-
- Konu Sahibi GeminiWoman
Sevindim senin adına inşallah bişeyleri yoktur bebişlerin insanı moral olarak da bitiriyor..Yani kısacası çocuklarda bişey yok ya takip ettirin her ay olsun bitsin gelişimi normal ilerliyorsa sorun yok zaten ben şimdi ursafolk a devam ediyorum ayda 1 de baktitcam alt ast sine bi daha yazın gidip ızmire sema hocaya gösteririm içiniz rahat olsun 2 ayrı prof getirdim ikiside çok kötü bi durumu yok takip edilcek dediyse demekki yok artık bende pozitif düşüneceğim sizde lütfen olumlu dusunun
Biyopsi nasıl yapılıyorİlaç olarak ursofalk kullandım ama düşmede olmadı kullanmadığımda çok yükselmede olmadı şuan doktorumuz kesti ursofalkı umarım biyopsiye gerek kalmaz biran önce düzelir enzimleri bebişinizin
Anladım canım biz ilaç da kullanmıyoruz inşallah sıkıntı çıkmaz ilerde bn de yazın izmire götürebilirm inşallah o zamana kadar gerek kalmazAnladım canim bizde 2 hafta önce baktirdik 57 68 cikti bizimde düşüktü ancak biz ursafolku kullaniyoruz 3 aydır ilacını uzun dönem kullancaz haziranda ızmire gitcez tekrar
Bize de murat hoca ilaca gerek yok dedi geçen ay gittiğimizde..o zaman değerleri 70 110 falandı bu ay gitmedik 53 78 çıktı burda aldırdık kanı..valla kafam çok karışık ya bize de bu değerler 500 e çıktığında ilaca başlarız dedi ama sizinki bizimkinden düşük olduğu zaman başlatmış ilginçBana sorarsan o ilâcı alıp sende kullan erken tedavisi başlasın bak benim gittiğin sema hoca muratın da hocası hatta sema hoca dediki murat neden kesti ilâcı keşke dozunu azaltıp hep kullandirsaydi size bi zararı yok ölçüsü kilosuna göre belli zaten reçetesinde 2 aylikke içti bişey olmuyor seninki 6 aylık olmuş 1.5 ölçek falan içer galiba kilosu kaçsa ona gore bakarsın ve kadin gözü kapalı verdi bu ilâcı enzimleri yüksek olan herkes bi ilâcı içebilir bi zararı yok
Çok sağol verdiğin destek için insanın elinde değil doğru söylüyorsun..1 yaşına kadar bi takip edilsin bakalım neler olacak başka yere gidebiksem şuan keşke ama imkansız yaza memlekete gidince izmirde baktırırz muhtemelen zatwn 1 yaşında olacsk..teşekkür ederim tekrardan Allah yardımcımız olsunAma testleri falan var onları da yaptır imkanın varsa başka şehirde araştırın yaptırın onlar trabzon da yok ama sende bekle 1 yaşına kadar eğer aynıysa git bir baktir geçmiş yazıların hepsini oki yaptırdığım bütün tahliler yazıyor cnm orda inş düzelirler ama içini ferah tut olur mu üzme kendini benn çok taktım ve psikolojim bozuldu 1 buçuk senedir