Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

bu sefer oldu kodum resmi kıslaarr bakın bakalım benimki böyle iştemafoldumben

yi0qs.jpg

herbal+breast+enhancement.jpg

nez0227az.jpg

ayy benimkiler ilk resimdeki gibi olsa hiç uğraşmam yaa büyütmek için falanmafoldumben:gitme: şükr ederdim halimee ayrıca nezinkiler daha büyük ilk resimdekinden öyle görünüyor.

herbal+breast+enhancement.jpg

nez0227az.jpg

ayy benimkiler ilk resimdeki gibi olsa hiç uğraşmam yaa büyütmek için falanmafoldumben:gitme: şükr ederdim halimee ayrıca nezinkiler daha büyük ilk resimdekinden öyle görünüyor.

destinax allah canini almasin gözlerim fal tasi gibi acildi ya haha keske benimkilerde öyle büyük olsa yaa...

ilk resimdekiler gibi olsa Allah derim:) nezinki gibi göğüsleri beğenmiyorum zaten, kafam kadar ve dik gözükmüyolar. üsttekiler süper...

ilk sayfadaki resme bakınca benimki soldakinden az biraz daha küçük gibi ama ölçüyorum ölçüncede göğüs altı 81 göğüs ucundan ölçünce 88 çıkıyoo:1shok:

yani 90 göğsü olanlar benimkinden 2cm mi büyükk...ayrıca sütyen olarak 75 kullanıyorum ben,nasıl oluyor anlamadım :uhm: bu arada boyum 163 kilom 55...ve 2 aydır spora gidiyorum spora başladığımdan beri dikleştiler dolgunlaştılar sanki...

canım göğüs ucu 90 olup da göğüsleri büyük olanların(80-85) göğüs altı 81 değildir! fark burada. o 90-60-90 veya bu ölçülere yakın olanların göğüs altı max. 75 olur ki genelde 70'i geçmez 60 beli olan birisinin. benim bel 66, kalça 92, göğüs altı 73 mesela... senin göğüs ucu 88 ama aradaki fark sadece 7cm, o nedenle sana küçük geliyor tabi ki. ama benim göğüs altım 73, ucum 88 olsa, süper olur mesela... hedefim de o zaten. umarım anlatabilmşimdir...

canıım hani resim göremedim ben yine yaabilmiyorumkismile

Allahım yarabbim ya sabırr.....ya nezamandır uğraşıyorum kaçkez koydum resim gene gözükmedi gene gözükmedi resimi illede koycam çünkü benimkine çok benziyo siz nerden koyuyosunuz bi deyiverin ya inat ettim o resmi koyacam...:eek:klava:

imdaat hizliresim com a yükle onlar uygunsuz içerik olarak görmüyor.

bu arada nezin göğüs kafesi küçük göğüsler öle yakın çekimdeki gibi kocaman değildir yani bence üstteki resimden hacmen büyük olamaz. bi de bunlar sex objesi gibi çıkmak için üst bedeni küçük giyiyorlar. o üstteki resimdeki kızın göğüslerine de öyle bir üst geçirsek eminim öyle durur kaldı ki kızın kolları geride. aynada kendinize bakın bi de kolunuzu öyle geriye alıp bakın baya fark oluyor. bir de kız ayakta. oturunca beden yığılır. nez oturuyor, ordan da bir et birikimi var. o yüzden doğru sütyen bedeni alırken otururarak bakmamız da gerekir. sıkma taşma olmasın diye.

Kızlar benimde bu resimdeki kadar. 80-C takıyorum ufak mı normal mi anlayabilmiş değilim :KK70:
Ama bir sorunum var göğüsün üst kısmında yok hep alt kısmında dolgunlasma var mafoldumben
Niye böyle acaba :S

dahada buyucek isteee :d

ya valla kilo aldignz zmn ister istemez buyuyo bende ayni sutyenlerm olmuyo artik:s 75 tn 80-85 bedene ciktiiim:KK70:

simdide biraz gobisim var onu eritmeye calisiyorum:)

benimde öyle
altlar dolgun.üstüde altı gibi olsa hiç uğraşmam bu işlerle
göğüslerimi ters çevirip bakmak isterdim nasıl oluyolar diye :roflol:

şu destinax'ın eklediği resime bakıp bakıp duruyorum
sapık gibi hissettim kendimi bi ankaydirigubbakcemile3

kaç bedendir kızlar sizce o göğüsler
yani göğüs ucu ölçüsü kaçtır kibilmiyorumkismile

Kaç yaşındasın sen? bir arkadaş demiş ya onlar büyücek işte. Umutlandım bi an CADIARZU

ve 85 gibi duruyor ama hakkaten müthiş :ecrin_bebek:

imdaat hizliresim com a yükle onlar uygunsuz içerik olarak görmüyor.

bu arada nezin göğüs kafesi küçük göğüsler öle yakın çekimdeki gibi kocaman değildir yani bence üstteki resimden hacmen büyük olamaz. bi de bunlar sex objesi gibi çıkmak için üst bedeni küçük giyiyorlar. o üstteki resimdeki kızın göğüslerine de öyle bir üst geçirsek eminim öyle durur kaldı ki kızın kolları geride. aynada kendinize bakın bi de kolunuzu öyle geriye alıp bakın baya fark oluyor. bir de kız ayakta. oturunca beden yığılır. nez oturuyor, ordan da bir et birikimi var. o yüzden doğru sütyen bedeni alırken otururarak bakmamız da gerekir. sıkma taşma olmasın diye.

samantha haklısın o göğüsler kafam kadar var 95 beden falandır nezin başka resimlerine bakarsanız onların yavrusu gibi kalıyor

bu resim onunla aynı sırada çekilmiş burda diğer resimdeki koca memeli kadın gibi kollarını geriye attığı için daha küçük duruyor

imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C781%5CNEZ%5C0209516_4.jpg

Son düzenleme:
destinax anaaaam bu ne delikafadulden
ilk resimdeki harika resmen
nezinkiler çok itici öyle olacağına küçük kalsınlar
en azından dikler sarkık deil :lepi:

kız bencede yaa dedim ya benimkiler ilk resimdeki gibi olacak bende bukadar hala uğraşcam umrum duymaz kıız delikafadulden napıyım okadarda büyüğünü hiç yok ki keşke 1.resim kadar oluverse neyime daha büyüğü:1closedeyes::çok üzgünüm:

Allahım yarabbim ya sabırr.....ya nezamandır uğraşıyorum kaçkez koydum resim gene gözükmedi gene gözükmedi resimi illede koycam çünkü benimkine çok benziyo siz nerden koyuyosunuz bi deyiverin ya inat ettim o resmi koyacam...:eek:klava:

canım yorum yazarken hani üstte şekil araçları varya onların orda ataç gibi bi işaret var ekler yazıyor ordan bi sayfa açılıyor ister linkle ister bilgisyarından yükle diceksin donra sayfa kapanır tekrar o atacın üzerine tıkladığında liste çıkar yan tarafa doğru ordan yüklediğin resmi seçtiğinde yorumun altına ekler resmi görünür yani ben öyle yapıyorum ama daha farklı koyan var mı bilmiyorum cnm yaa bende merak ettim haa koyacağın resmi valladelikafadulden

canım yorum yazarken hani üstte şekil araçları varya onların orda ataç gibi bi işaret var ekler yazıyor ordan bi sayfa açılıyor ister linkle ister bilgisyarından yükle diceksin donra sayfa kapanır tekrar o atacın üzerine tıkladığında liste çıkar yan tarafa doğru ordan yüklediğin resmi seçtiğinde yorumun altına ekler resmi görünür yani ben öyle yapıyorum ama daha farklı koyan var mı bilmiyorum cnm yaa bende merak ettim haa koyacağın resmi valladelikafadulden

$gogus-buyutme-8492.jpg

ayy çok sağol cnm yaa oldu bu sefer ben başka türlü yapıyodum bu yöntemide bilmiyodum...benimkiler bunun gibi işte limon kadar bişeybilmiyorumkismile

benimklerde bu kadr biçoğmuzun bu kadr bölümüne bu resmi koysnlar bence kaydirigubbakcemile2

X