Kızlar, bir önceki konumun üzerine "Eşimin ailesi tarafından gelişmeler var" bakar mısınız ?

Sebeplerinizi anlatın,susmayın.
Ayrıca oraya asla taşınmayın,ne güzel düzen kurmuşsunuz ne gerek var riske girmeye? Asla emin olamazsınız tarihin tekerrür etmeyeceğinden.

Susmayın anlaşılan siz sustukça sizi bastırmaya çalışıyor. Öncedende siz dilemişsiniz eşiniz de bu dlediğine gre anam haklı diye düşünecek buna meyili biri Ve eşiniz sizi annesine ailesine ki eltiniz de el kızı ezdirmeye ne kadar meraklı hiç arkanızda durmamış izlemiş .kv Bütün olup biteni size yıkmış kendini paklamış oh maşallah Hiç bir zaman yanlışlar tek taraflı değidir suçlu olduğu burdan belli

Es ailesinden dayiya kadar konuya mudahilken sizin aileniz nerede?
Hadi esiniz sizin yaninizda olsa neyse de veya siz susmayip konussaniz, ama suan o ortama bir daha girecekseniz kendi ailenizden birini cagirin. En azindan ondan guc alirsiniz, ya da ne bileyim utanirsiniz kendi ana babanizin sizi bu kadar ezik gormesine de son verirsiniz bu sacmaliga o anda.

Yahu neden susuyorsun ki hayir kv konusacak icindekileri kusucak ben susucam yok oyle dunya, sen sustukca hakli saniyor bu insan kendini, benimde kirgin oldugum durumlar var sunlar sunlar beni ve evliligimi yipratti desene, baktin kv konusmuyor konu kapansin diyorlar o zaman sus oke ama suan gecmis desiliyorsa sende ac agzini yum gozunu, sen hala iyi niyetle davraniyorsun gorunen o ama kv masaAllah hiic duzeltme derdinde degil, uste cikmakla ovunuyor birde ozur diliceksin onca lafa, konus sende ondan sonra dersin bunlar bunlar olmassa benm de huzurum olur, gecmiste yasananlar icin bende uzgunum dersin olur biter, ozur dilemek zorunda degilsin, ozur dileyip el ayak mi opuceksin ne bekliyorlar nasil bir zihniyet bu ya..

Suçun yoksa asla özür dileme aynı şeyleri yaşadım suçum yokken özür de diledim özür diledikçe üzerime geldi keşke dilemeseymişim Bi daha mı tövbe ve kırgınlığını kesinlikle anlat susma

iyi de zaten şu anda kötü gelinsiniz onların gözünde evi terk etmiş apartmandan taşınmış kaynanasıgille küs bi gelinsiniz karşılık verince mi damga yiyecektiniz yoo... kadın konuşmazsa kaynanan neden bu kadar konuşuyo az da kocası konuşsaymış... siz de haklısınız konuşsanız kar etmeyecekti...

siz sustugunuz için aradakı insanlar sadece kvnızın anlattıklarını biliyorlar ve haksız goruyorlar once eşinle konuş ve konuştugunda yanında olmasını senı gerekırse savunması gerektıgını soyle gıt ve dımdık olanları kendı yasadıklarını yasattıklarını anlat eşinide gözlemle yanındaysa ne ala yoksa kararını verırsın

Susma her şeyi dök anlat kardeşim millet neyin ne olduğunu bilsin, sustuğunda iyi gelin olmuyosun ne yazık ki ilerde iyice tepene çıkar.

Çok haklısınız, susan edebinden susuyor ama arsız bunu "suçunu biliyor da susuyor sanıyor". Nasıl bir dünyaysa..
Ama benim vicdanım çok rahat şükür ki, herkes nasıl hesap vereceğini düşünsün ötelerde.
Bu kez bana laf sırası geldiğinde susabileceğimi sanmıyorum.

Sustukça tüm aile tepeme çıkacak bu gidişle.

Kayınpederim o anda evde değildi. Genelde pazar günlerini ayrı geçirirler.
Aralarında pek bir karı koca ilişkisi yok bazı sebeplerden ötürü.
Kayınpederimi insan yerine koyan da yok evde malesef.
Anaerkil bir yönetimin şekli var evin.

Eşim uzamasın, koskoca insanlarla tartışacak mısın, kavga mı edeceksin.

Özür diler, elini öpersin konu kapanır diyor.

Dayılarından gelen telefon üzerine, hemen etki alanlarına girmiş olacak ki...

Bende madem öyle, bu kez susup alttan almayacağım sen konuşup, benim hakkımı aramayacaksan (bakın müdafaa etmek demiyorum bile;çünkü suçlu değilim) ben kendi hakkımı ararım. Herkese bilmesi gerekenleri bildirir sonra üzerime düşüyorsa yine özrümü dilerim dedim. Sinirlendi kapattı.

Susma her şeyi dök anlat kardeşim millet neyin ne olduğunu bilsin, sustuğunda iyi gelin olmuyosun ne yazık ki ilerde iyice tepene çıkar.

Haklısınız, hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Rabbim hepimizi kendi vicdan muhasebesini yapabilecek insanlarla karşılaştırsın.

neden sinirleniyor ozaman hiçç gıtme benım huzurum boyle ıyı sen tarafını belırle deyın eşinize

Kendi başına gelse ne yapacak susacak miydi ?

Eşin ile açık açık konuş, susup durmasın.

Eşin müdahale edip anne haksizsin, böyle devam edersen beni kaybedeceksiniz dese, kv susacak ve oğlunu kaybetmemek için artik sorun cikarmayacak...

Aslinda hersey eşinin iki cümlesine bakar..

Adamın Hanım'ım dediğine herkes Hanımefendi dermiş...

simidye kadar susmussun ozur de dilemissin daha fazla ustune gelmisler.Anaanne ve dede sormus size esiniz sustuysa siz anlatin firsat varken. size yapilanlari sakin bi dille anlatin herkesin icinde sakin kalmaya bakin sinirden bisey derseniz suclu siz olursunuz. ayni binayada tasinmayin herkes yoluna baksin hanimaga gibi tum aileyi yonetmek nedir bayramda seyranda gidin yeter esinize gerek te yok kendi hakkinizi her yerde savunun buyuklere saygi hurmette bir yere kadar.

Ellerinizden öpmek istedim şuan, şuana kadar duyduğum en güzel sözlerden biri.

Zaten şu sıkıntıları yaşamam ve olayların buraya kadar gelmesindeki tek hata, eşimin nerde ne zaman duracağını bilmeyişi.

Bence tekrar düzeninizi bozup o apartmana dönmeyin. Gitmeden eşinizle konuşun,bugün gittiğinizde sizin de içinizi dökeceğinizi ve apartmana dönmeyeceğinizi söyleyeceğinizi söyleyin. Hemfikir miyiz sen saygıdan susuyorsun ama bizim de konuşmamız lazım kimse bizi suçlamasın, en azından bir daha barışın dönün gibi talepler olmasın diye kibarca derdimizi anlatalım diyin. E eşiniz de iki cümle etsin yani.

Tamam barışın orta halli bi ilişki kurun ama aynı apartmana tekrar taşınmak niye,yürek mi yediniz anlamadım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…