Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama en fazla br bdebn büyür demi bu hareketlle senin 75kenmi 80 oldu benim dolgusuz 70 75 olsun yetr
Boyum 1.54 ve kilom 54 gögüs ucundan ölctüm isde menzureyi aldim arkadan doladim önce dogru ve gögüslerim dik.. dedim ya azda olsa sivri...
canım mrb
ben geçen sene kafayı takmıştım bu hurma olayına
benimkiler tam 75ti kızlar göğüs ucu
altıda tam 70
sonra biraz kilo aldım bunda sanırım hurmanında etkisi var
şimdi 78'e 72 ölçüm
ama o kadar çok hurma yedim ki midem bulanıyo artık:sinifsinif:
zaten tatlıyla pek aram yok
bende tibet haraketlerine başlıcam aynı zamanda kilo almak içinde uğraşıyorum
kilo almadan büyümez benmkiler
zaten vücudumun kiloya da ihtiyacı var
hurmayı çok günde 2-3 tane yesen yeterli aslında...tibetin hareketlerine başyalayı bi hafta oldu...bi haftada böyle sonuç verirmi bilmiyorum ama üstleri dolgunlaştı benim...:teytey:
sizced bunlar kçkmü normalmi saylır bilmiyorumkismile benim bu kdr olsa kşke
fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=6590&p=13&rid=2
sizced bunlar kçkmü normalmi saylır bilmiyorumkismile benim bu kdr olsa kşke
fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=6590&p=13&rid=2
iyimiş sennkler canm kşke benmde o kadr olsa ama yabncı kadınlrında hepsi kçk memli galba
aktuel.mynet.com/galeri/unluler/yabanci-unluler/petra-nemcova-ustsuz-petra-yi-kimse-cozemedi/301/135551/sayfa/13/
bunlr 70 bdn filndır dimi
bnm alt 65 göğüs ucu 77 sizce çok küçük mü ? 12 cm aradaki fark boyum 1.57 kilom 50 ... uzun boylu olsam belki daha küçük gözükürdü Allahtan boyum kısa kaydirigubbakcemile3
ya canım bu tibetin hareketleri tüm vücut ile alakalı gibi geldi bana.inceledim ama göğüs büyütmeyle hangi hareketin ilgisi var? özellikle onu yapıyım bende anlatırsan