- 30 Mart 2022
- 5.202
- 2.933
- Konu Sahibi onbirmayis
Yani benzerlerini yaşadım. Hamile olma ihtimaliniz olduğu gibi adet olma ihtimaliniz de var. Ben dün gece adet oldum. 2 gün kala kahve açık pembe akıntılarım vardı sizin gibi. Hemen teste sarıldım salak gibi. Yine hayal kırıklığı. Meğer adetim sökülmeye çalışıyormuş. Siz sabırlı olun,adetinizin geçmesini bekleyin. Öncesi için biz ne desek boş olur. İnşaAllah hamilesinizdir tabi hepimizin isteğiHanımlar bende ovulasyon testinde 22 Temmuz da pik gördüm. Gece tekrar yaptım t daha silik çıkmıştı çatlamaya başlamıştı sanırım. Yani yumurtlama gördüğüm günün akşamına çatlama oldu sanırım. 24 Temmuz tekrar yaptım yine yumurtlama gördüm 25 Temmuz da tamamen silinmişti artık. Bugünleri değerlendirdim. 29 Temmuz da yani tam bir hafta sonra sabahtan akşama kadar alt karnımda adet ağrısı gibi ağrım oldu bazen kramp şeklinde oldu ama aralıksız aksama kadar devam etti ve iki kere seffaf akıntıyla karışık pembe-kahve-cok açık kırmızı seklinde akıntım oldu. Devamı gelmedi. 6 saat arayla oldu bitti. Sizce ne olabilir bu yaşadığım? 5 Ağustos adet tarihim.