4 aylık bebeğim için kendi kendine oyalanacağı neler verebilirim?

Bebek uyuyunca mutfağa girin. Diğer türlü küçücük bebek bir şeylerle 5-10 dkdan fazla asla ilgilenmez. Ne emekliyordur ne bi şey.

Ben diş kaşıyıcı çıngıraklardan falan aldım. Hatta bir alışveriş sitesinde sepette satılıyor 7-8 tane şey vardı içinde çok uyguna gelmişti. Onları ağzına götürüp biraz onlarla konuşuyor kızım. Mutfakta anlayacağında yanımda dururken o oyuncakları veriyorum ama 15-20dk zaten durabilir benim kızım da düzeltilmiş 4 aylık. Sizinle iletişim kurmayı ister. Ben mutfaktaki şeyleri anlatıyorum bazen şarkı açıp ona söylüyorum öyle ancak yarım saat falan takılıyoruz anası gibi sıkılgan benim kız 🤪

Ben diş kaşıyıcı çıngıraklardan falan aldım. Hatta bir alışveriş sitesinde sepette satılıyor 7-8 tane şey vardı içinde çok uyguna gelmişti. Onları ağzına götürüp biraz onlarla konuşuyor kızım. Mutfakta anlayacağında yanımda dururken o oyuncakları veriyorum ama 15-20dk zaten durabilir benim kızım da düzeltilmiş 4 aylık. Sizinle iletişim kurmayı ister. Ben mutfaktaki şeyleri anlatıyorum bazen şarkı açıp ona söylüyorum öyle ancak yarım saat falan takılıyoruz anası gibi sıkılgan benim kız 🤪
Sıkılgan değil gayet normal. Sizi biliyorum beste . Haziran anneleri grubundan. Bebeğiniz için hop oturup hop kalktığımız günleri biliyorum bugüne çok şükür. Eve diş kaşıyıcı ben de aldım. Sen diş kaşıyıcıları hangi pozisyonda veriyorsun?

Kızlar 4 aylık bebeğim benimle mutfakta sıkılabiliyor. Ekran vs vermem söz konusu değil. Bu durumda bazen poşet veriyorum oyalanıyor. Başka evden ya da oyuncak olarak kendi kendini oyalayıcı neler verebilirim?
Bir adet tv kumandasi bir adet kepce bir adet tencere ve bir adet plastik kova. İcinde de bir iki tane renkli top hani su file icinde satilan havuz toplarindan bir de cingirak koyun onune tamamdir 😍😆

Sıkılgan değil gayet normal. Sizi biliyorum beste . Haziran anneleri grubundan. Bebeğiniz için hop oturup hop kalktığımız günleri biliyorum bugüne çok şükür. Eve diş kaşıyıcı ben de aldım. Sen diş kaşıyıcıları hangi pozisyonda veriyorsun?
Ah ne destek oldunuz bana şimdi yaramazlıklarını konuşuyoruz değil mi 🥲 kızım tutuyor ağzına falan götürüyor fırlatıyor anakucağında da yatarken de veriyorum yutabileceği bir şey değil zaten

Benim bebeğim de 4 aylık. Bizde bundan var. Üzerine yatırıyorum. Baya oynuyor,konuşuyor oyuncaklarla. Konuşuyor dediğim sesler çıkarıyor,bağırıyor. Bir de pusetinin tutacağına oyuncak taktım o da bayağı oyalayıcı oluyor😇

Eklentiler

• Screenshot_20241022_073542_Trendyol.jpg
    Screenshot_20241022_073542_Trendyol.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 12
X