Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

Boyum 1.54 ve kilom 54 gögüs ucundan ölctüm isde menzureyi aldim arkadan doladim önce dogru ve gögüslerim dik.. dedim ya azda olsa sivri...

ama en fazla br bdebn büyür demi bu hareketlle senin 75kenmi 80 oldu benim dolgusuz 70 75 olsun yetr

evet bir beden büyür..ben tibetin hareketlerine başlayalı 1 haftadan 2 gün fazla oldu...ama hurma yedim masaj yaptım şerbetçiotu yaptım..hepsinin faydası oldu sanırım...

bir beden büyümesi çok iyi bişey...yağı geceleri yap gündüz hareketleri aksatmadan yap..büyür bak görüceksin..

canım mrb
ben geçen sene kafayı takmıştım bu hurma olayına

benimkiler tam 75ti kızlar göğüs ucu
altıda tam 70

sonra biraz kilo aldım bunda sanırım hurmanında etkisi var
şimdi 78'e 72 ölçüm

ama o kadar çok hurma yedim ki midem bulanıyo artık:sinifsinif:
zaten tatlıyla pek aram yok

bende tibet haraketlerine başlıcam aynı zamanda kilo almak içinde uğraşıyorum
kilo almadan büyümez benmkiler
zaten vücudumun kiloya da ihtiyacı var

hurmayı çok günde 2-3 tane yesen yeterli aslında...tibetin hareketlerine başyalayı bi hafta oldu...bi haftada böyle sonuç verirmi bilmiyorum ama üstleri dolgunlaştı benim...:teytey:

hurmayı çok günde 2-3 tane yesen yeterli aslında...tibetin hareketlerine başyalayı bi hafta oldu...bi haftada böyle sonuç verirmi bilmiyorum ama üstleri dolgunlaştı benim...:teytey:

ya canım bu tibetin hareketleri tüm vücut ile alakalı gibi geldi bana.inceledim ama göğüs büyütmeyle hangi hareketin ilgisi var? özellikle onu yapıyım bende anlatırsan

sizced bunlar kçkmü normalmi saylır bilmiyorumkismile benim bu kdr olsa kşke

fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=6590&p=13&rid=2

ama bu kadının memelerinde bi anormallik var :)
kimi yerde çok küçük, kimi yerde daha büyük görünüyor kafamçokkarıştı

benmkiler bu kdr işte mafoldumben

p3.focus.de/img/gen/O/J/HBOJAfCaihF_Pxgen_r_220xA.jpg

iyimiş sennkler canm kşke benmde o kadr olsa ama yabncı kadınlrında hepsi kçk memli galba

aktuel.mynet.com/galeri/unluler/yabanci-unluler/petra-nemcova-ustsuz-petra-yi-kimse-cozemedi/301/135551/sayfa/13/

bunlr 70 bdn filndır dimi

bnm alt 65 göğüs ucu 77 sizce çok küçük mü ? 12 cm aradaki fark boyum 1.57 kilom 50 ... uzun boylu olsam belki daha küçük gözükürdü Allahtan boyum kısa kaydirigubbakcemile3

iyimiş sennkler canm kşke benmde o kadr olsa ama yabncı kadınlrında hepsi kçk memli galba

aktuel.mynet.com/galeri/unluler/yabanci-unluler/petra-nemcova-ustsuz-petra-yi-kimse-cozemedi/301/135551/sayfa/13/

bunlr 70 bdn filndır dimi

kızlar bu neredeyse 75 vardır ya(B cup), su koydugunuz 70(A cup)'dir.

brust_main.jpg

bnm alt 65 göğüs ucu 77 sizce çok küçük mü ? 12 cm aradaki fark boyum 1.57 kilom 50 ... uzun boylu olsam belki daha küçük gözükürdü Allahtan boyum kısa kaydirigubbakcemile3

küçüktür heralde ama boyuna göre fena değil bence. benim boy 1.65 kilo 50 aradaki fark 11. alt 73, üst 84. minyon bir yapın var anlaşılan. göğüs altın 65 ise, sırtın dar, o nedenle bence bize göre çok çok iyi durumdasın:)

ya canım bu tibetin hareketleri tüm vücut ile alakalı gibi geldi bana.inceledim ama göğüs büyütmeyle hangi hareketin ilgisi var? özellikle onu yapıyım bende anlatırsan

ben hepsini yapıyorum hereketlerin ama göğüse iyi gelen hareket hangisi bilemedim tabi...tüm vücut içinmiş zaten hareketler ama okuduğuma göre hareketler organizmayı harekete geçirip diğer yani göğüs vs nin de çalıştığı hormonları tetikliyomuş...hangi hareketin tam etki ettiğini bilsem yaparım ama bilmiyorumsositososito

bi de bu hareketler inanılmaz etkili..ben çabuk etki etsin bi de öğreneyim iyice diye çok yapmıştım da ölmüştüm baş ağrısından..sakın ha sakın çok yapmayın..düzenli haftada 2şer artırarak yapın..aman deyemyasakkelime

X