Çocuk Hastalıkları Kizlar bebeğimin karaciğer enzimleri yüksek cikiyor nedendir bilen var mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Okumadan edemiyor ama en kotuleri yaziyor maalesef. Umarim normale döner hepimizin evlatlarii
Merhaba arkadasim, bugün yine tahlil yapildi yine yuksek yani ilk degere gore yari yarıya dusmus suan 250 280 alt ast değeri, simdi iyice detayli bakcaz diyolar, ankaradaym ben, gataya goturuyorum, aglamaktan helak oldum ya, kime baska hangi doktora sorcam, cocgumu delik desik ettiler, ggt mo o normale dönmüş, biliruamin degeri o da normal bi tek alt ast alp 3 u de normale dönmedo henuz, ben bi sure beklemek istiyorum çocuk birwz buyusn kendini toparlasin ama gec mi olur herseyn en kotusunu dusunuyorum iste sozde bu yolardan gecmssnz 7 tup kan alinip bakilacakms bu ne iicn oluyo doktor da dogru duzgn konusmadi zaten iyice canim sıkıldı

Bende Ankaradayim canim. Gata cok iyidir detaylica bakarlar. Aglama sakinligini koru. Siz nasil farkettiniz tesadufen mi yoksa karinda sislik sarilik gibi belirtileriniz mi vardi?

7
Tup kan her seyine detaylica bakacaklar ama beklemek gibi buyusun gubi bir hata yapma. Gotur kan almanin zarari olmaz. Sonunda hic bi sey cikmasa bile icin rahat eder hem. Cok basit bir hastalik bile olsa erken teshis onemli. Gec kalmis olursun buyumesini bekleyecegin bi durum yok. Beklemen gerekse doktor bekle der

Canim benim oglum kucukken karaciger degeri yuksek gorunmustu
O sirada soguk alginligi vardi kusuyordu dr. Hep usutmus ondandir dedi kusmasi bitmeyince birde ishal baslayinca ozel bir hastaneye goturduk rota dendi o zaman fakat soguk alginligindada olabiliyo cunku ayni seyi gripken akrabama yapmislar yuksek cikincada verem olabilir demisler ama bisey cikmadi sukur

merhaba bebeğim 4 aylık yenidoğan sarılığı 3 ayda geçti alt ast değerlerimiz 200 lerde ursofalk bir ay kullandık ve düşüremedik doktorumuz bir ay daga kullanmamızı düşüremezsek biyopsi olacağını söyledi sizlerin nasıl oldu aca düzelme var mı kafayı yicem artık

Merjabalar cok olmuş ama inşallaj mesajımı görürsünüz bizimde alfa 1düşük enzimler yüksek sizin nasıl oldu acaba düzeldi mi

Arkadaşlar merhabalar post çok eski ama hala posta bakanlar varmı ? Enzimlerinizde düşüş oldu mu ? 14 aylık kızımın ast ve altsi 350 ve üzerinde çıktı nasıl bi tedavi uyguladılar sizlere tedaviden sonuç aldınız mı bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba .. İzmir'de hangi hastaneye gittiniz acaba.kizim da 4aylik ast alt billuribin yüksek çıktı..nasil bir süreç takip ettiniz.su an nasıl bebiş..bilgi verir misiniz.

Merhaba umarım.gorursjnuz bizimde ana testi pozitif çıktı nasil ilerlediniz şuna hastalik duzeldimi ne söylendi umarım görürsünüz
Merhabalar ana testi hakkında bir fikrim yok. Gastroenteroloji ve genetik bölümü takibinde olmanızı tavsiye edebilirim ancak.

Merhabalar ana testi hakkında bir fikrim yok. Gastroenteroloji ve genetik bölümü takibinde olmanızı tavsiye edebilirim ancak.
Merhaba biz alt ast yüksekliği nedeniyle 4 5 aydır gidiyoruz en sin gastroenteroloji sevk edildikleri diğer testler hepsi normal en son gittiğimiz de alt ast düştü ve ana testi pozitif yazıyor 1 100 antinükleer antikor ultrason temiz bebeğim 11 aylık siz nasıl.yol.izlediniz daha sonra başka testler yapıldımi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…