• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BULDU BENİ!!! ACİL DURUM..

Belki de evden ayrilman ona da sok etkisi yaratmistir ve belki kendine geliyordur. Hic belli olmaz, tedbiri elden birakma, hadi hayirlisi..

4 yıldır ilk defa cıktım zaten evden,ilk defa telefonumu kapattım.bu hareketimin onun ve benim için ne anlama geldiğini ifade edemem.
tedavi olmadıgı sürece kendine gelemez,imkansız.
ama şimdi daha da panik yaptım.
kac gündür arastırıp,okuyup kararlarımı vermiştim.
yarın tam avukata gidecektim ki bugün karsımda dikildi.
o değil ben şok oldum

işiniz daha da kolaylasmıs. o adamın soyledıklerı kafasına yerlesmıs demekkı. en kısa surede hemmen bosanın. allah korusun her seyı yapabılır.pişmanım derse duzelelım derse kabul etme duzelmez.

Dualarımız seninle casper...
Ağlarsan açılırsın belki, iyi gelir. Çok sıkma kendini, koyver gitsin.

4 yıldır ne kadar mücadele verdim ve nasıl dimdik durabildim bilmiyorum.
kendimi sıkmıyorum inan,sanırım savunma mekanizması geliştim kendi kendime.
hiç ağlamadım eşimin karsısında,gözyasım onu daha da delirtiyordu.
camın önüne oturdum,sizle dertleşiyorum akıl alıyorum,bi yandn da anneyi sakinleştiriyorum ve asagı gözetliyorum.

işiniz daha da kolaylasmıs. o adamın soyledıklerı kafasına yerlesmıs demekkı. en kısa surede hemmen bosanın. allah korusun her seyı yapabılır.pişmanım derse duzelelım derse kabul etme duzelmez.

geri dönmem söz konusu değil bu saatten sonra.
zaten dön demedi.
tasıncam_calısıyormusun_tamam dedi.baska bişey demedi.
umarım hayırlısıyla bitirebilirim bu ilişkiyi.
umarım o da bu hayatı kendine zından etmez ve gider tedavi olur artık

Avukata giderken eşinizin şu bahsettiğiniz arkadaşını çağırma şansınız var mı? Apartmanın kapısının önünden taksiye binin, kapısının önünde inin. Umarım sorunsuz, sıkıntısız, tek kalemde kurtulursunuz bu işten.

<p><p>beni endişelendirdi bu tutumu...<p><p>yani normal değil....bu sakinlik...<p><p>hasta olmayan normal bir birey olsa<p>düşünsene evden kaçtın bir kaç gün sonra seni buldu ...sakince birkaç soru sordu gitti ...hiç normaal değil...

hemde hiç normal değil.
o yüzden korkuyorum.
yani anneme annecim bile dedi,
evden tasınıcam_calısıyormusun_tamam..söylediği 3 tane birbirinden anlamsız kelime.
bi de buldu beni
şimdi camdan bile kafamı cıkaramam,keskin nişancı buldu diye?
eşime hasta dedikçe beni soktugu bu durumda ben paranoyaklaşcam ya.
allahım yardım et bana

geri dönmem söz konusu değil bu saatten sonra.
zaten dön demedi.
tasıncam_calısıyormusun_tamam dedi.baska bişey demedi.
umarım hayırlısıyla bitirebilirim bu ilişkiyi.
umarım o da bu hayatı kendine zından etmez ve gider tedavi olur artık
ınsallah tedavı olur bunan sonrakı ınsanlara zından etmez en azından. sen kurtul da..

hemde hiç normal değil.
o yüzden korkuyorum.
yani anneme annecim bile dedi,
evden tasınıcam_calısıyormusun_tamam..söylediği 3 tane birbirinden anlamsız kelime.
bi de buldu beni
şimdi camdan bile kafamı cıkaramam,keskin nişancı buldu diye?
eşime hasta dedikçe beni soktugu bu durumda ben paranoyaklaşcam ya.
allahım yardım et bana
tabıkı paranoyaklastıgını hıssedebılırsın 4 yıl ruh saglıgı bozuk olan bır ınsala yasamak senı sağlam bırakmaz kı zaten, bu ıs bıtsın sen de yardım al

Avukata giderken eşinizin şu bahsettiğiniz arkadaşını çağırma şansınız var mı? Apartmanın kapısının önünden taksiye binin, kapısının önünde inin. Umarım sorunsuz, sıkıntısız, tek kalemde kurtulursunuz bu işten.

telefonu acık olsa,bi konuscam amcayla rahatlıycam zaten.
adamın telefonu kapalı.
bi ulaşsam anneyide alıp arkadasıma gidicem burada da durmıycam.
yani normal yaptıgı su vaziyet , onun gibi biri için hiç anormal bi durum.
tedirginim

4 yıldır ilk defa cıktım zaten evden,ilk defa telefonumu kapattım.bu hareketimin onun ve benim için ne anlama geldiğini ifade edemem.
tedavi olmadıgı sürece kendine gelemez,imkansız.
ama şimdi daha da panik yaptım.
kac gündür arastırıp,okuyup kararlarımı vermiştim.
yarın tam avukata gidecektim ki bugün karsımda dikildi.
o değil ben şok oldum
O isterse doktora gitsin düzeldim deyip kapina gelsin sen son kararini vermisin. Sok olsan da , üzülsen de ya da her ne olursa bu senin aldigin karari degistirmesin. Zor isler ama kendin icin dogru olani yapiyorsun. Artik daha da güclü olma zamani

tabıkı paranoyaklastıgını hıssedebılırsın 4 yıl ruh saglıgı bozuk olan bır ınsala yasamak senı sağlam bırakmaz kı zaten, bu ıs bıtsın sen de yardım al

basvurdum zaten terapi için,buradan bi arkadas bahsetmişti.
devlet ücretsiz veriyo bu yardımı.
tesekkürler

O isterse doktora gitsin düzeldim deyip kapina gelsin sen son kararini vermisin. Sok olsan da , üzülsen de ya da her ne olursa bu senin aldigin karari degistirmesin. Zor isler ama kendin icin dogru olani yapiyorsun. Artik daha da güclü olma zamani

biliyorum,güçlüyüm zaten.kararımı da verdim.
5 gündür sigarayı da bırakmıstım.şimdi ard arda yakıp içesim var.
ne düşünecegimi şaşırdım.
korkuyomuyum,tedirginmiyim,mutlumusum,saskınmıyım,,
ortaya karısık bi durumun içindeym

Bence evden Çıkma avukatın belli ise o gelsin size gerekli yerleri Doldur imzala
acaba telefonuna yer bildirimi sinyalleri veren bişey mi taktırdı ki
paranoya ise böyle bişey yaptırmış olabilir telefon kapalı iken bile nerede olduğunu tespit edebiliyor

Bence evden Çıkma avukatın belli ise o gelsin size gerekli yerleri Doldur imzala
acaba telefonuna yer bildirimi sinyalleri veren bişey mi taktırdı ki
paranoya ise böyle bişey yaptırmış olabilir telefon kapalı iken bile nerede olduğunu tespit edebiliyor

bundan önceki telefonumda vardı zaten,konusmalarım bile kayıt altındaydı.
bu telefonum yeni.
kendi pc si ile eşleştirme yapıp netten program yükletilmesi lazım.
tlfonum hep bendeydi hiç dokunmadı,zaten dediğim gibi evden ayrılmadan 2 gün önce alınmıstı.
ama olabilir yani,bilememki,bu da ihtimaller dahilinde

bende uğraşıyorum sağı solu belli olmayan bir insanla, çok iyi anlıyorum yaşadıklarınızı. Siz tedbiri elden bırakmayın, bu işi bir an önce bitiri, arkanıza bile bakmayın sağlığınıza kavuşmaya bakın,. Yeni yaşamınız güzellikler getirir, Hayırlısı olur inşallah

Tahmin etmiştir, birinden öğrenmiştir, nereden bulduğunun önemi yok. Ciddi adımlar atmaya karar vermiş kendisi, hayırlısı olsun.

evden tasınacagına inanmıyorum.
ne yapmak istediğimi yokladı sadece.
ama bu tutumu gercekse tabi daha ne isterim ki.
yinede onu tanıyorum,
allah yardımcım olsun,tedirgin hissediyorum

Back