- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
4 gün gecikti göğüslerimde de bir haftadır hafif ağrı varAmin canım inşallah regl gecikti mi yoksa daha var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün gecikti göğüslerimde de bir haftadır hafif ağrı varAmin canım inşallah regl gecikti mi yoksa daha var mı?
Benimde var hassasiyet de var ama bilemedim4 gün gecikti göğüslerimde de bir haftadır hafif ağrı var
Test yaptiniz miBenimde var hassasiyet de var ama bilemedim
Benim regl 3gün var dün kaset test yaptım negatifTest yaptiniz mi
Ayy inşallah bende de pozitif çıkarBende düne kadar yaptığım da hep tek çizgi gözüküyordu bugün yaptığımda ikinci cizgi silik cikti
İnşallahAyy inşallah bende de pozitif çıkar
Ben ilişkiden 11 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı. Herhalde değilim diye düşündüm hamileyim. Hele ki seninki kaset test. Biraz daha bekle kan testi
Sonucum ne yazıkkı negatıf cıktı 0.15.Morelım cok bozuk çok üzgünüm şuanAmin canım inşallah regl gecikti mi yoksa daha var mı?
Negatif çıktı sonucumay cıkmadımı kız cıkması lazımdı
Hayırlısı olsun canım bozma moralini bidahakine olur inşallahSonucum ne yazıkkı negatıf cıktı 0.15.Morelım cok bozuk çok üzgünüm şuan
Geçen ayda negatıf oldu bu ayda ovulasyonla takıp ettıgım halde oldu bır sorun mu var stresten mı hıcbır sey bılmıyorum kafam cok karısık morelım cok bozuk cokHayırlısı olsun canım bozma moralini bidahakine olur inşallah
Sonucum ne yazıkkı negatıf cıktı 0.15.Morelım cok bozuk çok üzgünüm şuan
Stresten de olabilr canım pes etme illaki olucak ama için rahat etmez dersen doktora görün ne zamandır deniyorsunuz?Geçen ayda negatıf oldu bu ayda ovulasyonla takıp ettıgım halde oldu bır sorun mu var stresten mı hıcbır sey bılmıyorum kafam cok karısık morelım cok bozuk cok
Canım neden bir sorun olduğunu düşünüyorsun hemen iki ayda.Kaç yıldır deniyorsunuz onu de bana bi?Geçen ayda negatıf oldu bu ayda ovulasyonla takıp ettıgım halde oldu bır sorun mu var stresten mı hıcbır sey bılmıyorum kafam cok karısık morelım cok bozuk cok
Valla canım bende cok umutlu bır ay gecırdım bazsn stres bazen mutluluk geldı çattı bu zaman nıye gecıktı onuda bılmıyorum gecen ayda gecıktı bu ayda bole oldu normalde asla adetım gecıkmez ıste sımdıde bole negatıf benı yıktı resmenYaa üzülme canım. Bak seni ümitlendirmek istemiyorum ama demiştim sana adet olmam gereken 8. Ya da 9. Gün sonrası negatifti kan testim benim. ama adetim düzensiz işte benim. Beni de örnek alma Rabbim doğru zamanda verecektir. Üzülme nolur
Yıl olmadı canım bız yıllarca korunduk ama herhangı bır ılac kullanarak degıl eşim korundu sadece ocak ayında akısına bıraktık bu ay da dedıgım gıbı yumurtlama takıbı yaparak denedık ama bole cıktı ısteCanım neden bir sorun olduğunu düşünüyorsun hemen iki ayda.Kaç yıldır deniyorsunuz onu de bana bi?
Yıl olmadı canım bız yıllarca korunduk ama herhangı bır ılac kullanarak degıl eşim korundu sadece ocak ayında akısına bıraktık bu ay da dedıgım gıbı yumurtlama takıbı yaparak denedık ama boleCanım neden bir sorun olduğunu düşünüyorsun hemen iki ayda.Kaç yıldır deniyorsunuz onu de bana bi?
2 aydır denyoruz benm sadece hormon testı vermem gerekır gecen sene muayne olmustumm hıcbır sorun cıkmamıstı bılmıyorum esımde muayne oldu ama detaylı olmadık ıkımzde deneyelım olmazsa detaylı oluruz dedık.Stresten de olabilr canım pes etme illaki olucak ama için rahat etmez dersen doktora görün ne zamandır deniyorsunuz?
Kısmette ne varsa o olur Rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın ınsallah hep boyle dua ettım ama ınsan uzuluyor elınde olmadanHayırlısı olsun canım bozma moralini bidahakine olur inşallah
Kesinlikle öyle bende negatif çıksam üzülcem hiç takmayan insan bile üzülüyor rabbim en yakın zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah isteyen herkeseKısmette ne varsa o olur Rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın ınsallah hep boyle dua ettım ama ınsan uzuluyor elınde olmadan