• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana bi el atın:(:(

Allah aşkına ne zorun vardı 18 yaşında evlendin çok merak ediyorum?
Ahh bende onu kendime soruyorum yaa hep çok pişmanım evlendim diye başımı taşlara mı vursam kayalara mı vursam bilmiyorum bide küçük yaşta evlendim diye sanki evde kalmıştım ve eşim bende 10 yaş büyük işte salağım ben salak! Sizden biraz akıl almak için yazdım bunları buraya

Bazi kadinlar niye boyleya niye.evlendiginin 4 cu gunu dayak yer.sonra üstüne cocukda yapar.cunki cocuk olunca adam duzelir ya melek olur.çok sinirlendim çok.ne hakkiniz var minicik cana bunu yasatmaya.hala tutub üstüne birde kokudan bahsediyorsunuz.bumu bebeginize verdiyiniz deger.esim kizlarima biraz sesini yukseltse bogacak gibi oluyorum adami.bu kadar aciz olmayin yeter ya.ezdirmeyin artik kendinizi.bu kadarmi muhtacsiniz size bunlari yasatan erkege.ne yazsam az geliyor.icim sogumuyor

Zaafiyet gösterme. Affetme. Affedersen ikinci bir çocuk daha yapma. Daha dünyada iki haftalık bi yaşamı olan, tek varlığı sen olan, sana güvenen o minik yavruyu da hayatın pahasına koru. Kaç.

Ofke kontrolu yok diyosun ve bosaninca sana dokunmaycaginin bi garantisi varmi ki sen ayrilicagini soyleyince icim aciyo diyosun bebegine aci boyle bi adamdan niye cocuk yaptin onuda anlamadim ya neyse sen bebeginle ilgilen birak o pisligi ne cehenneme gittiyse kalsin anasiyla ...

Kıza niye 18 yaşında evlendin diye kızmayın, daha küçük yapmıştır bi hata, 4. Gün dayak yemiş o ahlaksizdan onu da aşk diye küçük diye bi daha olmaz diye onu da sineye çekmiştir ama evet çocuk yapmamalıydı bunda hem fikiriz ve o adamı ve sülalesini daha çekmesin. Kendi öz evladiNi silmeleysen adamdan hayır gelmez, bunlarda geçer sen yeter ki güçlü pl üstesinden ailenin desteğiyle gelirsin. En ufak pişliğinde topla polisleri korkma sakin ondan.

Ahh bende onu kendime soruyorum yaa hep çok pişmanım evlendim diye başımı taşlara mı vursam kayalara mı vursam bilmiyorum bide küçük yaşta evlendim diye sanki evde kalmıştım ve eşim bende 10 yaş büyük işte salağım ben salak! Sizden biraz akıl almak için yazdım bunları buraya
Boşandığında ailenin yanına mı gideceksin,ailen arkanda mı yani?

Benim 7 aylık bir oğlum var. O güzel yüzü solmasin, gelisimi etkilenmesin, iyi beslensin, oynasın, mutlu olsun. Tek derdimiz bu. Her bebek bunu hakediyor. Ya allah aşkına bir kere dusunmedin mi bundan baba olur mu diye? Ay şu kokuyu icine cekip aglamak varya benim ayarlarimi bozdu. Sen bebeğine mi üzülüyorsun, kocanla aranın bozulmasına mı

Yalnız bu dediğimiz için kocanın yastığını koklamayı bırak önce!
Çok sınır bozucu olmuş bu cümle şuan sana gösterilen tüm tepki bundan:KK51:
Bıraktım canım bebeğimi elime aldım o kadar güzelki anlatamam:KK200: allah kocam olacak hayvanında belasını versin zaten ben hep böyle sevdiğim
İçin başıma geldi bu kadar şey suç bende akılsızım işte

Bıraktım canım bebeğimi elime aldım o kadar güzelki anlatamam:KK200: allah kocam olacak hayvanında belasını versin zaten ben hep böyle sevdiğim
İçin başıma geldi bu kadar şey suç bende akılsızım işte
Yaşın o kadar küçük ki düşünemedigine eminim :(
Ailen yanında olacak mı boşanma durumunda?
Çünkü eşinin sorunsuz bosanacagini sanmıyorum

Sanırım kafaya alınıyoruz. Arkadaşın son yorumu ve olur olmaz tüm yorumları begenmesiyle gerçekliğinden şüphe ettim.

Valla ne erken evlenmesine kizdim, ne cocuk yapmasina hepsi olmus gecmis, benim sinirlendigim evladinin ve kendinin canina kast eden adam icin YASTIGINI ICIME CEKE CEKE AGLIYORUM demesi. Bosanamam beni keser korkuyorum dese yine kizmazdim. Ama bu vahsi adama ask beslemesi?

Sanırım kafaya alınıyoruz. Arkadaşın son yorumu ve olur olmaz tüm yorumları begenmesiyle gerçekliğinden şüphe ettim.
Yok canım ben insanlar bana yorum yaptığı için yorumlarını beğeniyorum sana gerçek olduğumu kanıtlamak
İçin ne yapmamı istersin? Sadece benim biraz konuşmaya akıl danışmaya ihtiyacım var

Back