-
- Konu Sahibi GeminiWoman
Ast si biraz yüksekmiş alt si normal annesi ateş düşürücü ilaç fln ıcirdim mi bebeğine onlarda yükseltir bilgine karaciğeri direkt ilgilendiren alt dır korkma düzelir inş daha çok küçük bazen bebeklerde bu durum oluyor bizim en son geçen ay iyi cikti normal cikti ancak bu sefer başka sorunumuz var böbreklerde kum cikti taşa çevirmemesi için ilaç kullaniyoruz ancak taşa çevirme ihtimali yüksekmişdeğerlerinin düşmesine sevinemedim bile düşünün ama yinede Allahım daha kotusunden korusun
Bugun tekrar gittik dr a ast alt ve ck filan hepsine bakti ast 80 di 81 olmus alt 38 ck da normal aralikta dr a israrla neden ast yuksek diyorim olabilir gazdan bile yukselir diyor hic bir ilac filan vermedi bir sey yok dedi intermmete okiduklarim oyle demiyor ama ins bir seyi yoktur bir de ates dusurucu olarak calpol verdim 2 kez yani atesi old icin degil de annem huzursuz agrisi var herhalde diye 2 kez verdi ama vereli 10 gunu gecmistir yine de etki eder mi size de cok gecmis olsun insallah duzelir her sey cocuklarimiza Rabbim saglik versin cok zor[bizim de geçen ay alt 53 ast 99 geldi hala takip halindeyiz biz de saldık biraz sanırım bu ay daha kan vermedik her ay sürekli kan vermek insanın canını sıkıyor tek bişeyleri çıkmasın bebişlerimizin debize de direk sordukları ateş düşürücü antibiyotik verdiniz mi..hayır vermedik diyorum sanırım onlar da yükseltiyor sorduklarına göre..ast için bebeğin kendini sıkması bile yükseltebilir demişlerdi..dediğin gibi internete baksak felaket zaten aylarca yas tuttum biraz da umursamıyorum artık doktorlar gibi bekleyip görücez
Sevindim canım biz de şyan 11 aylık olduk en son 9 aylıkken bakıldı..alt 32 idi ast 88 di çok şükür alt düştü doktor dert edilecek bişey değil dedi tam 1 yaşında tekrar kontrol edelim dedi o yüzden 2 aydır Gitmiyor da içim çok şükür rahatladı az da olsaKizlar bebeklerinizim degerleri duzeldimi nasol oldular bayadir yazmadim da bizim son bi kac aydir normal veya sinirda az bisey yani iyi sizde bilgi verin lufen
Sema soyadı nedir doktorun araştırmak istedim500lere çıkınca biyopsi diyorlar ve tabiki iniş yerine sürekli yükseliş varsa ki hemen biyopsi yapmıyor sakın olun lütfen ben 14 aydır gidip geliyorum hastanelere yani doğduğundan beri geçmeyen sarilik vardi 2 ayda geçmişti bende şuan genetik tahlil sonucunu bekliyorum ama diğer tahlileri temiz cikti çok şükür ben ızmire de gittim sema hocaya orda yaptırdım tabi trabzonda da murat hocaya a gidiyoruz her ay kontrole
Merhaba kizlar konuyu acan benim bizimde ekimde tekrar tahlillerimiz var. Bendede basladi yine bunalmalar. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bende Ankaradayim Devlet hastanesinde cok iyi hocalar varSema aydogdu bende artik cok ustu e dusmuyorum 3 ayda bir baktiriyorum en son 60larda alt cikti ast side 50lerde ama artik sema hocadan da vazgectim hem biseyi yok diyor hemde bosuna bizi cagiriyor izmire butun hocalar paranin pesinde maalesef ya hastadir ya degildir ortasi yoktur bunun hepinize gecmis olsun arada sırada baktirin yinede
Merhaba kizlar konuyu acan benim bizimde ekimde tekrar tahlillerimiz var. Bendede basladi yine bunalmalar. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bende Ankaradayim Devlet hastanesinde cok iyi hocalar var
Gecmis olsun safra kesesinde sorun olabilir gozlerde sararma olduysa ins kotu bişey cikmaz yinede bizde sararma falan yok sadece enzim yuksekligi oluyor zaman zaman doktorlar sonucu soyleyince lutfeb yazın bizede