- 8 Aralık 2024
- 213
- 92
- 13
- 26
Prodoctor freely biri de days comfortHangi marka testler? İnşallah hepsi doğrudur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctor freely biri de days comfortHangi marka testler? İnşallah hepsi doğrudur![]()
Bence sizin sonucunuz doğru testlerin yorumlarına baktım da genelde hep doğru çıkardı yazmışlar. Tabi en iyisi yarın kan testiProdoctor freely biri de days comfort
Ay gidiyorum şimdi ankarada da deli yağmur var geliyorsa bereketiyle geliyo bebişimBence sizin sonucunuz doğru testlerin yorumlarına baktım da genelde hep doğru çıkardı yazmışlar. Tabi en iyisi yarın kan testi![]()
Hadiiii inşallahhhhAy gidiyorum şimdi ankarada da deli yağmur var geliyorsa bereketiyle geliyo bebişim![]()
Gördüm bende hayırlı olsun inşallahKızlar hemen bakın lütfen elim ayağıma dolaştı hepsi birden yalancı olabilir mi ? 3 farklı marka![]()
Ay inşallah ya çok heyecanlıyımGördüm bende hayırlı olsun inşallah![]()
Canım yaa Bende gördüm hepsindeeeeProdoctor freely biri de days comfort
Ay senin adın ne hep senle yazıştık inşallah güzel haberler alırız ikimiz deCanım yaa Bende gördüm hepsindeeee
Valla ben hastaneden yeni çıktım bel ağrısı arttı ben de aynı senin gibi hafifti. Hala adet olabilirim bilmiyorum tabii ama varsa en net belirtim bel ve kasık ağrısı oldu.Kızlar,testi silik çıkanlar ve hamiş olanlar regle yakın,regl belirtileriniz çıkmış mıydı.Benim 26 Nisan regl hafif hafif kasık,bel ağrıları var
Benimde şuan öyle bel ağrım ve kasık ağrım var tabi belli olmaz regl günü de çok yakın artık ne kaldı şurda.Herşey olabilir.Dua ediyorum inşallah çıkar direkt yazın bizee inşallah güzel mutlu haber alırsınızValla ben hastaneden yeni çıktım bel ağrısı arttı ben de aynı senin gibi hafifti. Hala adet olabilirim bilmiyorum tabii ama varsa en net belirtim bel ve kasık ağrısı oldu.
Canım benim de 27si bugün kasıklarımda ara ara ağrı gelip gitti. Bir de dün yaptığım testler daha koyuydu bu sabah da yapayım dedim regl yaklaştıkça koyulaşır diye ama aşırı silik çıktı moralim bozuldu.Kızlar,testi silik çıkanlar ve hamiş olanlar regle yakın,regl belirtileriniz çıkmış mıydı.Benim 26 Nisan regl hafif hafif kasık,bel ağrıları var
Sonuç çıkınca haber verinValla ben hastaneden yeni çıktım bel ağrısı arttı ben de aynı senin gibi hafifti. Hala adet olabilirim bilmiyorum tabii ama varsa en net belirtim bel ve kasık ağrısı oldu.
Bu grup bu ay çok uğraştı testlerde,silik çizgilerle…Canım benim de 27si bugün kasıklarımda ara ara ağrı gelip gitti. Bir de dün yaptığım testler daha koyuydu bu sabah da yapayım dedim regl yaklaştıkça koyulaşır diye ama aşırı silik çıktı moralim bozuldu.
Vericem inşallah çıkar çıkmazSonuç çıkınca haber verin![]()
Ya canım çok mutlu oldum çok.Valla ben hastaneden yeni çıktım bel ağrısı arttı ben de aynı senin gibi hafifti. Hala adet olabilirim bilmiyorum tabii ama varsa en net belirtim bel ve kasık ağrısı oldu.
Olurda hamiş kalamazsak yine devam edelim..Allah güç veriyor bi şekildeBu grup bu ay çok uğraştı testlerde,silik çizgilerle…
İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur![]()
10.günü bugün ya da belki 11Ya canım çok mutlu oldum çok.
Yumurtalamanın kaçıncı günü bugün