Çocuk Hastalıkları Kizlar bebeğimin karaciğer enzimleri yüksek cikiyor nedendir bilen var mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Doktor bilgi vermedi mi?Ciddi bir şey yoktur umarım.İnternette bilgiler bulabilirsiniz sanırım bir çok nedeni varmış.Geçmiş olsun.

Ciddi bir sorun olabilir. Uzman bir doktora götürün. Benim de yüksekti, tümtestleri yaptılar, sıkıntı çıkmadı, değerler düştü ama bebek olunca ne olur belli olmaz.

Ciddi bir sorun olabilir. Uzman bir doktora götürün. Benim de yüksekti, tümtestleri yaptılar, sıkıntı çıkmadı, değerler düştü ama bebek olunca ne olur belli olmaz.
Götürmez miim goturdum tabi her sey normal ^ama^ testimiz pozitif cikti kafayi yemek uzereeyim

Yalanci sonuclar verebiliyorr dedi tekrar kan verdik bekliyoruz. Primer biliyer siroz. %94kadinlarda goruluyormus. Benim bebgim 2yasinda erkek
Çok minik daha. Yalancı sonuçtur umarım. Gönlüzünü ferah tutmaya çalışın. Dediğim gibi benim de sıkıntılıydı ama şükür düzeldi.

Benim arkadasin cocugu antibiyotik kullandiktan sonra yuksek cikmis karaciger fonksiyon testleri.cocuk 3 yasindaymis galiba bu olaylar oldugunda.simdi 5 yasinda.Dr biyopsi istemis.korkup baska hastaneye götürmüşler Ankara Gazi Tıpa.Ordaki prof Hergün enginar yedirin demis.Kadin corbasina 1tane konserve enginar koyup blendirdan cekip yedirmis.Degerler 1haftada normale inmis.Bir deneyin isterseniz.Acil sifalar dilerim

Cok sagolun valla yaa. Ama 6aydir antibiyotik kullanmiyorduk. Enginari bende yediriyorum insallah her sey normala döner

Merhaba benim bebeğimde 1 yıldır alt ast değerleri yüksek çıkıyor doktor bebeklerde bu durum bazen olabiliyor dedi 1 yaşına kadar takip edelim dedi bi düşüyor 55lere bi çıkıyor 75..110 bi ara en yüksek 200leri gördük 1 yaşından sonra tekrar getirin dedi şuan 1 yaşında gidicez yine primer siroz olma ihtimali %10 dedi çoğunlukla düzenliyormuş ki inşalalh düzelir başka belirtisi yok cocugum erkek kilosu boyu gelişimi güzel tek alt ve ast si yüksek diger değerler normal

Böyle bi sorunu olan annele4 lütfen daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz çünkü çok az istisna bi sayıdayız böyle enzim değerleri yüksek olan pek bebeklerde rastlanmıyor teşekkürler

Merhaba. Öncelikle bayadır uğraşan bir anne olarak sakinlik en önemlisi. Ne kadar detaylı düsünürseniz o kadar kafayı yiyorsunuz. Benim oğlum iki yaşinda bayadır yüksekmiş bizi uyaran olmamıs megerse tesadufen farkedildi. Biz en son 400leri gorduk evet bizdede ast ve alt yuksek digerlerinde skinti yok primer bilier siroz bizdede pozitifte sonradan negatif oldu. Suan degerler normal ultrason normal. Belirti yok. Alfa1 antitripsin genetik tahlili sonucunu bekliyoruz. Ayda bir kontrollerimiz var. Cok fazla yukselmesi durumunda biyopsi olacak maalesef. Allah hepimizinkine sifa versin. Bu arada Ankaradayim canim. Özellere de goturdun ama en iyi sonuci bi devlet hastanesinden aldigim icin devlet hastanesine goturuyorum.

Merhaba canim genetik tahmini bize hiç yapması doktorumuz ne zamandır getiriyorsunuz doktora çocuğunuzu biz 10 aydır takipteyiz bazen normale iniyor değerleri ama genelde hafif yüksek primer siroz olma ihtimali ne kadar dedi sizin doktorunuz ve kadar zamanda kendini gösterir acaba o kadar çok düşünüyorum ki moralim sürekli bozuluyor çok korkuyorum Allah evlatlarımıza saglok versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…