• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana bi el atın:(:(

Siz bayılmayı ölmekle karıstırıyorsunuz. Kendiniz cocuksunuz bi de cocuk doğuruyorsunuz, Allah korusun o bebeğe bişi olsaydı kim verecekti hesabını?

allah sana akıl fikir versin o adam senin bebeğine zarar vermiş canına kastetmiş hala köpek gibi seviyosun boşanmak isteyen sen olman gerekirken o boşanacağı için yastığını koklayıp iğrenç kokusunu içine mi çekiyosun bi de utanmadan ağlıyosun. yazıklar olsun. o bebeği de allah korusun çünkü annesinin koruyamayacağı kesin

Size kısacası hayatımı özetleyeyim ben 19 yaşındayım evlendiğimde 18 yaşındaydım kocamı köpek gibi seviyorum ama boşanmak zorundayım dayanamıyorum artık evliliğimin dörtüncü günü dayak yedim ondan sonrada ve ondan sonrada hep kocam sinirlendiğinde bana vurdu hamilelik dönemimde bidaha vurmadı bu seferde kendine vuruyordu öfke kontrolü yok sinirine hakim olamıyor sürekli annesinin dolduruşuna gelir benimle kavga eder iki haftalık bir kızım var doğumdan sonra eve geldiğim ilk gün kayın validemle kavga ettik anneme sürekli laf attığı için üstüme saldırmaya kalktı annem tutu onu annemde gariban bir kadın ne olursa olsun içine atar sesini bir kere olsun çıkarmaz kv yine ona söylenip aşağıya indi sonra oğlunu bana karşı doldurdu bebeğim için sağlık ocağına gitmeleri gerekiyordu evimiz sağlık ocağına 10 dakika uzaklıkta oraya gidip gelene kadar kv ağlamışta ağlamış oğlunuda iyice doldurmuş oğlu yine geldi bana bir sürü şey söyledi küfür etti aşağıladı kv geldiğinde ben bebeğimi tam alacakken beni
İtip içeri geçti kv de bana sürekli küfür eder eşim annem böyledir alış der ben öyle bir aileden çıkmadığım için bu küfürlere bir türlü alışamadım bugünde eşim aşağıya kahvaltıya inelim dedi aşağısıda kv evi bende bebeği emziriyordum şimdi inemem sen in dedim yemeğide kahvaltıyıda birlikte yeriz yoksa eşimin işine gelmez kavga çıkarır bende hep tamam tamam derim sonra ben aşağıya inmediğim için eşim bana bebeği aileme göstermek istemiyorsun diye yine bir sürü aşağılayıcı sözler söyledi ben inmedim kahvaltıdan sonra o yukarı çıktı yine bana bir sürü şey söyledi ben böyle kabul etmiyorum diye sanki ben bir daha aşağıya inmeyecem kv yine doldurmuştu onu sonra bebeği elbisesinin göğsünden tutup tek elle sarsarak havaya kaldırdı bende orda ağlayıp bağırmaya yalvarmaya başladım bebeği bırak diye vermdi bebeği ben zorla çektim elinden bebeği bir ara üstümde cansız gibi durdu her iki eli yanlara düştü kalbim duracaktı nerdeyse kızım nefes alana kadar canım burnuma geldi o kadar çok korktumki bebeğime bir şey oldu diye :KK43: ondan sonra annesi ve erkek kardeşi yukarı geldiler baktım anneside aynen onun laflarını söylüyor anladımki kv doldurmuş onu sonra eşim mutfağa koştu bıçak alıp bana saldırmak için kardeşi zorla tuttu onu bulunduğım yerde sokağa çıkma yasağı yarın sabah saat 6 da bitiyor ailemde gelip beni alamadı eşim bu akşam yıkarı çıktı ve ona boşanmak istediğimi söyledim bebeği almaya çalıştı bebeği alırsan bu şehrin tüm polislerini bu eve toplarım dedim bıraktı oda yarın mahkemeye gideceğini söyledi kızlar boşanmak istediğimi söyleyince canım o kadar çok acıdı ki anlatamam şimdi bebeğimi uyutmuş kocamın yastığına başımı koymuş kokusunu içime çeke çeke ağlaya ağlaya yazıyorum bunları ne yapacağımı bilmiyorum artık ölmek
İstiyorum dayanacak gücüm kalmadı

Yahu zaten sen çocuksun vede annesin....allahım yavrundan ayırmasın ne denilirki!!
Fakat anlamadığım
bu adamın yastığına başını koymuş kokusunu içine çekiyon vay bee ne aşkk....
o karnında taşıdığın bebeği incitmiş sen hala aşktan meşkten bahsediyon üstelik ölebilirdi.Allah korusun ne istenir el kadar melekten anlamam okudukça delirdim ya...

Karısını döven söven bebeğini havalarda sallayan adam canidir, gaddardır, .....sizdir, adi herifin tekidir. O tamam da bunca şeye rağmen yastıkta kocanın kokusunu içine çekmek nedir Allah aşkına ya? Bi kendinize değer verin kimsenin bunları size bebeğinize yapmaya hakkı yok. Ilerde Bebeğinizin de sizin gibi dayak yemesini mi istiyorsunuz. Daha yaşınız çok genç iş de bulursunuz yuvada kurarsınız . Kendinize güvenin. Hiç olmazsa çocuğunuz için yapabilirsiniz

Size kısacası hayatımı özetleyeyim ben 19 yaşındayım evlendiğimde 18 yaşındaydım kocamı köpek gibi seviyorum ama boşanmak zorundayım dayanamıyorum artık evliliğimin dörtüncü günü dayak yedim ondan sonrada ve ondan sonrada hep kocam sinirlendiğinde bana vurdu hamilelik dönemimde bidaha vurmadı bu seferde kendine vuruyordu öfke kontrolü yok sinirine hakim olamıyor sürekli annesinin dolduruşuna gelir benimle kavga eder iki haftalık bir kızım var doğumdan sonra eve geldiğim ilk gün kayın validemle kavga ettik anneme sürekli laf attığı için üstüme saldırmaya kalktı annem tutu onu annemde gariban bir kadın ne olursa olsun içine atar sesini bir kere olsun çıkarmaz kv yine ona söylenip aşağıya indi sonra oğlunu bana karşı doldurdu bebeğim için sağlık ocağına gitmeleri gerekiyordu evimiz sağlık ocağına 10 dakika uzaklıkta oraya gidip gelene kadar kv ağlamışta ağlamış oğlunuda iyice doldurmuş oğlu yine geldi bana bir sürü şey söyledi küfür etti aşağıladı kv geldiğinde ben bebeğimi tam alacakken beni
İtip içeri geçti kv de bana sürekli küfür eder eşim annem böyledir alış der ben öyle bir aileden çıkmadığım için bu küfürlere bir türlü alışamadım bugünde eşim aşağıya kahvaltıya inelim dedi aşağısıda kv evi bende bebeği emziriyordum şimdi inemem sen in dedim yemeğide kahvaltıyıda birlikte yeriz yoksa eşimin işine gelmez kavga çıkarır bende hep tamam tamam derim sonra ben aşağıya inmediğim için eşim bana bebeği aileme göstermek istemiyorsun diye yine bir sürü aşağılayıcı sözler söyledi ben inmedim kahvaltıdan sonra o yukarı çıktı yine bana bir sürü şey söyledi ben böyle kabul etmiyorum diye sanki ben bir daha aşağıya inmeyecem kv yine doldurmuştu onu sonra bebeği elbisesinin göğsünden tutup tek elle sarsarak havaya kaldırdı bende orda ağlayıp bağırmaya yalvarmaya başladım bebeği bırak diye vermdi bebeği ben zorla çektim elinden bebeği bir ara üstümde cansız gibi durdu her iki eli yanlara düştü kalbim duracaktı nerdeyse kızım nefes alana kadar canım burnuma geldi o kadar çok korktumki bebeğime bir şey oldu diye :KK43: ondan sonra annesi ve erkek kardeşi yukarı geldiler baktım anneside aynen onun laflarını söylüyor anladımki kv doldurmuş onu sonra eşim mutfağa koştu bıçak alıp bana saldırmak için kardeşi zorla tuttu onu bulunduğım yerde sokağa çıkma yasağı yarın sabah saat 6 da bitiyor ailemde gelip beni alamadı eşim bu akşam yıkarı çıktı ve ona boşanmak istediğimi söyledim bebeği almaya çalıştı bebeği alırsan bu şehrin tüm polislerini bu eve toplarım dedim bıraktı oda yarın mahkemeye gideceğini söyledi kızlar boşanmak istediğimi söyleyince canım o kadar çok acıdı ki anlatamam şimdi bebeğimi uyutmuş kocamın yastığına başımı koymuş kokusunu içime çeke çeke ağlaya ağlaya yazıyorum bunları ne yapacağımı bilmiyorum artık ölmek
Sizin gibi bayanların melek olduğuna inanıyorum. Ben tam bir sirretim.
Bana vuracak susacagim. Kayinvalide bidiklayacak susacagim. Son radde çocuğumu nefessiz birakacak. Susacagim.
Insanlarin caresizlikten bosanamamalarini anlarım ama bu durumda kocalarini sevmelerini anlayamam.
Kocanizin kişiligi gelismemis.Annesi onun aklı hala anlayamadiniz mi.

Yeter. Nolur yeter.
Allahim yeni dogmus yavrucagi sallamak ne demek? Icim kotu oldu gozlerim doldu yaa. Sakami bu?
Nolur oyuncak bebek vardi onu salladi sen yanlis okudun de.
Benimde su an 3 haftalik bi yigenim var.
Allahim..:KK42:.
Ama bayan esinin yastığına yatip kokusunu çekerek ağlıyor.
Bebegi biz düşünüyoruz o degil :(

hadi kendine acimiyorsun da el kadar bebegine de mi acimiyorsun be kizim..
onun o adam diye gecinen kocanin Allah belasini versin,el kadar bebege mi guc yetiriyor serefsiz kopek.
aileni arkana al,biran once bosan..
yarin o minnacik yavruyu doverek komaya sokar bu beyinsiz.
kokusunu mokusunu icine cekme,cehenneme kadar yolu var manyagin.

Son düzenleme:
Senin ewladina boyle yapan bi insanin hala kokusunu icinemi cekmeye çalışıyorsun... senin kocana olan o kör aşkın ewladindan once mi geliyor.. benim ewladima kocam dahil kim oyle yaparsa yapsin onun a. Scarim kimsede kusra bakmasin benm ewladim benm yüreğimin içi en derini en ozeli... bir anne olarak aklini basina dewsir o eşten bir an once kurtul

başka bir konu daha önemli bence..bebeğin kolları yana düştü falan diyorsunuz demek ki bir süre nefes alamadı..hemen bir doktora gidip kontrol ettirin..çok öenmli bir konu..üstelik rapor da alabilrsiniz..bunu babasının yaptığını söyleyin..
daha çok küçüksün bir an önce kurtulman lazım bu adamdan..korkma sen artık annesin,anne güçlü olur ,bebeğine kol kanat gerer.kendini koruyamadın ama bebeğini korumalısın..
derhal hasteneye git bebeği kontrol ettir.rapor al..sonrasında avukat tutup boşanman lazım..annenin evine git ve gerkemedikçe de çıkma..aile büyüklerinden kim varsa eve topla durumu anlat.yalnız olmadığını görmeli..
bir süre havlar sonra bırakır merak etme..bu arada uzaklaştırma kararı aldırmalısın karakoldan..

Alamaz canım senden eminim bundan.
Bebeği yurtdışına çıkaramazsn zaten biyolojik ve resmi babası olduğu için izinsiz çıkaramazsın.

cikarabilir..ben oglumu cikardim 4 kere..
pasaportu olduktan sonra hicbisey demiyorlar.
asil sorun ulke ici seyahatlerde sadece TC kimligi kullanarak sehir degistirmeye calismakla cikiyor.
pasaportu olduktan sonra babanin izni olmadan dahi dunyanin diger ucuna goturebilir.

Konuyu tam okumadım ancak adam bebeğe zarar vermiş ve konu sahibi bu adamın kokusunu ozlediğini mi söylüyor?

doğru mu anladım?

Konuyu tam okumadım ancak adam bebeğe zarar vermiş ve konu sahibi bu adamın kokusunu ozlediğini mi söylüyor?

doğru mu anladım?
doğru kadesa...ne romantik değilmi?buna bişey olsa yeni bebek yaparlar

Minicik bebeğe bile el kaldırıcak düzeyde bir yaratık ve siz onu köpek gibi seviyosunuz normal insan olarak sevmek böyle olmaz zaten. Eşinize hayvan demek bile ayıp çünkü hayvanlar bile yavrusuna bu şekil davranmıyo o yaratık.
Bence sizde normal değilsiniz hemde hiç değilsiniz kokusunu çekmiş ahhh ne yazıkkk, ne sevgiiii ,ne aşkkkk.

kimse kusuruma bakmasın ama biraz haddimi aşacam !!!!!!!
Allah belasını versin,. terbiyesiz karaktersiz insan.
bi bebeğe yapılacak hareket mi ya. gözlerim dolu dolu okudum.
benim eşim çocuklarına o adar aşık ki onların yanında sesini bile yükseltmez.
o kv de nasıl insan, ne kadar gaddar ya.
canım kusura bakma da ben o adamın babalığından şüpheliyim. eğer ailen arkandaysa 1 dakika düşünme terket. ilerde daha kötü olabilir.
sen lohusasın ya. nasıl o şekilde davranıyorlar sana. elleri kırılsın.

sadece onun değil KADINA KALKAN TÜM ELLER KIRILSIN

bütün kk kadınlarından özür dileyerek söylüyorum ki o kokusunu içine çektiğin kocanın elleri kırılsın küçücük bebeğine öyle davrandığı için
Allah kahretsin ya sana yapılan ayrı acı da o savunmasız yavrucağa nasıl onu yapabildi ve bunu yapan adamın hala kokusunu içine çekerek ağlıyorsun öyle mi
bebeğimin canı acıdı diye ağla bence
çok sinirlendim ya ne demek o ya ne demeekkk o kim ya ne biçim baba ne biçim insan

bana yapılan değil ama evlatlarımın canını yakan adamı pişman ederim. ha büyüdüğü zaman şakadan oynar ama o daha minnacık ya. evladını seviyorsan uzak tut o insan görünümlü yaratığa.

Back
X