Çocuk Hastalıkları Kizlar bebeğimin karaciğer enzimleri yüksek cikiyor nedendir bilen var mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Değerler ortada derken? Kaç olması durumunda biyopsi yapılıyor acaba siz bizden biraz daha önde ilerlemişsiniz bu konuda o yüzden bu kadar sorum nolur kusura bakmayın :)

500lere çıkınca biyopsi diyorlar ve tabiki iniş yerine sürekli yükseliş varsa ki hemen biyopsi yapmıyor sakın olun lütfen ben 14 aydır gidip geliyorum hastanelere yani doğduğundan beri geçmeyen sarilik vardi 2 ayda geçmişti bende şuan genetik tahlil sonucunu bekliyorum ama diğer tahlileri temiz cikti çok şükür ben ızmire de gittim sema hocaya orda yaptırdım tabi trabzonda da murat hocaya a gidiyoruz her ay kontrole

Selam arkadasim genetik sonucumuz cikti oda normal yani genetik bi hastaligida yok daha bulamadik anlayacagin

Değerler ortada derken? Kaç olması durumunda biyopsi yapılıyor acaba siz bizden biraz daha önde ilerlemişsiniz bu konuda o yüzden bu kadar sorum nolur kusura bakmayın :)
Yani mesela 40 olmasi gereken 80 diyelim. Biz 420leri bile gorduk inanin biyopsiye belirti varsa gozde sarilik karinda sislik gibi 40olmasi gerekirken 50yse bile yapilir ama bazen 1000de olsa yapilmiyor dusmesi bekleniyor korkma biyopsi en son care artik. Allah hayirlisini versin yavrularimiza. Korkma bol bol dua :)))

Netten okuyunca zaten dünya başımıza yıkıldı ve cuma gününü iple çekiyorum sonuçları merak ediyorum..yani sebep ne olabilir ki diye sorgulaya sorgulaya bi hal olduk..genetik tahlil nasıl yapılıyor
Genetik tahlilde kan yoluyla ayni diger testler gibi yani karacigerin dna gecmisine bakiyolar. Devlet hastanesinde yaptirdik biz min.2 max8ayda cikiyor sonuclar biz 4ay oldu kan vereli yeni aldik sonuclari:)

Tek genetik kaldı hala bekliyorm sonucunu 1 ayı geçti hocaya faxlicam sonucları çıksın da o zaman zaten tabi koyacak hoca haber verecem sizede aynen dediğin gibi genelde 75lerde çıkıyor bazende 55 e düşüyor ama bu sarilik ilk doğduğunda vardi 2 aylık sürdü ve geçti yani koymak zormus türkiye de tabi koyabilen pek yok gibi tek alt ast yüksekliğine ama ben inanıyorum sema hoca çok başarılı deneyimli bi kadın valla benim içimi rahatladı ilaçla düzelebilsek seviyede deyince ursafolk a devam ediyoz biz ilâcı bitmek üzere

Bence çocuklarımızda bi mikrop virüs tarzı bişey var zaman zaman karaciğerini etkiliyor ama gelişimlerinde sıkıntı yok etkilemiyor allahtan benim bebeğim 14 aylık görseniz sanki 2 yaşında gibi gösteriyor boyu kilosu çok iyi ha bu arada kesinlik'le görüntülü renkli ultrason çektirdik hepatitlerine baktığın mutlaka ve göz dibi muayenesi yaptırın sema hoca bunlara çok önem verdi bizde ben orda çok kötü biliyer atrezilo bebekle gordum ki şükürler olsun bizimkilerde öyle bişey yok arkadaşlar dua edelim dediğiniz gibi iyiler ben 1 aydır gerçekten için rahatladı bişey olmicak allah'ın izniyle ya öyle düşünüyorum ya da artık alıştım 14 aydır bu olaya diyemi bilemiyorum

Murat hocanın asistanı vardı gittiğimizde..bizden hiçbirşey istemedi sadece ultrason ve kan tahlili verdik 1 ay sonra tekrar gelin dedi değerler 400e 500e çıktığında ilaca başlanır dedi bize. Şimdilik takip edicez dedi niye bizden başks bişey istemediler ki renkli ultrason ya da göz muayenesi falan..medikaldekiler ankaraya gönderdiler kanları ama sonuçlar çıktı da bi gidemedik tekrar hepatitlere de bakılcaktı sanırım

Canimm genetik testi sonuçlandı ancak netten göremiyorum sonuçlandı yazıyor o kadar izmirde hastanede yaptırdık bu genetik tahlil sonucunu siz netten görebilmiş miydiniz ayy çok merak ettim sonucu :-( hafta sonu hocaya faxlicam digerlerini

Murat hocanı kendisini gormediniz mi? Ya murat zaten renkli ultrason yapmıyordu ki siz kendiniz gidip yaptircaniz istemesine gerek yok daha küçük seninki ya o simdi 1 yıl takip edecek tek karnına bakacak her ay kan alt ast afp falan hep onlara bakiyor rutin

Sonuçlarına medikalde çıkanları yazabilirsin buraya bizde degerlendiririz sana benimkinin dolu hepsi yapılmış ya karşılaştıralım şuan bizim genetik cikti ancak izmirde yapmıştık onu egenin sayfasından gorunmiyor sonuçlandı yazıyor ama görünmüyor içeriği acaba uzunca bi dosyamı da görünmüyor bunun hakkında bilgim yok çok merak içindeyim yarın olsa da arasam hastaneyi:-_(

Meraba kızlar medikaldeki doktorla görüştü bugün eşim ankaradaki sonuçlar çıkmış herşey normal görünüyor gelmenize gerek yok şuan demiş içim rahatladı şimdilik :)fakültede normal kan alımı ve ultrason yapıldı 1 ay sonra tekrar çağırdılar sürekli takip edilecek dediğiniz gibi 1 yaşına kadar böyle gidecek sanırım inşallah gerek kalmaz

Sonucu bize de yazarsanız sevinirim inşallah olumlu haberler alırsın

Anladım bişey çıkmıyor zaten şuan küçük oldukları için ama cikmicqk diye de bişey yoktur hesabı yaptıkları için her ay takip ediyorlar yarın tekrar baktitcam alt ast sine ilacımız bitti çünkü

İnsan bebeği olunca daha farklı düşünüyormuş bebeklerimize bişey olmasın sağlıklı olsunlar inşallah..Bize de yazın sonuçları lütfen inşallah sizinki bari düşsün genetik tahlilini sordunuz mu

Kizlar genetik sonucu temiz cikti alt 87 ast 58 bugun baktirdik ancak cmv virüsü pozitif cikti çocuktaki sorunu bulduk bu virüs k.cigeri etkiliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…