• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana bi el atın:(:(

Evet ailem arkamda canım babam sadece hep diyor ben sana demiştim o adamla evlenme diye haklı olarak
Ben bu ailenin pesine dusecegini de sanmiyorum zaten seni gelin olarak sevmemisler yeni gelin almak isterler. Ailene sigin ise gir cocuguna bak, bir daha da ailenin sozunu cigneme

Bak bi gün bebegi keserse şaşırma...o zaman kimin kokusunu içine çekeceksin; kizin miiii kocan mi!....ya kizini yada seni sakat birakirsa....ben kizini sakat birakan baba biliyorum; gördüm

Yaşın o kadar küçük ki düşünemedigine eminim :KK43:
Ailen yanında olacak mı boşanma durumunda?
Çünkü eşinin sorunsuz bosanacagini sanmıyorum
Evet canım ailem arkamda eminim eşim sorun çıkarır bebeği almak istiyor annesine verecek heralde çünkü eşim akşamları saat 1 olmadan eve gelmez neyiyle ilgilenecekki bu bebeğin

Ben bu ailenin pesine dusecegini de sanmiyorum zaten seni gelin olarak sevmemisler yeni gelin almak isterler. Ailene sigin ise gir cocuguna bak, bir daha da ailenin sozunu cigneme
Evet çok haklısın o kadar ısrar etilerki evlenmemem için ben yinede kendi bildiğimi yaptım ve çok pişmanım

Bebeğini senden alamaz bu imkansız!
Çok küçük beslenmesi bile sana bağımlı hala.
Mahkemede ancak senin adli dengenin yerinde olmadığını ya da hayat kadını olduğunu ispatlarsa alabilir.
Kanun bu.

Bebeğini senden alamaz bu imkansız!
Çok küçük beslenmesi bile sana bağımlı hala.
Mahkemede ancak senin adli dengenin yerinde olmadığını ya da hayat kadını olduğunu ispatlarsa alabilir.
Kanun bu.
Bunu duyduğuma çok sevindim inan bebeğimi vermemek içinyurt dışına akrabalarımın yanına kaçmayı bile düşünmüştüm

Bunu duyduğuma çok sevindim inan bebeğimi vermemek içinyurt dışına akrabalarımın yanına kaçmayı bile düşünmüştüm
Alamaz canım senden eminim bundan.
Bebeği yurtdışına çıkaramazsn zaten biyolojik ve resmi babası olduğu için izinsiz çıkaramazsın.

Hasta senin eşin delirmiş olmalı böyle bir insanı hala seviyorsun küçücük bir yavrucuğa ve üstelik kendi çocuğuna Nasıl davranmış . Benimde küçük bir kızım var biran aklıma geldi çok üzüldüm . Allah yardımcın olsun

Adam senden kolay boşanır da bebek için sıkıntı kesin çıkarır. hem öldürmeye teşebbüs eder hem de çocuğum diye ortalığı yıkar. kokusunu falan salla aşkından ölsen bebeğine öyle yapan adamdan soğuman lazım. yani normal bir mantıkla bunları yaşayan bir kadın o adamdan tiksinirdi. Biran önce ailenin evine git boşanacaksan. bıçakla saldırdı diyorsun, çocuğu alamayacağını anlarsa sana ve çocuğuna zarar verebilir. onunla tek kalmamaya çalış boşanma konusunda konustuktan sonra.

Bu kadar eziyete rağmen bu aşk vay be ne desek boş kalbinden atmadan hayatından cikaramazsin . peki hic mi sogumadin bu kadar eziyete rağmen nasil bu kadar cok seviyorsun

Benim de minik bebegim var 23 günlük emzitiyorum şu anda. Babası bana yapmadığını bırakmadı. Üstüme atmadığı iftira kalmadı. Bebeğime iki aylık hamileyken de zorla aldırma ya çalıştı ondan zorla ayrıldım. Son kavgada beni yine çıldırttı. Ağlaya ağlaya çıktım evden annesi gildeydik ve hamileydim. Arkamdan okuz gibi bogurdu elimde kuran vardı rabbimden yardım diledim annemlere gittim bi daha da geri gitmedim iyiki gitmedim onun yüzünden kucağımdaki meleğim yok olacaktı rabbim hesap sorsun. Boşan kesinlikle bugun minicik masum bebeğine bunları yapan ilerde kaldırır fırlatır allah muhafaza..

Minicik bebeğimizi eşim yakasından tutup havaya kaldıracak ha, ona dünyayı dar ederim. Ne sevgisinden ne kokusundan bahsediyorsunuz hala. Aklınız başınızda değil belli ki. Umarım biran önce kendinize gelir, bu canavarın elinden hem kendinizi hem bebeğinizi kurtarırsınız. Sevgiymiş... Ne sevgisi yahu... Hissettiğiniz bir çeşit hastalık. Bunu da sizi yermek için söylemiyorum kesinlikle, sağlıklı değilsiniz, yaşadıklarınızdan sonra gayet de normal, bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu psikopat babanın yanında büyüyen çocuk ne kadar mutlu, huzurlu, sağlıklı bir çocukluk geçirecek peki? Keşke çocuk yapmasaydınız faslı çoktan geçildiğine göre, en azından geri kalan hayatında evladınızı bu adamdan kurtarırsınız.

Hakediyorum:KK43: kızlar hepiniz çok haklısını:KK43:
Off kıyamadım sana..
Allah yardımcın olsun bi an evvel çık git o evden .. Burası ile bağını koparma lütfen boşanma davası aç kurtul sonucları yine yaz..mutlu sonunu okumak istiyorum ..

benim bebeğimi öyle manyak gibi sarsacak
üstüme bıçakla yürüyecek
ben de o na koca deyip bir de rezil kokusunu içime çekeceğim.
zavallı bebek, zavallı...

Back