Size kısacası hayatımı özetleyeyim ben 19 yaşındayım evlendiğimde 18 yaşındaydım kocamı köpek gibi seviyorum ama boşanmak zorundayım dayanamıyorum artık evliliğimin dörtüncü günü dayak yedim ondan sonrada ve ondan sonrada hep kocam sinirlendiğinde bana vurdu hamilelik dönemimde bidaha vurmadı bu seferde kendine vuruyordu öfke kontrolü yok sinirine hakim olamıyor sürekli annesinin dolduruşuna gelir benimle kavga eder iki haftalık bir kızım var doğumdan sonra eve geldiğim ilk gün kayın validemle kavga ettik anneme sürekli laf attığı için üstüme saldırmaya kalktı annem tutu onu annemde gariban bir kadın ne olursa olsun içine atar sesini bir kere olsun çıkarmaz kv yine ona söylenip aşağıya indi sonra oğlunu bana karşı doldurdu bebeğim için sağlık ocağına gitmeleri gerekiyordu evimiz sağlık ocağına 10 dakika uzaklıkta oraya gidip gelene kadar kv ağlamışta ağlamış oğlunuda iyice doldurmuş oğlu yine geldi bana bir sürü şey söyledi küfür etti aşağıladı kv geldiğinde ben bebeğimi tam alacakken beni
İtip içeri geçti kv de bana sürekli küfür eder eşim annem böyledir alış der ben öyle bir aileden çıkmadığım için bu küfürlere bir türlü alışamadım bugünde eşim aşağıya kahvaltıya inelim dedi aşağısıda kv evi bende bebeği emziriyordum şimdi inemem sen in dedim yemeğide kahvaltıyıda birlikte yeriz yoksa eşimin işine gelmez kavga çıkarır bende hep tamam tamam derim sonra ben aşağıya inmediğim için eşim bana bebeği aileme göstermek istemiyorsun diye yine bir sürü aşağılayıcı sözler söyledi ben inmedim kahvaltıdan sonra o yukarı çıktı yine bana bir sürü şey söyledi ben böyle kabul etmiyorum diye sanki ben bir daha aşağıya inmeyecem kv yine doldurmuştu onu sonra bebeği elbisesinin göğsünden tutup tek elle sarsarak havaya kaldırdı bende orda ağlayıp bağırmaya yalvarmaya başladım bebeği bırak diye vermdi bebeği ben zorla çektim elinden bebeği bir ara üstümde cansız gibi durdu her iki eli yanlara düştü kalbim duracaktı nerdeyse kızım nefes alana kadar canım burnuma geldi o kadar çok korktumki bebeğime bir şey oldu diye
ondan sonra annesi ve erkek kardeşi yukarı geldiler baktım anneside aynen onun laflarını söylüyor anladımki kv doldurmuş onu sonra eşim mutfağa koştu bıçak alıp bana saldırmak için kardeşi zorla tuttu onu bulunduğım yerde sokağa çıkma yasağı yarın sabah saat 6 da bitiyor ailemde gelip beni alamadı eşim bu akşam yıkarı çıktı ve ona boşanmak istediğimi söyledim bebeği almaya çalıştı bebeği alırsan bu şehrin tüm polislerini bu eve toplarım dedim bıraktı oda yarın mahkemeye gideceğini söyledi kızlar boşanmak istediğimi söyleyince canım o kadar çok acıdı ki anlatamam şimdi bebeğimi uyutmuş kocamın yastığına başımı koymuş kokusunu içime çeke çeke ağlaya ağlaya yazıyorum bunları ne yapacağımı bilmiyorum artık ölmek
İstiyorum dayanacak gücüm kalmadı