama...

amca dediği kişiyle annesinin telefonundan görüştüğünü söylüyor,

amcayla görüşmesi de yanlış.. kocası amcadan annesinin numarasını istese -eşimle konuşmak istyorum ama telefonunu kapatmış annemin numarasını ver de bir görüşeyim dese- adam verir, hatta belki de o şekilde buldu adreslerini..

ben olsam amca deyip risk almam, kimseyle görüşmeden hukuki yollardan boşanırım..

arkadaşlara gitmek çözüm mü, hani hiç arkadaşı yoktu, hani hiç kimse nerede oturduğunu bilmiyordu..

neyse eğer bunca olay fake değilse ; panik yapmasını anlayabiliyorum.. umarım bu ilişkiyi en kısa zamanda kaçarak değil boşanarak sonlandırır

Back