Kızlar, bir önceki konumun üzerine "Eşimin ailesi tarafından gelişmeler var" bakar mısınız ?

ne kadar samimiyetsiz bir ailede gelinsiniz ve eşiniz bana göre eşlik vasfıda taşımıyor üzüldüm adınıza eşinize kadar hepsi zır cahil.

Malesef. Size sonuna kadar katılıyorum. İsteyerek evlendim eşimle fakat ailesi kaderim.

Bu da benim imtihanım demekki, bu saatten sonra tüm aileyi değiştiremeyeceğime göre yapılacak tek şey el alem içinde (düğün,bayram) seviyeli bir şekilde görüşmek.

Haklısınız, olayı kendi aileme anlatınca benim babam da aynı şeyi söyledi.

Fakat bu tamamıyla şuan benim tek tek emeğimle kurmuş olduğum düzenimi bozar, şuan böyle bir göz dağının kimseye yararı olmaz eşimle benim aramı bozmaktan başka.

Kesinlikle, üstelik ben de ailemin tek kızıyım, annem beni hasta ruhlu bir kayınvalidenin egosunu tatmin edebilmek adına, stres topu olarak doğurmadı. O hakaret etse bile sen sus, bir söyler, iki söyler üçüncüde susar dedi. Ne arsız insanlar !!!

Şu anda kadınların cektigi tüm sıkıntı annelerimizin yanlış yetistirmsiy kaynaklı..

Ne demek sen sus, oda soyler söyler susar..

Bende hep yasadikalrimi annenin beni mütevazı yetistirmesi kaynakli olduğunu düşünüyorum,, hep sen iyi ol kızım cümlesi...

Ama hayır..çok yanlismis.. 8 yılıma mal oldu..

1 ay önce bebegim oldu , eşim diyorki annemler görmeye gelsin. Hayır dedim, benim doğurduğum çocuğu görmeye hakkı yok beni aşağılayan insanlarin, hatta bir adım ileri gittim gelirse saçından tutar duvara vururum kafasını dedim, geliyorsa gelsin bakayım

Not: bana boyle bir iftirası oldu, saçından tutup duvara vurmusum güya, vurayim da iftira neymis görsün.

Allah'tan korkup kuldan utanmayan insanlar, iftira da atsınlar.
Atsın canım, sen kendini bilmiyormusun sanki?
Benim eşime de konuşurken bana saygısızlık yaptı demiş. Bende içimden, keşke saçını başını yolsaydım da saygısızlık nedir görseydi dedim!

Söyleyecek bir kusur bulamayınca, yalana başvururlar zaten.
30 yıl önce annelerimizin çektiği sıkıntılara bugün katlanılması beklenmesin, zira hayat gün be gün değişiyor.(tek avuntuları bu ya)
Yıl olmuş 2018 ama insanlar halen daha kör cahil !

özür dileyerek ortada kurmuş olduğunuz bir düzen yok diyeceğim..emeğiniz konusunda tereddütüm yok ama sizin sandığınız gibi bir düzen de yok.

Bana yaptığın o yorumdan sonra kişiliğin hakkında az çok fikrim oluştu sivriligini körelt sen o aileye gelin gittin onlar sana değil kabul etsen de etmesen de uyum saglamak zorundadin.Sus takma otur esin sussa da en azından sana yüklenmiyor ne kocalar var haklida olsan anası için kendini kör sağir ediyor.Ha ben buyum diosan unutma her şey özüne döner seninde evladın var emek veriyorsun nereye kadar haklı haksız sana konuşulan susar?Tabi sen bilirsin genede

Yorumlari okumadim. Neden sustugunuzu anlanadim. Susmak kabullenmektir. Tam da yeni eve cikmisken o cehenneme yeniden tasinma dusuncesini de anlamadim. Neden kv' ye gittiginizi de anlamadim. Gittiniz madem kendinizi neden savunmadiniz? Susmaniz herseyi kabul etmek anlamiba gelmis. Ben olsam kimseyi ikna etmek zorunda degilim, yasadiklarimi ben bilirim dusuncesi ile evime donerdim. Madem araya mesafe koyma karari aldiniz devam edin. Gitneniz kuyrugunu Sıkıstırıp geldi, yapamadi ankamina gelir. Siz yuvanizda mutlu iseniz disaridaki insanlari bosverin. Elti, gorumce, kv, dede... bunlari degil de yuvanizin mutlulugunu dusunun.

Deli misin? Hala o binaya taşınmayı düşünmek delilikten bile öte bence. Ayrıca niye susuyorsun. Neymiş saygısız bilirlermiş. Bırak saygısız bilsinler. Senin bu halinden güç aliyor o cadı. Kendini savun. Ben olsam barışmak için adım bile atmazdım gerçi. Direk anneanneyle dedeye, o da onlara değer veriyorsam, anlatır bitirirdim.

İyi de bu şekilde nereye kadar böyle olacak?
Mesafeli bir şekilde devam etmekten başka bir hal çaresi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…