- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 34
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Demet akalım Hande yener mi ay onu da duymadım ben yeni bi olay mı oldu.Ya simgelere mi kaldı? Ne emojiler atıyoruz hepsini yaşıyor muyuz? Demet akalın Hande Yener tartışması dönmez umarım başlık altında.
Bende sigaraya benzettim ama hani gençler arasında bir anlamı filan var mı yada bi uygulama filan işaretimi bilemedim.Sigara galiba
Sizden yorum istemiyorum ikisi içinde'YANI' için dahili mi yok harici mi yorum istersiniz?
Lise ye gidiyor.Yaşı çok mu küçük?
İçiyor olabilir, bazen de gençler hani kendince (o dönemler) havalı bulabilir sigara içmeyi, bu yüzden o genç de içmese bile arkadaş çevresine gösteriş olsun diye emoji olarak koymuştur belki.Lise ye gidiyor.
Normal emoji gibi değilde yani Simge gibi dedi.Akşam eşime de sorcam bakalım belki görmüştür.Yok ya bende çok kullanırım dertli bişey yazdığımda ama normalde sigara kullanmam :)
Aynen ben kullanmam ama çok kullanırım :) kızdığımda bıçak falan kullanırım allahım yoksaDertliyim demek işte, illa sigara içtiği kanısına varılmaz
Uygulama işareti gibi dedinerede görmüş tam yani bi uygulama işareti mi yoksa mesajın sonu mu?
Uygulama işareti gibi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?