Kızlar 3 gündür adet oldum sanıp gidip bakıyorum birşey yok ve aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık karın ağrım var. Bu belirtiyi yaşayan var mı?

Hanımlar bende ovulasyon testinde 22 Temmuz da pik gördüm. Gece tekrar yaptım t daha silik çıkmıştı çatlamaya başlamıştı sanırım. Yani yumurtlama gördüğüm günün akşamına çatlama oldu sanırım. 24 Temmuz tekrar yaptım yine yumurtlama gördüm 25 Temmuz da tamamen silinmişti artık. Bugünleri değerlendirdim. 29 Temmuz da yani tam bir hafta sonra sabahtan akşama kadar alt karnımda adet ağrısı gibi ağrım oldu bazen kramp şeklinde oldu ama aralıksız aksama kadar devam etti ve iki kere seffaf akıntıyla karışık pembe-kahve-cok açık kırmızı seklinde akıntım oldu. Devamı gelmedi. 6 saat arayla oldu bitti. Sizce ne olabilir bu yaşadığım? 5 Ağustos adet tarihim.
Yani benzerlerini yaşadım. Hamile olma ihtimaliniz olduğu gibi adet olma ihtimaliniz de var. Ben dün gece adet oldum. 2 gün kala kahve açık pembe akıntılarım vardı sizin gibi. Hemen teste sarıldım salak gibi. Yine hayal kırıklığı. Meğer adetim sökülmeye çalışıyormuş. Siz sabırlı olun,adetinizin geçmesini bekleyin. Öncesi için biz ne desek boş olur. İnşaAllah hamilesinizdir tabi hepimizin isteği🙏🏼

Bana kalırsa ve diğer herkesin düşüncesi adet en az 2-3 gün geçince test yapmak. Ama biz dayanamayıp adetten önce bile yapıyoruz. Adet günü bile testte çıkmayan gebelikler oluyor ama en azından adet gününüzden önce yapmayın demek istedim🌸
Tamamdir oyle yapayim eger gecikirse. Kaset test mi yapayim peki?

Üzüldüm İnanki.. kısmet değilmiş olsun rabbim biliyordur gününü. Canını sıkma ben demiştim test için hep erken oluyor. Benimki adet gününden üç gün sonra çıkmıştı. O yüzden her zaman günün geçince yap canım. Beklemedigin anda versin rabbim. Diğer ay bekleme yine yap yapacagini sabir... inşallah bir evlat nasib eylesin hepinize canım isteyen
Amin inşaAllah hepimize. Günümün geçmesini sabırla bekleyeceğim.

Tamamdir oyle yapayim eger gecikirse. Kaset test mi yapayim peki?
Geciktiği zamanlar kaset testte de çıkabilir. Erken gebelik testine inanmıyorum ben ama işte internetten almıştım ucuz olunca. O yüzden onu kullanıyorum. Bence kaset test ile erken gebelik testinin hassasiyetleri aynı. Sizin adetinizin geçip geçmemesi önemli. Adet döngünüz düzenli midir?

Yani benzerlerini yaşadım. Hamile olma ihtimaliniz olduğu gibi adet olma ihtimaliniz de var. Ben dün gece adet oldum. 2 gün kala kahve açık pembe akıntılarım vardı sizin gibi. Hemen teste sarıldım salak gibi. Yine hayal kırıklığı. Meğer adetim sökülmeye çalışıyormuş. Siz sabırlı olun,adetinizin geçmesini bekleyin. Öncesi için biz ne desek boş olur. İnşaAllah hamilesinizdir tabi hepimizin isteği🙏🏼
Benim 1 hafta kala oldu ya o yüzden kafam karıştı biraz, bekliyorum bakalım inşallah pozitifi görürüm. Nasip olsun hepimize en kısa zamanda inşallah 🌸

Benimde 27 günde bir hep olurdum. Bir gün bile gecikmezdi. Erken olduğum oldu. Beklemediginiz anda veriyor rabbim kafaya takmayın başka meşgale bulmaya çalışın stresle falan alakası yok bence. Ben çok stresli geçirmiştim umitsizdim o anda hamile kalmışım. Çok uzuyorlardi. Hamile kalınca üzülmem azaldı. koca çok önemli. Değerimizi bilenlerle karsilastrsin rabbim... Amin....

Benim iştah da açılmıştı ama her ay adet öncesi zaten süperdi iştahım üç kişilik rahat yerdim. 😄🤦 Adetle hemen hemen aynı sıkıntılar yaşıyorsunuz . Hâlâ devam ediyor batmalar kasıklarda. Dediğim gibi Bir gün gecince test yapın. Başka şeylerle uğraşın kafaya takmayın yokmuş gibi yapın
Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş🤲
Kasıklarda batmalar adete kaç gün varken başladı? Hangi tarafta?
Başka belirtiler neydi öğrenmeden?

Benimde 27 günde bir hep olurdum. Bir gün bile gecikmezdi. Erken olduğum oldu. Beklemediginiz anda veriyor rabbim kafaya takmayın başka meşgale bulmaya çalışın stresle falan alakası yok bence. Ben çok stresli geçirmiştim umitsizdim o anda hamile kalmışım. Çok uzuyorlardi. Hamile kalınca üzülmem azaldı. koca çok önemli. Değerimizi bilenlerle karsilastrsin rabbim... Amin....
Ozel değilse "üzüyorlardı" demişsin eşin miydi dışardan kişiler miydi?

Stres hamile kalmayi zorlaştırır derler sende bu geçerli olmadı sanırım?

Ya bu kadar herşeyimiz benzeyebilir. Bu ay adetime 10 gün kala kasık ağrılarım bel sırt ağrım oldu ve bende dayanamadım test yaptım negatif. Ama bakalım pzar günü adet döngüm keşke bi mucize olsa🌺 Bu arada sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🙏🙏🙏 Durumunuz nedir?
Var mı hayırlı bi gelişme?

X