Çocuk Hastalıkları Kizlar bebeğimin karaciğer enzimleri yüksek cikiyor nedendir bilen var mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bugun tekrar gittik dr a ast alt ve ck filan hepsine bakti ast 80 di 81 olmus alt 38 ck da normal aralikta dr a israrla neden ast yuksek diyorim olabilir gazdan bile yukselir diyor hic bir ilac filan vermedi bir sey yok dedi intermmete okiduklarim oyle demiyor ama ins bir seyi yoktur bir de ates dusurucu olarak calpol verdim 2 kez yani atesi old icin degil de annem huzursuz agrisi var herhalde diye 2 kez verdi ama vereli 10 gunu gecmistir yine de etki eder mi size de cok gecmis olsun insallah duzelir her sey cocuklarimiza Rabbim saglik versin cok zor

Kizlar bebeklerinizim degerleri duzeldimi nasol oldular bayadir yazmadim da bizim son bi kac aydir normal veya sinirda az bisey yani iyi sizde bilgi verin lufen

Kizlar bebeklerinizim degerleri duzeldimi nasol oldular bayadir yazmadim da bizim son bi kac aydir normal veya sinirda az bisey yani iyi sizde bilgi verin lufen
Sevindim canım biz de şyan 11 aylık olduk en son 9 aylıkken bakıldı..alt 32 idi ast 88 di çok şükür alt düştü doktor dert edilecek bişey değil dedi tam 1 yaşında tekrar kontrol edelim dedi o yüzden 2 aydır Gitmiyor da içim çok şükür rahatladı az da olsa

Merhaba sevindim canım ya..kızım 11 aylık oldu şuan en son 9 aylıkken bakıldı alt 32 ast 88 di sanırım normal dediler 1 yaşında bakalım dediler tekrar o yüzden 2 aydır gitmiyprz o zaman için baya rahatlamıştım

Kizlar bende 1 senedir bu konida post aradim bulamıyordum kimsede yok gibiydi.sizlerin yazismalarinizi okudum. Bebeğim şuan 3 yaşına girecek 1 buçuk yaşında tesadüfen gördük bizde. Bizimde bütün tahlillerimiz yapıldı. Yurt dışına bile gönderildi temizi çıktı. Ama bi sebeb bulunamadı. En son 6 ay olmuştur bandıralı 50 lerdeydi ikiside .ilk öğrendiğimde bende çok panik olmuş hastane de geçti günlerimiz çocuğum delik desik oldu ve artık götürmemekte karar verdim. Kendi çocuk doktorumuzda eğer değerler çok yükselirse ankaraya takibe başlanır dedi.. biyopsi aon çare dedi gerek yok dedi.ve ben artık baktirmaya korkuyorum kana .Çok kötü oluyorum sonuç beklerken tevekkül etmek lazım Rabbim hayırlısı ni versin bütün bebekelro korusun.3 yaşına geldi ama gözüm hep gözlerinde sarimi beyazları vücuduna bakıyorum döküntü varmı hep bi endişe ama Rabbime emanetler inşllah sağlıklılar. Bende kafayı yiyen annelerdenim. Kendime çok zarar verdim düşüne düşüne gördüğünüz gibi senelr gecsede baktirmasamda bugün bu postun içindeyim. Bu arada 2 yaş aşısı tamda tahlil takibimize denk gelmişti çok korktum asi yaptırmaya hala yaptırmadım.ama tahlil yaptırıp asiya götürmeyi düşünüyorum artık.doktolar yaptır bisey olmaz ondan desede ast alt yuksekken içim rahat etmedi götürmedim. O söylenen ilacı bizde gastroentroloji doktorumuz vermişti ama bizde düşme olmamıştı aynı kalmıştı ve kesmisti doktorumuz.Rabbim evlatlarimza sağlık versin . Bi atada bi arkadaşından duymuştum 30 yaşında hala yuksek olan kişiler varmış ve gayet sagliklilarmis. Bize doktorumuz şöyle demişti.alkolden örnek verdi. Bazı insanlar alkol alır hiç bisey olmaz vücudu tepki göstermez bazıları vardır az alkol alsa yüzleri kızarır. Belkide bebeğimiz hassa bi bebek demişti.alerjik gibide bi cildi var benim kızımın ama belkide ben çok gözlemle diğimden bana öyle geliyor durum bu .hepimize sağlıklı günler diliyorum

Sema soyadı nedir doktorun araştırmak istedim
.

Sema aydogdu bende artik cok ustu e dusmuyorum 3 ayda bir baktiriyorum en son 60larda alt cikti ast side 50lerde ama artik sema hocadan da vazgectim hem biseyi yok diyor hemde bosuna bizi cagiriyor izmire butun hocalar paranin pesinde maalesef ya hastadir ya degildir ortasi yoktur bunun hepinize gecmis olsun arada sırada baktirin yinede

Merhaba kizlar konuyu acan benim bizimde ekimde tekrar tahlillerimiz var. Bendede basladi yine bunalmalar. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bende Ankaradayim Devlet hastanesinde cok iyi hocalar var

Merhaba. Biz de aynı dertten muzdaribiz. Kızım 25 aylık. 5 aydır alt ast değerleri yüksek çıkıyor. en yükseği 120 lerdeydi. Kusma ile gittik acile orda farkettim. ayda bir gidip kan veriyoruz. bizim doktorumuz biyopsi önerdi. Şu anda 60-80 arası gidip geliyor değerler. Üniversite hastanesine yönlendirdi. Ankara Gazi Üniversitesine gideceğiz. Çok korkuyorum. Sürekli araştırıyorum. Deneyimlerinizi okudukça biraz rahatladım. İnşallah iyi olsun kuzularımız..

Merhaba gecmis olsun neden yukseldigine veya kustuguna dair birsey soylenmedimi size biyopsi en son düşünün hemen yaptirmayin ki bisey cikmiyor geneldw ama tabi cocugun genel durumu goz önünde bulunmali safra kesesinde sorun olabilir tas falan kusma yapar enzimlerinu de yukseltir tek doktora baglo kalmayin lutfen 2 veya 3 doktor gorsun

Arkadaşlar oğlum 3 buçuk yaşında karın ağrısıyla gittiğimiz hast sonuçların yüksek olduğunu öğrendik gözlerinde hafif sarılık oluştu idrar rengi koyu doğduğunda sarılığı geç geçmişti bu zamana kadar hiç bir şikayetimiz yoktu dr lar henüz bişey söylemediler ama ben çok korkuyorum bi sonuca ulaşan varsa lütfen yazsın

Gecmis olsun safra kesesinde sorun olabilir gozlerde sararma olduysa ins kotu bişey cikmaz yinede bizde sararma falan yok sadece enzim yuksekligi oluyor zaman zaman doktorlar sonucu soyleyince lutfeb yazın bizede

Ultrasyonda bakıldı safrakesesi ve karaciğer temiz dedi dr enzimler yüksek bilüribinler yüksek ben kendim araştırınca korkmaya başladım bu primer bilier siroz falan yazınca. Doktor böyle bişey söylemedi 3 kere biyokimya baktırdık bir hafta boyunca düşmeye başlamış dedi

1 haftadır okumadığım makale kalmadı sadece şunu bulamadım bu hastalıkta atak oluncamı yükseliyor bu değerler yoksa devamlı yüksekmi oluyor bu enzimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…