• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bebe time erken gebelik testi kesin sonuç çıkarıyor mu?

Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
123
29
13
29
Dün Awox erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, bugün nöbetçi eczaneden prodoctor almak istedim ama yoktu bebe time erken gebelik testi verdi eczacı varsa çıkar dedi, acaba bu testle hamile olduğunu öğrenen var mı?

Dün Awox erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, bugün nöbetçi eczaneden prodoctor almak istedim ama yoktu bebe time erken gebelik testi verdi eczacı varsa çıkar dedi, acaba bu testle hamile olduğunu öğrenen var mı?
En iyisi awox onda ne kuruma çizgisi çıkıyor nede gölge varsa çıkmışsa ki silik çıkmış bence hamilesin

Eklentiler

• 1000051109.jpg
    1000051109.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 103
İlk 2 dakikada çıktı fakat günüm çok geçtiği için silik olmasından şüpheye düştüm
Canım hamilesin, hayırlı olsun🧿🙏🏻 daha yenidir hiç şüpheye düşme tadını çıkar pazartesi günü de kan verirsin inşallah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bana da dua etmeyi unutma inşallah

Canım hamilesin, hayırlı olsun🧿🙏🏻 daha yenidir hiç şüpheye düşme tadını çıkar pazartesi günü de kan verirsin inşallah Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bana da dua etmeyi unutma inşallah
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip ederde benim pek umudum yok sanki, Biraz sohbet edelim mi canım

Back