• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana bi el atın:(:(

Okurken tüylerim diken diken oldu.
Biraz içinde annelik varsa o çocuğu o adamdan uzaklaştır.Allah korusun ya o bebeği o sinirle duvara çarpsaydı napcaktın sende boş duvarlara bakıp kafayı yerdin artık??
Kocanın öfke kontrolü yok bıçak alıp gelmiş bak kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün.
Babalık ve kocalık yapamayan birinin kokusunu içine çekerek kendi içini kirletme.
Umarım bebeğinle kendine bi hayat kurarsın ve bundan sonra birlikte mutlu mutlu yaşar gidersiniz.

Çok çok özür dileyerek halen kocanizin kokusunu içinize mi çekiyorsunuz.. Biraz oksijen çekin bence çocuğunu oldurmeye sizi bicaklamaya çalışan bir caniden bahsediyoruz. Nasıl tekrar guveneceksiniz? O adamla can sağlığınız tehlikede.. Yaşınız kucuk.. önünüzde daha çok güzel zamanlariniz var..Çocuğunuza yazık ..Aileniz neden gelip alamadi?

sizi gectim de yavrunuza boyle nefret ile yakalasan,merhametsiz bir insana boyle muhabbet beslemek akil isi degil !
nefret etmeli ve vakit kaybetmeden o cehennemden kurtulmalisiniz

kokusu batsin.daha hala seviyrm diyosun ya..daha 4.gun bsladi siddet diyosun.bde cocuk ypmissn.kendi bebegine bi insan nasi ypar bunu.el kadar yavrum bnm kan cekildi resmen.timarhanelik bi deliyle evlisin sen.kendi kanina canina bunu ypan seni yasatmaz..seni gectim bi anne olarak bebegine bi iyilik yap onun canini kurtar ve kac o evden..cocuk yasta evlenip boyle manyaklari basina dert aliyosunz yetmiyo cocuk yapip kendi derdinize o masumu da ekliyosunuz..

Tüm bunlara rağmen kocanızın kokusunu çekerek? Yaşınıza hayat tecrübesizliğinize cahilliğinize veriyorum. Zararın neresinden dönseniz kardır. Kendinize eşiniz olmadan bir yol çizin.

Aman allahım ben bu işlerden pek anlamam ama yeni doğmuş bebeğin kafaßının bile desteklenmesi gerekmiyor mu? Ne demek tek eliyle elbiseden tutmam oyuncak gibi..boynuda kırılabilirdi,elindende düşebilirdi.Siz bir psikopatla(anti sosyal kişilik bozukluğu) evlisiniz.sakın kendinizi annesi aramızı bozuyo diye kandırmayın bu durumda her anne doldurusuna gelen adamın böyle yapıyor olması gerekiyordu.Anne olmasa başka şeyleri bahane edip böyle davranıcak ve çocuk cok korkmuştur.2015 yılında hala aramızda bebektir ne anlar diye düşünen yoktur heralde..
Adam benim bebeğime bunu yapıcak ben kokusunu koklıcam Allahım sen gösterme

3.sayfaların ve hapishanelerin %90 ını kocanızın sahip olduğu kişilik bozukluğuna sahip ve bunu gözünüzü korkutmak için söylemiyorum açın okuyun..

resmen sahipsiz gibi seni eziyorlar seninde bir annen baban var yazık yahu seni hor görüp bu kadar eziyet sırf el kızı diye töbe Yarrabbim nasıl aile bunlar böyle. eşinle kibarca konuş ya da sözünü dinleyeceği bir büyüğü onun bir psikoloğa gidip acilen öfke kontrolü için terapi gerekirse psikiyatriye gidip ilaç tedavisi görmesi şart aileniz gelsin alsın sizi 7 yaşına kadar çocuk anneye veriliyor biraz yoklugunuz görsun de belki akıllanır kaybetmek istemez tedavi o evde daha fazla oturmayın bebeğinizin 0-3 yaş arası çok öenmli beyin gelişimleri var yüksek sesle bile konuşmayın ne sallaması Allah ıslah etsin o aileyi boşanmayı düşünmüyorsanız da en azında uzun bir süre ayrı yaşayın daha yaşınız çok küçük aileniz bu yaşta sizi evlendirmeseydi keşke kendimi düşünüyorum da bn o yaşta bu kadar güçlü değildim

Muvafakatname olmadan ckamaz hanımefendi, hem esimden ayrym ,hem eski esim yurtdışında yaşıyor hemde havaalanı personeliyim.
Şehirler arası ne sorn yaşadnz?

benim oglum cifte vatandas,yurtdisindan turkiyeye babamiz olmadan giriste,turkiyeden yurtdisina cikista hic problem yasamadim hic..
turkiye`de ise istanbuldan balikesire gecerken tc kimligini kullanmak istemistim oglum icin,babadan vekaletname sordular,tabiki yanimda oyle bi kagit yoktu sorun olabilecegi hic aklima gelmemisti..sonrasinda kimlikle degil pasaportla gecis yaptik mecburen..

Saçmaladığının farkında ol ve kalk ayağa. Arkadaşım doğru söylüyor, yarın gazetede manşet olursun olan anacığına , evladına olur.... Daha o Adamın yastığı haaa.... Şaka gibisin. Yarın bir gün ya öleceksin, yada çoçuğunun önünde bıçaklar havada uçuşacak.... Gerçekleri görün artık

Benim yavruma bunu yapacak ve ben hala kokusunu cekip ne yapayim ben diyecegim he. Yazik o minige yazik

Size kısacası hayatımı özetleyeyim ben 19 yaşındayım evlendiğimde 18 yaşındaydım kocamı köpek gibi seviyorum ama boşanmak zorundayım dayanamıyorum artık evliliğimin dörtüncü günü dayak yedim ondan sonrada ve ondan sonrada hep kocam sinirlendiğinde bana vurdu hamilelik dönemimde bidaha vurmadı bu seferde kendine vuruyordu öfke kontrolü yok sinirine hakim olamıyor sürekli annesinin dolduruşuna gelir benimle kavga eder iki haftalık bir kızım var doğumdan sonra eve geldiğim ilk gün kayın validemle kavga ettik anneme sürekli laf attığı için üstüme saldırmaya kalktı annem tutu onu annemde gariban bir kadın ne olursa olsun içine atar sesini bir kere olsun çıkarmaz kv yine ona söylenip aşağıya indi sonra oğlunu bana karşı doldurdu bebeğim için sağlık ocağına gitmeleri gerekiyordu evimiz sağlık ocağına 10 dakika uzaklıkta oraya gidip gelene kadar kv ağlamışta ağlamış oğlunuda iyice doldurmuş oğlu yine geldi bana bir sürü şey söyledi küfür etti aşağıladı kv geldiğinde ben bebeğimi tam alacakken beni
İtip içeri geçti kv de bana sürekli küfür eder eşim annem böyledir alış der ben öyle bir aileden çıkmadığım için bu küfürlere bir türlü alışamadım bugünde eşim aşağıya kahvaltıya inelim dedi aşağısıda kv evi bende bebeği emziriyordum şimdi inemem sen in dedim yemeğide kahvaltıyıda birlikte yeriz yoksa eşimin işine gelmez kavga çıkarır bende hep tamam tamam derim sonra ben aşağıya inmediğim için eşim bana bebeği aileme göstermek istemiyorsun diye yine bir sürü aşağılayıcı sözler söyledi ben inmedim kahvaltıdan sonra o yukarı çıktı yine bana bir sürü şey söyledi ben böyle kabul etmiyorum diye sanki ben bir daha aşağıya inmeyecem kv yine doldurmuştu onu sonra bebeği elbisesinin göğsünden tutup tek elle sarsarak havaya kaldırdı bende orda ağlayıp bağırmaya yalvarmaya başladım bebeği bırak diye vermdi bebeği ben zorla çektim elinden bebeği bir ara üstümde cansız gibi durdu her iki eli yanlara düştü kalbim duracaktı nerdeyse kızım nefes alana kadar canım burnuma geldi o kadar çok korktumki bebeğime bir şey oldu diye :KK43: ondan sonra annesi ve erkek kardeşi yukarı geldiler baktım anneside aynen onun laflarını söylüyor anladımki kv doldurmuş onu sonra eşim mutfağa koştu bıçak alıp bana saldırmak için kardeşi zorla tuttu onu bulunduğım yerde sokağa çıkma yasağı yarın sabah saat 6 da bitiyor ailemde gelip beni alamadı eşim bu akşam yıkarı çıktı ve ona boşanmak istediğimi söyledim bebeği almaya çalıştı bebeği alırsan bu şehrin tüm polislerini bu eve toplarım dedim bıraktı oda yarın mahkemeye gideceğini söyledi kızlar boşanmak istediğimi söyleyince canım o kadar çok acıdı ki anlatamam şimdi bebeğimi uyutmuş kocamın yastığına başımı koymuş kokusunu içime çeke çeke ağlaya ağlaya yazıyorum bunları ne yapacağımı bilmiyorum artık ölmek
İstiyorum dayanacak gücüm kalmadı

kocanın yastığına başını koymuş kokusunu içine çekeeee çeke uyuyosun demek.Şimdi burda tepki aldın diye çok pişmanım allah onun belasını versin filan yazma.Boşanmak istemediğini anladım.Ama gençliğine ve o bebeğe yazık edersin.

Kızlar dün babam geldi beni almaya o adamda kapıya çıktı ve neden gideceğini biliyorsun değilmi dedim bende biliyorum dedim ve annesi onu içeri çekti dün akşam eve geldikten sonra akşam ablam bana bir mesaj attı elinde koz olsun dedi mesaj ekran fotoğrafı çekilmiş bir fotoğraftı sonra o mesajların devamınıda okudum bi kız atmış ablama kız kardeşine yazık diye kocam defalarca beni aldatmış başka kızlara asılmış evli olmadığını söylemiş boşanmış çocuklu bir kadınla defalarca yatmış şok oldum beynim durdu hayatım şaka gibi resmen ben bunları hakedecek kadar aşağılık birimiyim diye sordum kendime kafam alak bulak oldu kocam bir ara eve gelince hemen duşa giriyordu terlemişim diyordu vucüdü Çizik çizikti kaşıdım diyırdu sabah duş alıyordu akşam duş alıyordu şüpheleniyordum ama elimde bir kanıtım yoktu bunları yaşadığıma inanamıyorum bi filmin içindeymişim de haberim yokmuş size hayatımı daha detaylı anlatsam sizde şok olursunuz bazılarınız fake hesap olduğumu düşünüyor başka biri böyle hayatını anlatsaydı bende sahte hesap olduğunu düşünürdüm o kadar ilginç inanılmaz şeyler yaşamışım ki olsun onlar öyle düşünsün benim size ihtiyacım var kızlar hepiniz çok iyi insanlarsınız

resmen sahipsiz gibi seni eziyorlar seninde bir annen baban var yazık yahu seni hor görüp bu kadar eziyet sırf el kızı diye töbe Yarrabbim nasıl aile bunlar böyle. eşinle kibarca konuş ya da sözünü dinleyeceği bir büyüğü onun bir psikoloğa gidip acilen öfke kontrolü için terapi gerekirse psikiyatriye gidip ilaç tedavisi görmesi şart aileniz gelsin alsın sizi 7 yaşına kadar çocuk anneye veriliyor biraz yoklugunuz görsun de belki akıllanır kaybetmek istemez tedavi o evde daha fazla oturmayın bebeğinizin 0-3 yaş arası çok öenmli beyin gelişimleri var yüksek sesle bile konuşmayın ne sallaması Allah ıslah etsin o aileyi boşanmayı düşünmüyorsanız da en azında uzun bir süre ayrı yaşayın daha yaşınız çok küçük aileniz bu yaşta sizi evlendirmeseydi keşke kendimi düşünüyorum da bn o yaşta bu kadar güçlü değildim
Canım kessin boşanacam benim o adamdan ayrı kalmam onun için özgürlük demek zaten yapacağını yapmışta iyice zinciri kopmuş it gibi olacak boşanayımda ne yaparsa yapsın

Konu sahibi neredesin . Bebek iyi mi acaba bu konu doğru mu acaba . Doğru olmasın isterdim . :KK43: Açıkçası konu sahibi sana değil bebeğe üzüldüm . Adı üstünde bebek .Herşeyden habersiz küçücük bebeğin yaşadıklarına bak. O onu doldurmuş bu bunu doldurmuş ... Konunun özeti .o_O
Annemlerin evindeyim şimdi bebeğim iyi canım iki akşamdır uykusunda ağlıyordu korktu yawrum ama şimdi iyi mışıl mışıl uyuyor çok teşekkür ederim

allah sana akıl fikir versin o adam senin bebeğine zarar vermiş canına kastetmiş hala köpek gibi seviyosun boşanmak isteyen sen olman gerekirken o boşanacağı için yastığını koklayıp iğrenç kokusunu içine mi çekiyosun bi de utanmadan ağlıyosun. yazıklar olsun. o bebeği de allah korusun çünkü annesinin koruyamayacağı kesin
Ben önce boşanmak istediğimi söyledim canım o ayrılmak istiyorsun yani dedi bende evet dedim bebeğimide canım pahasına koruyacağıma emin olabilirsin çünkü ben artık onun gibi bir adamı tanımıyorum

Back