Bugun tekrar gittik dr a ast alt ve ck filan hepsine bakti ast 80 di 81 olmus alt 38 ck da normal aralikta dr a israrla neden ast yuksek diyorim olabilir gazdan bile yukselir diyor hic bir ilac filan vermedi bir sey yok dedi intermmete okiduklarim oyle demiyor ama ins bir seyi yoktur bir de ates dusurucu olarak calpol verdim 2 kez yani atesi old icin degil de annem huzursuz agrisi var herhalde diye 2 kez verdi ama vereli 10 gunu gecmistir yine de etki eder mi size de cok gecmis olsun insallah duzelir her sey cocuklarimiza Rabbim saglik versin cok zor[bizim de geçen ay alt 53 ast 99 geldi hala takip halindeyiz biz de saldık biraz sanırım bu ay daha kan vermedik her ay sürekli kan vermek insanın canını sıkıyor tek bişeyleri çıkmasın bebişlerimizin de
bize de direk sordukları ateş düşürücü antibiyotik verdiniz mi..hayır vermedik diyorum sanırım onlar da yükseltiyor sorduklarına göre..ast için bebeğin kendini sıkması bile yükseltebilir demişlerdi..dediğin gibi internete baksak felaket zaten aylarca yas tuttum biraz da umursamıyorum artık doktorlar gibi bekleyip görücez