Kızlar bana bi el atın:(:(

ahhhh şuan yaşınız küçük v cah,lsiniz eğer öyle olmasaydınız direk polisi arar o evden o adamdan kaçardınız minicik bebek o canı neki onun hareketsiz gördüm bir ara kucağımda diyorsunuz adam psikopatın teki yazık vallahi yazık çok üzüldüm hele bebeğinize.. ve hala adam boşanmak istedi diye kokusunu içine çekerek ağlıyorsunuz sarsılın kendinize gelin o adamdan kocada babada olmaz kendinizi düşünmüyorsunuz bari yavrnuzu düşünün

yaaa sorma yaa eşim kızıma sesini yükselttiğinde bile aklım gidiyor, içim akıyor sinirden ateş çıkıyor benden resmen, o kadar kıyamıyorum
onlar savunmasızlar ya karşılık veremezler savunamazlar kendilerini onlara güç gösterisinde bulunmak tamamen acizlik başka bişe değil işte değilllll

bayramda ablam yeğenime tokat attı. 6 yaşında o da. eve geldiğimizde eşim sen çocuklarımıza vuracaksan çıkma karşıma. o anda öl, geber dedi.

benim eşim benden daha hassas

Boylelerini dar agacinda sallandirmak gerek!!!yavrusuna acimayan sana niye acisin yaa!kokusu yerin dibine batsin!!daha bisey diyemiyorum,bende kayislar koptu yine

Bebegini bi an once doktora gotur lutfen,daha iki haftalik sarsilmis yavrucak allah korusun beyinde hasar da birakabilir boyle olusan hastaliklar var,ilerde zihinsel bi ozuru olsa allah korusun yarabbim kim verecek bunun hesabini allah askina!!ben mahvoldum ya beynim durdu resmen..lutfen aglayip offlayacagina,doktora gidin ve bi rapor alin iciniz rahatlasin ve bizimde icimiz rahatlasin lutfen kk rahat bi nefes alalim yaa!sana gelince guzel kardesim yasin daha cok genc,agir seyler yasammissin artik silkenme zamani!aklini basina topla ve kurtul bu adamdan,anlat ailene herseyi ac davani sakin korkma rabbim kimseyi zorda birakmaz,biraz cesaret!!!

O koca müsfettesinin kokusunu içine çekmek yerine burnuna tüp gaz dayasan daha mantıklıymış.
Adam dövüyor dövüyor dövüyor sonra kv küfür ediyor ve sen çocuk yapıyorsun. Neden ? Çünkü çok aşıksın.
Aşkınıza edeyim ya vallahi. O yavruya yazık değil mi? Ben sana hiç üzülmüyorum.
O melek sabiye üzülüyorum. Yani kader desem herkesin kaderi kendi çabasına bağlıdır oda değil yazık

kocani senin tabirinle kopek gibi sevdigin belli. Normal bir insan ve normal bir anne olsan o adami gormek bile istemezsin ama simdi kokusunu icine cekerek agliyormussun. Beni dovdu bicakla saldiracakti bebegimi sarsti diye aglayacagina ne icin agliyorsun acaba? Ayrilirsaniz bir daha siddet goremeyecegin icin mi? Gercekten tahammul edemiyorum bu kadar saf kadinlara. Aileniz de mi akil vermiyor size . Ne bicim insanlarsiniz ya

Muvafakatname olmadan ckamaz hanımefendi, hem esimden ayrym ,hem eski esim yurtdışında yaşıyor hemde havaalanı personeliyim.
Şehirler arası ne sorn yaşadnz?

Kocanın kokusunu mu çekiyorsunuz sen bu kafayla bosanmaxsun yazık yazık bebeğe sana yazık filan değil hakikatten merak ettim beynin çalışmıyor mu senin

Kokusu batsin! O ve anası ölmesin surunsun!
Allah sana da akıl fikir , bilinç versin. Tez elden bebeğini de kendini de kurtar güzel kardeşim n'olur. .

Konu sahibi neredesin . Bebek iyi mi acaba bu konu doğru mu acaba . Doğru olmasın isterdim . Açıkçası konu sahibi sana değil bebeğe üzüldüm . Adı üstünde bebek .Herşeyden habersiz küçücük bebeğin yaşadıklarına bak. O onu doldurmuş bu bunu doldurmuş ... Konunun özeti .

Aman sakın okumayın hemen evlenin eksik kalırsınız falan kimse çıkıpta ama daha genç cahil demesin sevişip çocuk yapıcak kadar olgunsan her şeyinde farkında olucaksın. 18 yaşında evlenip 4. gün dayak giyip hemende hamile kal çok mantıklı çünkü yazık bu genç kızlara zorunuz ne . Umarım korunmayı biliyorsunuzdur bir daha hamile kalmayın

ah ahhh benim canım arkadaşım da senin derdini çekiyor inan bu hiç azalmaz eşin akıllıysa o evden gidin anlayışsız kayınvalideyle altlı üstlü oturmak hiç iyi değil koca da onların kafasındaysa zor

Doğrmuşsunuz ama anne olamamışınız ne yazikki.
Kokusu diyor hala yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…