Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sefer oldu kodum resmi kıslaarr bakın bakalım benimki böyle iştemafoldumben
ayy benimkiler ilk resimdeki gibi olsa hiç uğraşmam yaa büyütmek için falanmafoldumben:gitme: şükr ederdim halimee ayrıca nezinkiler daha büyük ilk resimdekinden öyle görünüyor.
ilk sayfadaki resme bakınca benimki soldakinden az biraz daha küçük gibi ama ölçüyorum ölçüncede göğüs altı 81 göğüs ucundan ölçünce 88 çıkıyoo:1shok:
yani 90 göğsü olanlar benimkinden 2cm mi büyükk...ayrıca sütyen olarak 75 kullanıyorum ben,nasıl oluyor anlamadım :uhm: bu arada boyum 163 kilom 55...ve 2 aydır spora gidiyorum spora başladığımdan beri dikleştiler dolgunlaştılar sanki...
canıım hani resim göremedim ben yine yaabilmiyorumkismile
soldakinden mi küçük sağdakinden mi?
benimde öyle
altlar dolgun.üstüde altı gibi olsa hiç uğraşmam bu işlerle
göğüslerimi ters çevirip bakmak isterdim nasıl oluyolar diye :roflol:
şu destinax'ın eklediği resime bakıp bakıp duruyorum
sapık gibi hissettim kendimi bi ankaydirigubbakcemile3
kaç bedendir kızlar sizce o göğüsler
yani göğüs ucu ölçüsü kaçtır kibilmiyorumkismile
imdaat hizliresim com a yükle onlar uygunsuz içerik olarak görmüyor.
bu arada nezin göğüs kafesi küçük göğüsler öle yakın çekimdeki gibi kocaman değildir yani bence üstteki resimden hacmen büyük olamaz. bi de bunlar sex objesi gibi çıkmak için üst bedeni küçük giyiyorlar. o üstteki resimdeki kızın göğüslerine de öyle bir üst geçirsek eminim öyle durur kaldı ki kızın kolları geride. aynada kendinize bakın bi de kolunuzu öyle geriye alıp bakın baya fark oluyor. bir de kız ayakta. oturunca beden yığılır. nez oturuyor, ordan da bir et birikimi var. o yüzden doğru sütyen bedeni alırken otururarak bakmamız da gerekir. sıkma taşma olmasın diye.
destinax anaaaam bu ne delikafadulden
ilk resimdeki harika resmen
nezinkiler çok itici öyle olacağına küçük kalsınlar
en azından dikler sarkık deil :lepi:
Allahım yarabbim ya sabırr.....ya nezamandır uğraşıyorum kaçkez koydum resim gene gözükmedi gene gözükmedi resimi illede koycam çünkü benimkine çok benziyo siz nerden koyuyosunuz bi deyiverin ya inat ettim o resmi koyacam...klava:
canım yorum yazarken hani üstte şekil araçları varya onların orda ataç gibi bi işaret var ekler yazıyor ordan bi sayfa açılıyor ister linkle ister bilgisyarından yükle diceksin donra sayfa kapanır tekrar o atacın üzerine tıkladığında liste çıkar yan tarafa doğru ordan yüklediğin resmi seçtiğinde yorumun altına ekler resmi görünür yani ben öyle yapıyorum ama daha farklı koyan var mı bilmiyorum cnm yaa bende merak ettim haa koyacağın resmi valladelikafadulden