- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 34
- Konu Sahibi Loveangel1
Sigara simgesi vardı deyince ben internetten böyle mi şöyle mi filan diye gösterdim görsel böyle birşey dedi.uygulama işaretinin yanında nasıl yani... yazacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigara simgesi vardı deyince ben internetten böyle mi şöyle mi filan diye gösterdim görsel böyle birşey dedi.uygulama işaretinin yanında nasıl yani... yazacak?
Sigara simgesi vardı deyince ben internetten böyle mi şöyle mi filan diye gösterdim görsel böyle birşey dedi.
Allah başka dert vermesin.Herkese merhaba arkadaşlar.Bunu komşum sordu aslında bende bilgim olmadığı için size sorayım dedim.Komşum oğlunun telefonunda aşağıya koyacağım işareti görmüş telefonun sol üst kısmında ve sigara içtiğinden şüphelenmiş..Ben çok anlamam böyle şeylerden kadın çok üzüldü bende size sorayım dedim.Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bu Simge ne anlama geliyor.
Demet akalım Hande yener mi ay onu da duymadım ben yeni bi olay mı oldu.
Sigara emojisi bu ama uygulama ma ki bu sol üstte uygulama kısayolu olsun anlamadım. Ayrıca dertliyim efkarlıyım yak sigaraları yak yak filan diye lafta olan sözler dönüyordu ben gençkenHerkese merhaba arkadaşlar.Bunu komşum sordu aslında bende bilgim olmadığı için size sorayım dedim.Komşum oğlunun telefonunda aşağıya koyacağım işareti görmüş telefonun sol üst kısmında ve sigara içtiğinden şüphelenmiş..Ben çok anlamam böyle şeylerden kadın çok üzüldü bende size sorayım dedim.Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bu Simge ne anlama geliyor.