Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

Arkadaş küçük göğüslerinden dolayı strese girmiş anlaşılan... sempatiksalakcinni Yazık demekten başka bir çaremiz yok diyoruz. zemuszemus

bence siz gerçekten çok abartıyosunuz göğüslerinizin küçüklüğünü geçen gün pazardan bir sütyen aldım 95 beden küçük geldi sempatiksalakcinni daha büyüğü de yoktu bilmiyorumkismile siz de alırsınız onların 75-80 inden 75-80 takıyorum dersiniz yani bu kadar basit marka sütyeni doldurcaksınız diye bişey yokki laelaelaelaelae

75i dldurmyan gğüs dümdüzdür boşna yırtnmayın

75/B kullanıyorum ve dolduruyor.....
göğüsü dümdüz olanda burada, biraz daha büyütmek isteyen de...
senin göğüslerin dümdüz diye herkesinde öyle mi olacak yani önyargıya bak....
salçmlamyın o kadr olsa brda işiniz ne hepmzin kçk işte dümdzdemişsin....

sen stres yapmışsın baya canım ya :teselli:lülülülülülü

Son düzenleme:
kisskiss seninkiler bu kadar mı

249680587_c620adc6d5.jpg

kızda ne cesaret bak bütün dünyaya gösteriyor sen de hiç stres yapma bence :içelim:

Son düzenleme:
Ben ile aynı yaşta arkadaşım var onun da bu kadar ufak. Kaplı sütyen giyiyor. :KK3:

gerçekten kız ne kadar rahat ben bikini ile dolaşmaya çekiniyorm :p ama benimkiler bundan büyük yani

valla ne rahatlık hem de... bizden farklı düşünüyor heralde, biz ufak diye utanırız kız bişe yok neyi saklayayım diyor sanırım:)

KIZLAR ne yaptınız durumlar nasıl ya herşeyi denedim bi büyütemedim ya biraz akıl verin

Ablalarım yaa ben 17 yaşındayım benm göğsmde bu resmn solundaki gbi ama alt kısım dolgunlaştı henuz ust kısımda dolgunlaşırmı bide benim daha uçları bole çıkmadı daha içerde buyurmu bölemi kalcak :KK43: arkadaşlarımınki aşırı büyük benim ki böle mi kalır :KK43: :gitme:

X