• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana bi el atın:(:(

ahhhh :( şuan yaşınız küçük v cah,lsiniz eğer öyle olmasaydınız direk polisi arar o evden o adamdan kaçardınız minicik bebek o canı neki onun hareketsiz gördüm bir ara kucağımda diyorsunuz adam psikopatın teki yazık vallahi yazık çok üzüldüm hele bebeğinize.. ve hala adam boşanmak istedi diye kokusunu içine çekerek ağlıyorsunuz sarsılın kendinize gelin o adamdan kocada babada olmaz kendinizi düşünmüyorsunuz bari yavrnuzu düşünün

bana yapılan değil ama evlatlarımın canını yakan adamı pişman ederim. ha büyüdüğü zaman şakadan oynar ama o daha minnacık ya. evladını seviyorsan uzak tut o insan görünümlü yaratığa.
yaaa sorma yaa eşim kızıma sesini yükselttiğinde bile aklım gidiyor, içim akıyor sinirden ateş çıkıyor benden resmen, o kadar kıyamıyorum
onlar savunmasızlar ya karşılık veremezler savunamazlar kendilerini onlara güç gösterisinde bulunmak tamamen acizlik başka bişe değil işte değilllll

bayramda ablam yeğenime tokat attı. 6 yaşında o da. eve geldiğimizde eşim sen çocuklarımıza vuracaksan çıkma karşıma. o anda öl, geber dedi.

yaaa sorma yaa eşim kızıma sesini yükselttiğinde bile aklım gidiyor, içim akıyor sinirden ateş çıkıyor benden resmen, o kadar kıyamıyorum
onlar savunmasızlar ya karşılık veremezler savunamazlar kendilerini onlara güç gösterisinde bulunmak tamamen acizlik başka bişe değil işte değilllll
benim eşim benden daha hassas

Boylelerini dar agacinda sallandirmak gerek!!!yavrusuna acimayan sana niye acisin yaa!:KK34:kokusu yerin dibine batsin!!daha bisey diyemiyorum,bende kayislar koptu yine:KK35:

Bebegini bi an once doktora gotur lutfen,daha iki haftalik sarsilmis yavrucak allah korusun beyinde hasar da birakabilir boyle olusan hastaliklar var,ilerde zihinsel bi ozuru olsa allah korusun yarabbim kim verecek bunun hesabini allah askina!!ben mahvoldum ya beynim durdu resmen..lutfen aglayip offlayacagina,doktora gidin ve bi rapor alin iciniz rahatlasin ve bizimde icimiz rahatlasin lutfen kk rahat bi nefes alalim yaa!sana gelince guzel kardesim yasin daha cok genc,agir seyler yasammissin artik silkenme zamani!aklini basina topla ve kurtul bu adamdan,anlat ailene herseyi ac davani sakin korkma rabbim kimseyi zorda birakmaz,biraz cesaret!!!

O koca müsfettesinin kokusunu içine çekmek yerine burnuna tüp gaz dayasan daha mantıklıymış.
Adam dövüyor dövüyor dövüyor sonra kv küfür ediyor ve sen çocuk yapıyorsun. Neden ? Çünkü çok aşıksın.
Aşkınıza edeyim ya vallahi. O yavruya yazık değil mi? Ben sana hiç üzülmüyorum.
O melek sabiye üzülüyorum. Yani kader desem herkesin kaderi kendi çabasına bağlıdır oda değil yazık

Size kısacası hayatımı özetleyeyim ben 19 yaşındayım evlendiğimde 18 yaşındaydım kocamı köpek gibi seviyorum ama boşanmak zorundayım dayanamıyorum artık evliliğimin dörtüncü günü dayak yedim ondan sonrada ve ondan sonrada hep kocam sinirlendiğinde bana vurdu hamilelik dönemimde bidaha vurmadı bu seferde kendine vuruyordu öfke kontrolü yok sinirine hakim olamıyor sürekli annesinin dolduruşuna gelir benimle kavga eder iki haftalık bir kızım var doğumdan sonra eve geldiğim ilk gün kayın validemle kavga ettik anneme sürekli laf attığı için üstüme saldırmaya kalktı annem tutu onu annemde gariban bir kadın ne olursa olsun içine atar sesini bir kere olsun çıkarmaz kv yine ona söylenip aşağıya indi sonra oğlunu bana karşı doldurdu bebeğim için sağlık ocağına gitmeleri gerekiyordu evimiz sağlık ocağına 10 dakika uzaklıkta oraya gidip gelene kadar kv ağlamışta ağlamış oğlunuda iyice doldurmuş oğlu yine geldi bana bir sürü şey söyledi küfür etti aşağıladı kv geldiğinde ben bebeğimi tam alacakken beni
İtip içeri geçti kv de bana sürekli küfür eder eşim annem böyledir alış der ben öyle bir aileden çıkmadığım için bu küfürlere bir türlü alışamadım bugünde eşim aşağıya kahvaltıya inelim dedi aşağısıda kv evi bende bebeği emziriyordum şimdi inemem sen in dedim yemeğide kahvaltıyıda birlikte yeriz yoksa eşimin işine gelmez kavga çıkarır bende hep tamam tamam derim sonra ben aşağıya inmediğim için eşim bana bebeği aileme göstermek istemiyorsun diye yine bir sürü aşağılayıcı sözler söyledi ben inmedim kahvaltıdan sonra o yukarı çıktı yine bana bir sürü şey söyledi ben böyle kabul etmiyorum diye sanki ben bir daha aşağıya inmeyecem kv yine doldurmuştu onu sonra bebeği elbisesinin göğsünden tutup tek elle sarsarak havaya kaldırdı bende orda ağlayıp bağırmaya yalvarmaya başladım bebeği bırak diye vermdi bebeği ben zorla çektim elinden bebeği bir ara üstümde cansız gibi durdu her iki eli yanlara düştü kalbim duracaktı nerdeyse kızım nefes alana kadar canım burnuma geldi o kadar çok korktumki bebeğime bir şey oldu diye :KK43: ondan sonra annesi ve erkek kardeşi yukarı geldiler baktım anneside aynen onun laflarını söylüyor anladımki kv doldurmuş onu sonra eşim mutfağa koştu bıçak alıp bana saldırmak için kardeşi zorla tuttu onu bulunduğım yerde sokağa çıkma yasağı yarın sabah saat 6 da bitiyor ailemde gelip beni alamadı eşim bu akşam yıkarı çıktı ve ona boşanmak istediğimi söyledim bebeği almaya çalıştı bebeği alırsan bu şehrin tüm polislerini bu eve toplarım dedim bıraktı oda yarın mahkemeye gideceğini söyledi kızlar boşanmak istediğimi söyleyince canım o kadar çok acıdı ki anlatamam şimdi bebeğimi uyutmuş kocamın yastığına başımı koymuş kokusunu içime çeke çeke ağlaya ağlaya yazıyorum bunları ne yapacağımı bilmiyorum artık ölmek
İstiyorum dayanacak gücüm kalmadı
kocani senin tabirinle kopek gibi sevdigin belli. Normal bir insan ve normal bir anne olsan o adami gormek bile istemezsin ama simdi kokusunu icine cekerek agliyormussun. Beni dovdu bicakla saldiracakti bebegimi sarsti diye aglayacagina ne icin agliyorsun acaba? Ayrilirsaniz bir daha siddet goremeyecegin icin mi? Gercekten tahammul edemiyorum bu kadar saf kadinlara. Aileniz de mi akil vermiyor size . Ne bicim insanlarsiniz ya

cikarabilir..ben oglumu cikardim 4 kere..
pasaportu olduktan sonra hicbisey demiyorlar.
asil sorun ulke ici seyahatlerde sadece TC kimligi kullanarak sehir degistirmeye calismakla cikiyor.
pasaportu olduktan sonra babanin izni olmadan dahi dunyanin diger ucuna goturebilir.
Muvafakatname olmadan ckamaz hanımefendi, hem esimden ayrym ,hem eski esim yurtdışında yaşıyor hemde havaalanı personeliyim.
Şehirler arası ne sorn yaşadnz?

Kocanın kokusunu mu çekiyorsunuz sen bu kafayla bosanmaxsun yazık yazık bebeğe sana yazık filan değil hakikatten merak ettim beynin çalışmıyor mu senin

Kokusu batsin! O ve anası ölmesin surunsun!
Allah sana da akıl fikir , bilinç versin. Tez elden bebeğini de kendini de kurtar güzel kardeşim n'olur. .

Konu sahibi neredesin . Bebek iyi mi acaba bu konu doğru mu acaba . Doğru olmasın isterdim . :KK43: Açıkçası konu sahibi sana değil bebeğe üzüldüm . Adı üstünde bebek .Herşeyden habersiz küçücük bebeğin yaşadıklarına bak. O onu doldurmuş bu bunu doldurmuş ... Konunun özeti .o_O

Aman sakın okumayın hemen evlenin eksik kalırsınız falan kimse çıkıpta ama daha genç cahil demesin sevişip çocuk yapıcak kadar olgunsan her şeyinde farkında olucaksın. 18 yaşında evlenip 4. gün dayak giyip hemende hamile kal çok mantıklı çünkü yazık bu genç kızlara zorunuz ne . Umarım korunmayı biliyorsunuzdur bir daha hamile kalmayın

ah ahhh benim canım arkadaşım da senin derdini çekiyor inan bu hiç azalmaz eşin akıllıysa o evden gidin anlayışsız kayınvalideyle altlı üstlü oturmak hiç iyi değil koca da onların kafasındaysa zor

Back