- Konu Sahibi GeminiWoman
Geçmiş olsun bu zamana kadar bakılmadı mı hiç cmw canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba sizden mi geçti yoksa bulaşıcı mı valla artık insan herşeyi sorguluyor sonuçları bildirirseniz sevinirimSağol inş canım
İlaç olarak ursofalk kullandım ama düşmede olmadı kullanmadığımda çok yükselmede olmadı şuan doktorumuz kesti ursofalkı umarım biyopsiye gerek kalmaz biran önce düzelir enzimleri bebişinizinKızlar cmv lgm ve lgg pozitif pcr alt sınırda kaldı normal de yani sema hocayla görüştükten sonra yazacağım size sonuca vardık sayılır biz cmv virüsü çocukta alt ast yüksekliği yapıyor gibi duruyor suan dediginiz gibi 15 aylik bebkm bebegimde herseyi normal hatta gelisimi 4 ay omceden gidiyor diyebilirim siroz falan degol bunu aklınızdan cikarim siroza bi anda çeviremez çok uzun yolu var siroz olması için o en son asama benide sema hoca rahatlattı ilaç tedavisi var korkma deyince siz ilaç kullanmiyormusunuz dediğiniz gibi kendiliğinden düşüp çıkıyor bizimde 15 aydır takipteyiz biyopsi yaptırmadım şuan için gerek görmüyoruz bişey cikmicak çünkü suan
Çok zor bişey ya yinede bunada şükür diyelim canım. Bizim dünkü tahliller daha iyi gibi bakalım cmv 2 aylıkken pozitif çıkmıştı bizde 4 aylıkken negatifleşti sonra alfa 1 antitripsin 2 kere düşük çıktı diye figen hoca bir daha düzen laboratuvarında yaptırmamı istedi özel olarak belki antitripsin eksik diye yükseklik olabilir dedi ama dünkü tahlilde düşük değil bende yarın sonuçları görüşücemCanim alfa 1 normal cikti bizde hepatitler normal genetik normal bir tek cmv lgm ve lggpozitif ancak pcr normal cikti yani bende öyle inan 15 aydır hastanelerdeyim ve hep ihtimalle konuşuyor doktor ben ızmire geldim sema aydoğdu diye b8 hoca ama gerçekten çok memnun kaldık kadin çok deneyimli inşallah cmv ile ilgili iyi şeyler söyler bana bu hafta hocaya yollicam sonuçlarını
Anladım canm tahlil sonuçlarını aldığında bilgilendirirsen sevinirim inşallah en kısa zamanda düzelirAnne karnında kapmış canim çocuklardan kapılıyormuş