- 14 Ağustos 2015
- 127
- 34
-
- Konu Sahibi GeminiWoman
Rubellayi ne zaman geçirdi yenimi benim oglum anne karninda enfeksiyon kapti dogduktan 2 gun sonra yogun bakimda kuvezde kaldi 1 hafta cmv enfeksiyonudan biz en son bunu bulduk bu geçirdiği cok agir bir enfeksiyonmus ancak hafif atlattik cok sukur suana kadar cok etkilemedi oglumu ancak ileride etkilermi o bilinmez hep takip diyorlar doktorlar surekli kanina baktiriyoz alt ast kac diye ama sizin biluribinler neden yuksek yaa cok tuhaf ve normal diyolar dr lar diyosunuz durumunuz varsa izmirede bi getirin gosterin
Hep viral diyolar zaten isin icinden cikamayinca oyle diyolar cogu düzeliyor derler yuzde 10 da sorun cikiyor diyorlar ya bizim cocuklarimizda o yuzde onluk kisimdaysa cok rahat konusuyorlar insanla biz anneyiz evladimiz icin her ihtimali düşünüyoruz doktorlarada pek güvenmiyorum acikcasi gecmezse elinden geldigince git baska doktorlara belki gittigin dr run görmediğini öbürü görürDoktor bugün viral bi enfeksiyon olabilir dedi ama benim içim rahat değil hiç bilirübinlerimiz halen yüksek 3lerde. Haftaya tekrar kan verecez eğer düşmesse ileri tetkik yapılacak yani biyopsi falan isteyecekler sanırım. Sizinde biliribünlerinin yüksekmiydi geçen sene kontrollerinizde
Merhaba arkadasim hic canini skma yogun antibiyotik tedavisinde yukselmesi cok normal diye biliyorum ben zamanla dusecektir. Hem cok kucuk bebisin zaten insallah duser. Icini ferah tut internette en kotuleri yaziyor sakin okuma. Duâ et sadece inan en hayirlisi. Ben hâla götürüp getiriyorum bir sonuca varamadik Rabbim yardimcimiz olsunArkadaslar merhaba bu sayfaya uzun zamndr yeni yorum yazılmamış benim bebegmde 2 aylik enzmleri yuksek cikti, buradaki butun yorumlari okudum, cok korkuyorum bi hafta sonra tekrar kanina bakilacak eger dusmediyse detayli incelemeye alinacaj, gecen hafta zatürre gecirdi bebegm ve 5 gun hastanede yattik tabi yogun antibiyotik tedavusi gordu insaallah enfeskiyondan ve ilaclardan yukselmistir ve düşer cok uzgunum burdaki annelrin destegine ihtiyacm var
Merhaba arkadasim hic canini skma yogun antibiyotik tedavisinde yukselmesi cok normal diye biliyorum ben zamanla dusecektir. Hem cok kucuk bebisin zaten insallah duser. Icini ferah tut internette en kotuleri yaziyor sakin okuma. Duâ et sadece inan en hayirlisi. Ben hâla götürüp getiriyorum bir sonuca varamadik Rabbim yardimcimiz olsun
Okumadan edemiyor ama en kotuleri yaziyor maalesef. Umarim normale döner hepimizin evlatlariiİnşaallah hersey normale döner ya, kac gundur perişan oldum, ultrasona falan bakıldı hersey normal gorunuyor, insaallah rabbim bütün cocuklari korusun, ev3t internet tam bi felaket telllai ama insan okumadan da kendini alamiyor