Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arada bebek olmasa kopek gibi sevmeye devam et kopek gibi muamele gor derdim de el kadar bebeginize yapilanlar bile size etki etmemis allah islah etsin
Aşk acısından en fazla 2 yıl ağlarsın.Bebeğine bişey olursa ömür boyu ağlarsın.Ne aşkından bahsediyorsun sen kendinimi şaşırdın? Gerçekten çıldırdım okurken kendine gel başka hiç bişey demiyorum boşan ve git o evden aklını başına al böyle saçmalık olmaz ya sabır.
Canım zamanla ne koku kalır ne yüzü kalır ne ismi ne cismi... sen kendini ve o yavrucagi kurtarmaya bak... yasin cook küçük .. çok sanslisin. .. Yepyeni bir hayat kurabilirsin. .. yeter ki sabret ve dik dur. Çocuğunu düşün. Bırak o adamın kokusu anasina kalsın. ..
Bu saatten sonra sizin için keşkeli cümleler kurmayacagim ama bu satırları okuyan genç kızlar var onlar için söylüyorum. Lütfen okuyun, kimseye muhtaç olmayın ki dik durabilesiniz. Ve lütfen karşınızdaki insanı tanımak ve çocuk yapmak için kendinize zaman tanıyın. Bu arada konu sahibi aşkı düşünmenin zamanı değil, parmak kadar bebeğini ve geleceğini düşün lütfen!
Bu aileden mümkün olduğu kadar çabuk kurtulmaya bakın. Hem sizin hem de bebeğinizin hayatını zehir ederler. Şimdi alışkanlık oldu sevdiğinizi düşünüyorsunuz ama ayrılıp gittiğinizde olanları düşünüp nasıl dayanmışım diyeceksiniz. Hakkınızda hayırlı olsun her şey. Umarım bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz.