Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

İnş sizinkilerde büyür yaa :KK43:.. evet bende başlıcam gene inşallh yararı olur aslında annemink, falan baya buyuk hele benim yaşımdayken aşırı buyukmüş ama ben sanırım zayıfım die büyümüo azcık anneme çekmiş olsam :KK43::KK43::çok üzgünüm:

hımm, kilo alırsan büyür belki o zaman. benim annemden yana da şansım yok, onunkiler de minikmiş...

Benimkiler bundan biraz daha büyük.İnanın bazen sorun yaratabiliyor

bu ne la cık cık cık daha neler göreceğiz buralarda ala ala yakında cıplak resimler koluyup benim vucudum buna benziyor yapacaklar

bu ne la cık cık cık daha neler göreceğiz buralarda ala ala yakında cıplak resimler koluyup benim vucudum buna benziyor yapacaklar

siz gerçek misiniz? istemeyen okumaz da yorum da yapmaz. kimseyi zorlayan yok, bu konunun amacı bu, bilgi paylaşımı, birbirimizden destek görmek, göğüs büyütmek v.s.
milleti boyle seviyesiz bir dille eleştireceğinize kendinize başka bir topic bulun.

en az senin kadar gercek ve sahiyim ( ben aslında bir MELEGıM )...artı bana kimse zorla yorum yaptırmadı ki..ben istediğim için yaptım...PEK YAKINDA V,,,,a DA koyarsınız artık son birşey cok hoşuma gitti burası

Arkadaslar benim goguslerim 70A yi dolduruyo iste. Sol sagdan azicik kucuk. Bide biraz sarkik. Malum 29 yasindayim. 6 aydir kuc kullaniyorum ise yaramadi. Buyuyecegine artik inanmiyorum ama masaj yaparak belki biraz daha diklesiririm. Kendi gogus resimlerimi buraya yuzumu gostermeden koyabilirim ama nasil yapacagimi bilmiyorum. Bu arada Benzuzu arkadasim burasi goguslerini buyutmek isteyen arkadaslarin paylasim alani. Bu konuda herhangibir tavsiyen yoksa lutfen rahatsiz edici yorumlardada bulunma. Neremizi gosterip gostermeyecegimiz seni ilgilendirmez. V... da gosterirsiniz ne demek ne igrenc bir yorum bu. Bu yorum ancak akli uckuruna kacmis saglikli dusunemeyen bir erkegin yorumu olabilir. Bir kadina boyle bir yorumu yakistiramam dogrusu

Arkadaslar benim goguslerim 70A yi dolduruyo iste. Sol sagdan azicik kucuk. Bide biraz sarkik. Malum 29 yasindayim. 6 aydir kuc kullaniyorum ise yaramadi. Buyuyecegine artik inanmiyorum ama masaj yaparak belki biraz daha diklesiririm. Kendi gogus resimlerimi buraya yuzumu gostermeden koyabilirim ama nasil yapacagimi bilmiyorum.
Sadece küçle yetinmeseydin, çörek otu falan da yemeyi dene, masaj yap. Bir de hayıt yaprağı da büyütüyormuş, deneyebilirsin.
Bu arada Benzuzu arkadasim burasi goguslerini buyutmek isteyen arkadaslarin paylasim alani. Bu konuda herhangibir tavsiyen yoksa lutfen rahatsiz edici yorumlardada bulunma. Neremizi gosterip gostermeyecegimiz seni ilgilendirmez. V... da gosterirsiniz ne demek ne igrenc bir yorum bu. Bu yorum ancak akli uckuruna kacmis saglikli dusunemeyen bir erkegin yorumu olabilir. Bir kadina boyle bir yorumu yakistiramam dogrusu
boşver canım, göğüs resmi koymamızı bile garipseyen birisinin böyle terbiyesiz bir yorum yapabilmesi enteresan zaten. kendisi erkek olabilir, bayansa da söyleyecek söz bulamıyorum. kendi çapında eğleniyor heralde. ya da aklını dediğin gibi başka birşeyle bozmuş. en iyisi muhattap olmamak...

acikcasi bende sasirdim resimleri gorunce ama bu konu hakkinda yorum yapmak haddime dgl tabiki.. okisi gercekmi bilemem ama bir duruma alismis bir insan baska bir duruma hayret eder.. dusuncelerimizi uygun bir sekilde dile getirelim yada hic yorum yapilmasin sonucta topikler "sorunu" olan veya bir degisiklik arayan kadinlar icin yapilmis. yoksa gogus buyutme hatta cinselliye kdr giden basliklarda ozel konulardir, bunlar da terbiyesiz gorunebilir. begenmeyen burda bulunmaz bence.. ben sehsen sevdim bu siteyi ister gizli ogrenin ister acik olun (yorum ile).. ama lutfen tatsizlik cikarmayin..

acikcasi bende sasirdim resimleri gorunce ama bu konu hakkinda yorum yapmak haddime dgl tabiki.. okisi gercekmi bilemem ama bir duruma alismis bir insan baska bir duruma hayret eder.. dusuncelerimizi uygun bir sekilde dile getirelim yada hic yorum yapilmasin sonucta topikler "sorunu" olan veya bir degisiklik arayan kadinlar icin yapilmis. yoksa gogus buyutme hatta cinselliye kdr giden basliklarda ozel konulardir, bunlar da terbiyesiz gorunebilir. begenmeyen burda bulunmaz bence.. ben sehsen sevdim bu siteyi ister gizli ogrenin ister acik olun (yorum ile).. ama lutfen tatsizlik cikarmayin..

haklısın canım, zaten sorun karşıt bir fikri ifade etmekte değil, bunu saygısızca yapmakta. ve tabi ki ayıpladıkları şeylerin, bu sitenin ve başlıkların var olma amacı(sorunları ister görsel ister işitsel ister yazılı destek kullanarak paylaşmak, çözüm aramak) oldugunu anlayamamalarında.

ben bayanım cok kibardınızda onun içinmi başka topic bulun dedinz

1. bir "guzellik uzamnina" bu tarz konusmayi hic birsey sekilde yakistiramiyrm. "bu ne la cikcik vs...." ayrica bir bayana da hic yasikmaz.
2. madem guzellik uzamnisin buyur bakalim yorumlarini alalim gogus buyutme hankinda..
3. ben bir melegim diyen kadina ilk defa rastliyrm acikcasi!! melek oldugun konusman dan belli..

Son düzenleme:
bu arada ephot'cum tesekkur ederim.. sunu da eklemek isterim ki gordugum kadariyla bu baslikta fikir ozgurlugune sahip ve fikirleri inaclari farkli ve acik olan bir suru kadin var.. buna ragmen bize yakisan, medeni bir sekilde irtibat kurmak ve bir takim topiclerde yardimlasma, bilgilendirme, uyarama gibi buyurularda bulunmak. yoksa nerde Turk insanimizin anlayisi ve birligi?

1. bir "guzellik uzamnina" bu tarz konusmayi hic birsey sekilde yakistiramiyrm. "bu ne la cikcik vs...." ayrica bir bayana da hic yasikmaz.
2. madem guzellik uzamnisin buyur bakalim yorumlarini alalim gogus buyutme hankinda..

3. ben bir melegim diyen kadina ilk defa rastliyrm acikcasi!! melek oldugun konusman dan belli..

kötükedihüso belki unutmuşsundur ama ŞEYTANDA bir melekdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3:KK1::KK1::KK1:
bu hipotez de sorun var sanirim.. seytan kendisi ne mzn melek gordu? gercek yuzunden gostermkten hic cekinmediki melek olsun.. fakat yaratilis dan bahsediyrsan seytan ates'ten melekler ise nur dan yaratilmistir, biz ise topraktan.. yani ne insan ne de seytan melek olur nede tersi.. neyse felsefe acidan yorum yapmaya degmez burdaki okuyuculari da boyle sacma seylerle mesgul etmeye gerek yok.

ahhahaha hadi hep birlikte gülüp biraz kafa dağıtalım kızlar bu mesaj sayesinde. sizler gibi topikte konu dışında her şeyden bahsedenler olmasa olmazdı doğrusu:KK66:

ahhahaha hadi hep birlikte gülüp biraz kafa dağıtalım kızlar bu mesaj sayesinde. sizler gibi topikte konu dışında her şeyden bahsedenler olmasa olmazdı doğrusu:KK66:

guzelim kusura bakma, yukarida dedigim gibi boyle sacma seylerle okuyuculari mesgul etmeye degmez ama tutamadim kendimi :-) bir nebi eglence oldu

COK güzel demişsin ama canım bana yüz vermiyor ki kaydirigubbakcemilehihoyyyt:eek:klava:

COK güzel demişsin ama canım bana yüz vermiyor ki kaydirigubbakcemilehihoyyyt:eek:klava:

güzellik uzmanı olabilcek yaşa geldiyseniz şu yorumları yapıyor olmanız sizde ya bir sorun olduğunu ya da gerçek olmadığınızı gösterir. boşuna vakit harcamayın burda eğlenmek için birçok site var. hoşçakalın

güzellik uzmanı olabilcek yaşa geldiyseniz şu yorumları yapıyor olmanız sizde ya bir sorun olduğunu ya da gerçek olmadığınızı gösterir. boşuna vakit harcamayın burda eğlenmek için birçok site var. hoşçakalın

bosver sady'cim isimize bakalim biz. eglenmek herkesin hakkidir :-) ister kadin ister erkek hatta melekler ve saytanlar icinde :-) herkesin hakki

X