Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

kisscim bunlar gibi benimkiler
ama bunlar orantılı duruyo benimkiler alttan dolgun
üstten değil bilmiyorumkismile

bütün yağ ve kaslar altta toplanmış sanki
üst kısmıda dolsa tam böyle şekiillenir.

brust_main.jpg

7fa361f7fc2b92dd85f9e39f1b0c03cf.jpg

canım aynıymış ölçülşerimiz.. dediğin gibi benim de altlarda var dolgunluk üstler de yok :KK43:
üstlerde de olsa benim de bu kadar olacak ama olmuyor..çörek otuyla falan da yine altlar dolgunlaşıyor :sinifsinif:

kisss sen çörek otu yağı kullanıyormusun?
sürdükten sonra bekliyomu kızlar
yoksa siliyormusunuz yağı
nasıl oluyo
bi de ne kadar süre msaj yapılıyo??

ben de 5-10 dakika yapıyorum masajı..ama silmiyorummm masajı yaparken yağı emiyor zaten..masaj bitiyor sütyenimi takıyorum o kadar.. silmiyorum ben

ya nasıl ölcüyorsunuz ben anlamadım bilmiyorumkismile

ya nasıl ölcüyorsunuz ben anlamadım bilmiyorumkismile

göğüs altı ve göğüs ölçüsünü diyorsun sanırım canım...
mezura ile ölçüyorsun.
önce göğüs altından beden ölçünü çıkarıyorsun sarıp kaç cm geldiğine bakıyorsun..
bir de göğüs hizandan ölçüyorsun yine sarıp..göğüs ucu hizandan yani...

mesela göğüs altı beden ölçün 73, tam göğüs hizan 83 çıkıyorsa aradaki fark 10 cm oluyor bu da B cup demek oluyor:)
ay iyice karışmadı inşallah :KK70:

bunlr kaç bdndir sizce

magazinmedya.com/wp-content/magazin-paparazzi/2008/07/feyza-cipa-210x300.jpg

70 yada 75 tir benimkilerle aynı genelde 75 beden alırım ama 75 bedeni bile doldurmuyo boşluk kalıyo ayrı mesele sadece regli döneminde tam doluyor ...neyseki silikonlu sütyenler çıktıda çakma şişirtme yapıyoz ben bazen 10 beden birden büyütüyorum içi tam dolu 85 benden sütyen alıyorum sahtede olsa güzel duruyolar

evet delikafadulden

feyza-cipa-210x300.jpg

bu hatunun üstü benden de dar
75 değildir
70 beden bence bu
70/A yani

ay şu resimleri böyle direk koyun
heyecanlanıyorum linki yapıştırırken nedense :roflol::roflol:

bende link yapıştırırken heyecanlanıyorum nasıl bişey acaba benimkine benziyor mu diye :KK70::KK70:

küçüktür heralde ama boyuna göre fena değil bence. benim boy 1.65 kilo 50 aradaki fark 11. alt 73, üst 84. minyon bir yapın var anlaşılan. göğüs altın 65 ise, sırtın dar, o nedenle bence bize göre çok çok iyi durumdasın:)

sen öle diosan öyledir ya olumunekankayizsmile reglde falan iide normalde pek küçük :nazar:

Canlarim beniiiim sanki bu Küc yüzünden gögüslerim büyüdü =) 3.günüm sabahlari yedim sadece ve masaja firsat olmadi ama sabah aksam icicem ve masaj yapcam =)

X