• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir yorumda bulunun...

Bu kadar öfkeli insana kalp dayanmaz. Gerçekten sinir bozucu.

Benim anlamadığım nokta önce döner demişsiniz , sonra donerle doymayiz demişsiniz. Yanlış mi okudum.?

Evet önce döner dedim,sonra çorba vs olmayınca doymayacağımızı düşündüm ve daha merkezi bir yere varmamız 5-7 dk alacaktı,ve iftar dolayısı ile trafik te yoğun değildi, o sebeple dayanabiliriz 5-10 dk başka yerde de yiyebiliriz dedim..
Döner dedim ama başka yerlere çok uzak olsak ve trafik te kalabalık olsa başka seçenek olmasa döner yemez değildim..

Kaç restauranta felan girip çıkmadı, bir tanesine girdik, havada sinekler uçuşuyor, elinde yara bandı olan usta hamura elini değiyor, ben böyle yerde yemek yiyemem..
Tabi gözümle görmediğim şeyler de olabilir, ama biliyor ki dışarıda yemek yendiğimiz zaman aynı yemeği 10 liraya bir yerde yiyebileceksem ben 20 lira verir en iyi yerde yemeye çalışırım..

İftara 1 saat kala artık gidelim diyorum ve son dakikaya kalıyor,ezan okunurken daha kepenk kapatıyor..
“Evin yakınında birkaç restauranta girdi çıktı, birine girecektik” yazmışsınız. Tribinizi o an o şekilde göstermeseydiniz dedim.

Hijyen konusunda haklısınız. Ama adamın eli yaraysa bant takmadan mı yemek yapsın? İçeri giren sineğe yemekli ortamda ilaç mı sıksın? Bunlar var diyr kepenk mi kapatsın, bilemedim.

Bir yer emanet edilmiş ona. İş yapmaya devam etme ihtimalinden son ana kadar kapatamaz. 1 saat önce kapatma ihtimali yok yani, kendi malı olsa neyse.

Siz epeyce nazlısınız. Eşiniz epeyce öfkeli. Hep mi bu kadar bağırırdı? Yoksa bu naz bezdirmiş olabilir mi?

Evet önce döner dedim,sonra çorba vs olmayınca doymayacağımızı düşündüm ve daha merkezi bir yere varmamız 5-7 dk alacaktı,ve iftar dolayısı ile trafik te yoğun değildi, o sebeple dayanabiliriz 5-10 dk başka yerde de yiyebiliriz dedim..
Döner dedim ama başka yerlere çok uzak olsak ve trafik te kalabalık olsa başka seçenek olmasa döner yemez değildim..

Bu konuda haksizsiniz , esinizde oruç ama sen ne yersin diye sormamissiniz bile.
Gidişat kötü olmuş, haksızlık yapmış ama detaylarda hatalisiniz.

Iki lokmayla doyuluyor zaten.

“Evin yakınında birkaç restauranta girdi çıktı, birine girecektik” yazmışsınız. Tribinizi o an o şekilde göstermeseydiniz dedim.

Hijyen konusunda haklısınız. Ama adamın eli yaraysa bant takmadan mı yemek yapsın? İçeri giren sineğe yemekli ortamda ilaç mı sıksın? Bunlar var diyr kepenk mi kapatsın, bilemedim.

Bir yer emanet edilmiş ona. İş yapmaya devam etme ihtimalinden son ana kadar kapatamaz. 1 saat önce kapatma ihtimali yok yani, kendi malı olsa neyse.

Siz epeyce nazlısınız. Eşiniz epeyce öfkeli. Hep mi bu kadar bağırırdı? Yoksa bu naz bezdirmiş olabilir mi?

O kadar laftan bağırıştan,hakaretten sonra onun aldığı yemeği yemezdim..
gurursuz gibi o alınca yiyemezdim..
Adamın eli yara bandı ama o yara bandının etrafı kap karaydı, siz tiksinmez misiniz? Her Defada yara bandını değiştiremeyeceğine göre..
Sinek ise evet sinek ilacı sıkılmaz ama her yere konan sinek te tiksindirici değil mi ?

Başkası emanet etmedi, babasının dükkanı..
1 saat önce de bırakabilir istese 3 saat önce de ..
Kendi malı yani..

Benimki naz değil,dediğim gibi o kadar bağırıştan sonra o kadar laf sözden sonra yiyemezdim o yemeği,kendime yakıştıramazdım yani..
Evde de birkaç defa rezil etmişliği var, istediği gibi giyinmedim üzerimi diye camdan atlamaya kalkmıştı,üst kat komşu evimize dolmuştu falan..
Benim fikirlerime genel olarak bir saygısızlık var,anlatabildim mi bilmiyorum ama

Bu konuda haksizsiniz , esinizde oruç ama sen ne yersin diye sormamissiniz bile.
Gidişat kötü olmuş, haksızlık yapmış ama detaylarda hatalisiniz.

Iki lokmayla doyuluyor zaten.

Kendisine hep soruyorum ,benim için fark etmez diyor..
O pidecide de yerdi o , ama içime sinmeyen yemeği neden yiyeyim, mesela siz yiyebilir misiniz?
Haksız olduğum noktalar olabilir,bir şey demiyorum ..
Ama o kadar üstüme gelinmesini de hak etmediiğmi düşünüyorum..

Kendisine hep soruyorum ,benim için fark etmez diyor..
O pidecide de yerdi o , ama içime sinmeyen yemeği neden yiyeyim, mesela siz yiyebilir misiniz?
Haksız olduğum noktalar olabilir,bir şey demiyorum ..
Ama o kadar üstüme gelinmesini de hak etmediiğmi düşünüyorum..

Yemem ama son dakika da bunu yiyelim yok onunla doymam demem. Çorba ekmek yer kalkarım.

Elbette hak etmediniz. Yaptığının bir açıklaması olamaz.

Ya birde adama hak verenler olmuş cildiracagim
- adam oruç tuttuysa bu kadında tuttu yarım saat daha ac kalsa ne olur
-şu oruç tutuyorum deyip milleti kırıp geçirip küfür hakaret edip bismillah deyip oruç açanlar orucun kabul olduğunu mu saniyor cidden
- ayrıca dükkandan erken çıkmayip son dakikaya kadar sallanan adam olmuş madem açlığa dayanamıyor gidecek yarım saat önce iftar yapacağı yere oturacak
-kadın pimpis yerde yemek yemek zorunda mi
- hadi hepsini geçtim trafik magandaligina ben küfrederim burada adam sinirle azıcık hızlı kullanmış kırmızı ışıkta gecivermis diyen kadınlar o adamin o kırmızı ışıkta ezip geçtiği sizde olabilirdiniz çocuğunuzda anne yada babanizda o zaman diyebilecek miydiniz adam ne yapsın karısına sinirlenmiş ondan hizli sürmüş diye

- son olarak konu sahibi bu adamın sana yapmadığı tek şey fiziksel şiddet kaldi yakında onu da yapacak gibi geliyor maalesef
Hakaretler küfürler arabayı hızla sürmeler tutup seni sarsmalar yakındır ilk tokadı tekmesi
Daha susarsan adamın bunları yapması yakın

Normal zamanda da zaten trafik kurallarına uyan bir insan değil,radar felan fark edecek de öyle uyar..
Kırmızı Işıkta normal zamanda da durmaz..
O kadar kötü hissediyorum ki öyle olunca yanında, milletin içinde utanmadan geçip gidiyor..
Gıcık olduğum çok fazla davranışı var ya.
Ama dün süratli gidip hiçbir şekilde durmadı, ve yayaların arasında da o şekilde kullandı..
Allah korusun bir şey olsa birinin başına bir şey gelse ben kabahatli olacağım yani öyle söyleyim,
Ve demişsiniz ya yakında döver vs diye, onu denesin o bitirici hamle olur zaten..
Bu hareketlerine de göz yumduğum yok,pişman olmamak adına , kestirip atmamak adına şimdilik duruyorum ama şiddet var ise o dakika biter!

Hayırlı akşamlar.
Yine ben.
Bıktınız belki de benden..
Hiç iyi değilim, sinirden ağlayarak yazıyorum. Yazım hatalarım olursa kusur bakmayın..

Eş kişisinin köyüne mezarlık ziyaretine gidilecekti bugün..
Daha 15 gün kadar önce gitmiştim, ve oruç olmadığım halde midem çok kötü bulanmıştı, ve bu defa oruç olduğum İçin gitmek istemediğimi söyledim.. ama tartışma çıkacak gibiydi, öfkelenme moduna geçti hemen uzatmadım..
Ta ki 2 gün önce annesi, sizin gelmenize gerek yok yolda bunalmayın diyene kadar. Çok sevindim ve bugün gitmedik öylelikle..
Annesinin sözü ile gitmedik Yani,benim gitmesem dememin bir anlamı yok.

Ufak bir dükkanları var ve babası dün akşam arayıp, dükkanda kalıp kalamayacağını sordu, tamam kalalım x ile beraber dedi, ve bu sabah dükkana gittik..
Gün bitti ve akşam iftara 10 dk kaldı ,dükkanı kapatıyordu,ki ezan okundu. Ve bana nereye gidelim dedi, dükkanlarının yakınında bir pide salonu vardı, oraya indik, girdim baktım ve çok hoşuma gitmedi, hijyen açısından.. burda yemesek tavuk döner yesem de olur dedim,veya acelesi yok sabredebilirim,daha merkezi bir yere gidelim dedim..
Tekrar bindik arabaya Işık’lara geldi bana “döner mi yiyosun döneyim mi dedi, ama normal ses tonuyla değil çok agresif bir şekilde ..
Ben de dönerle doymayabiliriz,bekleyebilirim,başka bir yere gidebiliriz dedim. Ama öyle sinirlendi ki arabayı öyle bir sürüşü vardı ki..
Resmen koltuğa yapıştım .. bir yandan öyle bir bağırıyor ki anlatamam, bir yandan öyle hızlı sürüyor ki.. kırmızı Işık’ta durmak falan yok, öyle çok korktum ki..
İki elimin de uyuştuğunu hissettim stresten.. :KK43:

Bir müddet sonra hala bağırarak nerde yiyeceksen söyle sana yemek beğendiremiyoruz,senle yemek yemek bana zulüm,bir gün onu da bulamazsın diyor..
Ben yemeğe burun kıvırmadım ki ; Allah biliyor, sadece hoşuma gitmedi.. yara bantlı eli ile pide yapan bir yerde pide yemek istemedim.. içime sinerek yemeyecektim ben onu..
Eve dedim,eve gideceğim ben yemeyeceğim bir şey..
O kadar hakaretin lafın bağırmanın üstüne ben onun yemeğini yesem dert olurdu o yemek bana..

Evin yakınında birkaç lokantaya girdi çıktı, aşağısında bir yere inmek üzereydi ben eve gitmek istiyorum ,alsan da yemem bir şey dedim ve o yoldan öyle bir bağırttırarak döndü ki arabayı, etraftaki insanlardan öyle utandım ki..kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyordu öyle korktum ki..

Eve geldik,direk çıktım bir iki laf atışmasından sonra odaya girdim o başka odada heralde bilmiyorum, şu saat oldu bir su içtim orucumu bozdum sadece.. hiçbir şey yemedim dahi , yiyecek durumda da değilim.

Yarın beyfendi babası ile namaz kılmak istediği için
Sabah 5.30 da ailesinin evine gidecektik . Bana ne olurdu babamgilde kalsak bugün vs.laflar etti, kızlar evlerimiz 20 km. Diğer konularımda temizlik anlayışlarından bahsetmiştim.. evimde banyo olacağım vs. Sabahın köründe geleceğiz zaten..
Benim babam yurt dışında olduğu İçin onun ailesinden sonra benim aileme gidip annenler alıp bizim köye gidecektik ve yaşlı dedemler var 1 gece kalacaktık.. (Kalma konusunda bu yüzden iddialaştı sanırım , ama bizim köy 90 km) ve de onun dedesi olsa da köyde kalmak icap etse yemin ederim kalırdım.. ama 20 km aynı şehir içinde kalmaya gerek duymadım.. buna da hırslandı,bilmiyorum bu konuda ne dersiniz, ben her şeyi objektif anlatıyorum..

Sormak istediğim ise, kesinlikle öfkesini kontrol edemeyen bir insan .. Allah korusun o süratle başımıza çok kötü işler gelebilirdi şu bayram Arefe’si,ve ben kendisini kışkırtacak bir şey demedim..
Yemek konusunda fikrimi söylemekten, şöyle yapalım demekten başka..

Sormak istediğim ise; yarın sabah namazına onun ailesine gidip, amcalarıyla felan bayramlaşıp,benim aileme geçip annemi kardeşimi alıp bizim köye gidecektik.. konuşmuyoruz, ve ben ona bir şey sormak istemiyorum.. sabah erken saate kurup saatimi kalkıp hazırlanayım mı ne yapayım?
Ben bayramda annemi va kimseyi huzursuz etmek isteniyorum.. onun yanına binip köyüme gitmem normalde ama , yaşlı insanları üzmek isteniyorum..
Ne yapayım ,nasıl davranayım lütfen söyler misiniz??
Bayramdan sonra bu evliliğin gidişatını iyice düşüneceğim..
Sizin tavrınız evet itici olmuş. Ayrıca tavuk döner nedir bu sıcakta. Canınıza kastınız mi var. Her gün kaç kişi zehirleniyor. En kötü pide bile daha sağlıklı. Ama bu onun davranışını asla haklı çıkarmıyor.

Sizin tavrınız evet itici olmuş. Ayrıca tavuk döner nedir bu sıcakta. Canınıza kastınız mi var. Her gün kaç kişi zehirleniyor. En kötü pide bile daha sağlıklı. Ama bu onun davranışını asla haklı çıkarmıyor.

Düşünemedim o anda ya ona bile razıyım anlamında söylemiştim..
5-10 dk daha geç açabilirdik iftarı, o kadar saat durmuşuz, bi 10 dk daha durulabilirdi..
Tiksindirin bir yerde yemek istemeyişim bu kadar yadırganmamalıydı..

Düşünemedim o anda ya ona bile razıyım anlamında söylemiştim..
5-10 dk daha geç açabilirdik iftarı, o kadar saat durmuşuz, bi 10 dk daha durulabilirdi..
Tiksindirin bir yerde yemek istemeyişim bu kadar yadırganmamalıydı..
Tabii ki o kadar da nazın geçecek. Ama açlık da tuhaf bir şey. Genelde böyle değilse bir defalık es geçilebilir.

Tabii ki o kadar da nazın geçecek. Ama açlık da tuhaf bir şey. Genelde böyle değilse bir defalık es geçilebilir.
Arabada olan ilk değildi, daha önce de 1-2 defa oldu,yaşandı bu durum..
Trafikte arabada iken tartışma olursa ve onun hoşuna gitmeyen bir şekilde konuşursam olan şey bu..
İnsan gibi, düzgün konuşma tarzıyla konuşmak yok..
Ömür boyu böyle mi olacak, böyle gider mi,ilerde bizim çocuğumuz olursa (Allah korusun) onun yanında arabada onun istediği gibi olmazsa bir şeyler böyle mi davranacak.. bu durumda benim yanımda o çocuğun psikolojisini de bozar..

Çok haklısın diyorsun, doğru söze ne denir..
Trafikte bağırıp çağırıp direksiyona vurup, beni korkuttuğunu sanıyor evet korkuyorum..
Ama onun o hareketlerinden değil,Allah korusun kaza olmasından.. kendi canımın telaşından daha doğrusu..
Çünkü kendi canını,onun yanında benim canımı düşünüp te adam gibi tartışma üslubünu bile bilerek tartışamayan insanı düşünecek değilim..
O o hareketleri yaparken benim canımı düşünmüyor..
Ben yine iyilik bende kalsın ilerde bir gün ailesi beni kötü hatırlamasın diye, kalktım geldim..
Bana arabada gelirken diyor ki 6 yıl oldu, seni tanıyalı iyi bir bayram geçirmedim diyor.. işe bak, hadi 3 ünde ben hatalıyım diyelim, 6 sında da mı ben hatalıyım..
Kendi öylesine kusursuz ki, karşısında arsızca ona bağıran çağıran,Benim yaptığımı yapmayıp onunla birlikte parlayan biri olsa ne olurdu ki..
Yanlış yapmışsın arkadaşım
Adam yaptığı hiç bir şeyin bedelini ödemiyor
Sana dünya kadar hakaret etti korkuttu belki canına kastetti ama ertesi gün programında hiç bir değişiklik olmadi

Yine anasi babasigile gidecek bayram namazını kilacak oturup kahvaltısını edecek sohbetini yapip kahvesini içecek
Sonra kayinvalidesine gidecek iyi damat pozlarıyla orda oturup evine dönecek
Karısini üzmüş uzmemis umrunda olmayacak
Sen içinde yangınlarla oturacaksin

Hani sana yaptıklarının yaptırımı cezası
Farkında mısın adamın seni dovmesinden korkup sesini çıkarmıyorsun
Bence bu kadar susmanin alt metninde bu var hoş haklısın adamda o potansiyel var
Üstüne üstlük bu kadar şeyi yapan o ama laf yiyen yine sensin bayramları zehir eden sensin

Ayrıca Ailesi seni kötü biliyorsa bilsin
senin ailende neler yaşadığını bilsin
Kendi evlerinde damatlarinin kızına neler yaptıklarını bilsinler
O rezillikten utanmiyor sen utaniyorsun
Yok komsu duymasın yok anam babam üzülmesin yok kaynanam kötü bilmesin

Sen de Ateşe iyice kor tasiyorsun diye düşünüyorsun büyük ihtimal ama ne olur kendini daha fazla ezdirme sen bu dünyaya bu adamla gelmedin
Her konunda fevrilesen daha fazla eleştiren sonra küfür eden devamli hakaret eden ufak ufak sarsmaya baslayan arabayla korkutan bir adam okuyorum
Demek ki senin susman hiç bir işe yaramıyor her şey daha kötü oluyor

Yanlış yapmışsın arkadaşım
Adam yaptığı hiç bir şeyin bedelini ödemiyor
Sana dünya kadar hakaret etti korkuttu belki canına kastetti ama ertesi gün programında hiç bir değişiklik olmadi

Yine anasi babasigile gidecek bayram namazını kilacak oturup kahvaltısını edecek sohbetini yapip kahvesini içecek
Sonra kayinvalidesine gidecek iyi damat pozlarıyla orda oturup evine dönecek
Karısini üzmüş uzmemis umrunda olmayacak
Sen içinde yangınlarla oturacaksin

Hani sana yaptıklarının yaptırımı cezası
Farkında mısın adamın seni dovmesinden korkup sesini çıkarmıyorsun
Bence bu kadar susmanin alt metninde bu var hoş haklısın adamda o potansiyel var
Üstüne üstlük bu kadar şeyi yapan o ama laf yiyen yine sensin bayramları zehir eden sensin

Ayrıca Ailesi seni kötü biliyorsa bilsin
senin ailende neler yaşadığını bilsin
Kendi evlerinde damatlarinin kızına neler yaptıklarını bilsinler
O rezillikten utanmiyor sen utaniyorsun
Yok komsu duymasın yok anam babam üzülmesin yok kaynanam kötü bilmesin

Sen de Ateşe iyice kor tasiyorsun diye düşünüyorsun büyük ihtimal ama ne olur kendini daha fazla ezdirme sen bu dünyaya bu adamla gelmedin
Her konunda fevrilesen daha fazla eleştiren sonra küfür eden devamli hakaret eden ufak ufak sarsmaya baslayan arabayla korkutan bir adam okuyorum
Demek ki senin susman hiç bir işe yaramıyor her şey daha kötü oluyor

Haklısınız, onu savunacak hiçbir yanı yok şu dediklerinizde .. hepsini yapıyor, sadece küfür duymadım ağzından şimdiye dek tabi..
Şöyle söyleyim, bana yaptığı psikolojik baskı mı bilmiyorum, ama benim kendime olan güvenimi kaybetmeme mi sebep oldu, ben neden tahammül ediyorum..
Ben bu hakaretlere aşağılamalara boyun eğecek biri değildim..
Ne ara beni bu kadar sindirdi..
Babam şuan burda değil,yurt dışında .. babam burda olsa ve bu baskıları fark etse beni bununla bırakmazdı sanırım..
Ben onu kışkırtmayıp, arkasından hiçbir iş çevirmeyip, sorumluluklarımı yerine getiren biri olarak bu kadar kötüysem bir şey demiyorum, dilerim Allah beni mum ile aratsın ona.. bana biraz da olsa haksızlık ettiğini anlasın ..

O kadar laftan bağırıştan,hakaretten sonra onun aldığı yemeği yemezdim..
gurursuz gibi o alınca yiyemezdim..
Adamın eli yara bandı ama o yara bandının etrafı kap karaydı, siz tiksinmez misiniz? Her Defada yara bandını değiştiremeyeceğine göre..
Sinek ise evet sinek ilacı sıkılmaz ama her yere konan sinek te tiksindirici değil mi ?

Başkası emanet etmedi, babasının dükkanı..
1 saat önce de bırakabilir istese 3 saat önce de ..
Kendi malı yani..

Benimki naz değil,dediğim gibi o kadar bağırıştan sonra o kadar laf sözden sonra yiyemezdim o yemeği,kendime yakıştıramazdım yani..
Evde de birkaç defa rezil etmişliği var, istediği gibi giyinmedim üzerimi diye camdan atlamaya kalkmıştı,üst kat komşu evimize dolmuştu falan..
Benim fikirlerime genel olarak bir saygısızlık var,anlatabildim mi bilmiyorum ama
Çok zor bi evliliğiniz var. Camdan atlamaya kalkmalar, sinirli insanın üzerine daha çok gitmeler, temizlik takıntınız. Böyle ince düşününce elbette herkes rahatsız olur ama ben onu o an görmem, düşünmem. İkiniz içinde çok tüketici ve birbirinşzi bıktırmışsınız. Umarım yoluna koyarsınız.

Çok zor bi evliliğiniz var. Camdan atlamaya kalkmalar, sinirli insanın üzerine daha çok gitmeler, temizlik takıntınız. Böyle ince düşününce elbette herkes rahatsız olur ama ben onu o an görmem, düşünmem. İkiniz içinde çok tüketici ve birbirinşzi bıktırmışsınız. Umarım yoluna koyarsınız.

Sinirli insanın üzerine gitmek mi? Ben bunu yapmadım , ben onun karşısından onu kışkırtacak şekilde hiç bağırmadım..
Benim kendi fikrim yok,daha doğrusu benim fikrime saygı duyan bir insan yok.. ben bir bireyim , ben onun izin verdiği ölçülerde mi giymek zorundayım hayatım boyunca.. bu kısıtlamak değil midir, bu özgürlüğe müdahale değil midir.. ben bunu anlatmaya çalıştığımda camdan atlamaya kalktı işte, sağa sola vurarak rezil etti beni alta üste.. bu sinirli insanın üzerine gitmekse evet gitmişim..

Hayırlı akşamlar.
Yine ben.
Hiç iyi değilim, sinirden ağlayarak yazıyorum. Yazım hatalarım olursa kusur bakmayın..

Daha 15 gün kadar önce gitmiştim, ve oruç olmadığım halde midem çok kötü bulanmıştı, ve bu defa oruç olduğum İçin gitmek istemediğimi söyledim.. ama tartışma çıkacak gibiydi, öfkelenme moduna geçti hemen uzatmadım..
Ta ki 2 gün önce annesi, sizin gelmenize gerek yok yolda bunalmayın diyene kadar. Çok sevindim ve bugün gitmedik öylelikle..

Ufak bir dükkanları var ve babası dün akşam arayıp, dükkanda kalıp kalamayacağını sordu, tamam kalalım x ile beraber dedi, ve bu sabah dükkana gittik..
Gün bitti ve akşam iftara 10 dk kaldı ,dükkanı kapatıyordu,ki ezan okundu. Ve bana nereye gidelim dedi, dükkanlarının yakınında bir pide salonu vardı, oraya indik, girdim baktım ve çok hoşuma gitmedi, hijyen açısından.. burda yemesek tavuk döner yesem de olur dedim,veya acelesi yok sabredebilirim,daha merkezi bir yere gidelim dedim..
Tekrar bindik arabaya Işık’lara geldi bana “döner mi yiyosun döneyim mi dedi, ama normal ses tonuyla değil çok agresif bir şekilde ..
Ben de dönerle doymayabiliriz,bekleyebilirim,başka bir yere gidebiliriz dedim. Ama öyle sinirlendi ki arabayı öyle bir sürüşü vardı ki..
Resmen koltuğa yapıştım .. bir yandan öyle bir bağırıyor ki anlatamam, bir yandan öyle hızlı sürüyor ki.. kırmızı Işık’ta durmak falan yok, öyle çok korktum ki..

Bir müddet sonra hala bağırarak nerde yiyeceksen söyle sana yemek beğendiremiyoruz,senle yemek yemek bana zulüm,bir gün onu da bulamazsın diyor..
Ben yemeğe burun kıvırmadım ki ; Allah biliyor, sadece hoşuma gitmedi.. yara bantlı eli ile pide yapan bir yerde pide yemek istemedim.. içime sinerek yemeyecektim ben onu..
O kadar hakaretin lafın bağırmanın üstüne ben onun yemeğini yesem dert olurdu o yemek bana..

Evin yakınında birkaç lokantaya girdi çıktı, aşağısında bir yere inmek üzereydi ben eve gitmek istiyorum ,alsan da yemem bir şey dedim ve o yoldan öyle bir bağırttırarak döndü ki arabayı, etraftaki insanlardan öyle utandım ki..kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyordu öyle korktum ki..

Eve geldik,direk çıktım bir iki laf atışmasından sonra odaya girdim o başka odada heralde bilmiyorum, şu saat oldu bir su içtim orucumu bozdum sadece.. hiçbir şey yemedim dahi , yiyecek durumda da değilim.

Sabah 5.30 da ailesinin evine gidecektik . Bana ne olurdu babamgilde kalsak bugün vs.laflar etti, kızlar evlerimiz 20 km. Diğer konularımda temizlik anlayışlarından bahsetmiştim.. evimde banyo olacağım vs. Sabahın köründe geleceğiz zaten..
Benim babam yurt dışında olduğu İçin onun ailesinden sonra benim aileme gidip annenler alıp bizim köye gidecektik ve yaşlı dedemler var 1 gece kalacaktık.. (Kalma konusunda bu yüzden iddialaştı sanırım , ama bizim köy 90 km) ve de onun dedesi olsa da köyde kalmak icap etse yemin ederim kalırdım.. ama 20 km aynı şehir içinde kalmaya gerek duymadım.. buna da hırslandı,bilmiyorum bu konuda ne dersiniz, ben her şeyi objektif anlatıyorum..

Sormak istediğim ise, kesinlikle öfkesini kontrol edemeyen bir insan .. Allah korusun o süratle başımıza çok kötü işler gelebilirdi şu bayram Arefe’si,ve ben kendisini kışkırtacak bir şey demedim..

Sormak istediğim ise; yarın sabah namazına onun ailesine gidip, amcalarıyla felan bayramlaşıp,benim aileme geçip annemi kardeşimi alıp bizim köye gidecektik.. konuşmuyoruz, ve ben ona bir şey sormak istemiyorum.. sabah erken saate kurup saatimi kalkıp hazırlanayım mı ne yapayım?
Ben bayramda annemi va kimseyi huzursuz etmek isteniyorum.. onun yanına binip köyüme gitmem normalde ama , yaşlı insanları üzmek isteniyorum..
ya çok hassassın yanlış anlama da
orada yemem burada banyo etmem
aman millet huzursuzlanmasın
bu mantıkla çok yorulursun yahu
hayat yorar yani... zaten çünkü kolay değil bi de armudun çöpü üzümün sapı her şeye yaparsan işin var söyleyeyim...hayat sana iki kat zorlaşır

ya çok hassassın yanlış anlama da
orada yemem burada banyo etmem
aman millet huzursuzlanmasın
bu mantıkla çok yorulursun yahu
hayat yorar yani... zaten çünkü kolay değil bi de armudun çöpü üzümün sapı her şeye yaparsan işin var söyleyeyim...hayat sana iki kat zorlaşır

Yanlış anlamam.
Yemek yediğim yer konusunda çok hassasım evet, mesela paraya dokunup,ardından ekmeğe dokunan dükkanlarda yemek yiyemem..
Bu da benim kişisel tercihim.. değiştiremem ben bu huyumu..
Banyo konusu ise, eşimin ailesinin temizlik anlayışını diğer konularımdan birinde anlatmıştım, banyolarına her girdiğimde çok kötü koku oluyor, bu da tercih meselesi, herkesin evinde kalıp yatamıyorum..
Temizliğinden eminsem sıkıntı yok, ama kv bu konularda bayağı gevşek..

Hayırlı akşamlar.
Yine ben.

Bence de düşünmelisin. Bilere sen oruçlusun yemek seçmeye bile hakkın var farzet ki yemek seçiyorsun ne olmuş? Bunun için böyle davranılmamalı.
Eşin sanırım hasta bence psikolojik destek almalı. Maganda gibi araba sürmek ne demek ya birine zarar verse?

Bence de düşünmelisin. Bilere sen oruçlusun yemek seçmeye bile hakkın var farzet ki yemek seçiyorsun ne olmuş? Bunun için böyle davranılmamalı.
Eşin sanırım hasta bence psikolojik destek almalı. Maganda gibi araba sürmek ne demek ya birine zarar verse?

Allah korusun, birine de verebilir, bana da.. ben zaten onu zerre kadar düşünmüyorum..
O o şekilde kullanarak kaç kişinin hayatına kast ediyor, ne olursa olsun ona diyeceğim..
O normal, sorunlu olan benim ona göre.
Tedavi görmesi gereken kişi benim..

Ya adam haklı diyenlere bak yaa... arkadaş orucu karına mi tutuyorsun da bu öfken ne Allah aşkına. Oruç sadece işkembeni saatlerce aç bırakmak değildir. Hele de arefe günü şöyle kalp kırılır mı. Durmuşsun zaten sabah beri aç. Eşinin istediği yerde 10 dk sonra yesen nolur. Babanın dükkanına götürdün madem karını o halde iftarı da düşünüverseydin. Akşama ne yiyelim deseydin adam akıllı bir yerden sipariş bile verilirdi. Sizin yerinizde olsam asla yanına düşüp gitmem bi yere.. hatta çocuk yoksa pılımı pırtımı toplar annemin evine giderdim. Bizi de bir ana doğurdu ömrümüzü erkekler talan etsin diye değil... arefe günü insan böyle üzülür ağlatılır mı..

Back