Bence evdeki testlere güven olmuyor 2 3 gün kala direkt kan ver sonuçta silik de olsa çizgi varsa bu ihtimal olduğunu gösterirCanım benim de 27si bugün kasıklarımda ara ara ağrı gelip gitti. Bir de dün yaptığım testler daha koyuydu bu sabah da yapayım dedim regl yaklaştıkça koyulaşır diye ama aşırı silik çıktı moralim bozuldu.
Bencede canım öyle yapalım.Olurda hamiş kalamazsak yine devam edelim..Allah güç veriyor bi şekilde
Öyle sevindim ki, kanı hemen haber et olur mu ne olur10.günü bugün ya da belki 11
Canımmmm canımmmm inşallahAy senin adın ne hep senle yazıştık inşallah güzel haberler alırız ikimiz de
E nabız yenileyip duruyorumÖyle sevindim ki, kanı hemen haber et olur mu ne olur
5 üstü canım bebeğin inşallah seninledir dua edeceğimE nabız yenileyip duruyorumkaç çıkarsa ümitleneyim
Çok tatlısın teşekkür ederim5 üstü canım bebeğin inşallah seninledir dua edeceğim
Rica ederim canım5 üstü canım bebeğin inşallah seninledir dua edeceğim
5 üstü canım bebeğin inşallah seninledir dua edeceğim
Bugün artık çıkmaz sisteme iş çıkışı yüklenıyor çünkü asm de verdıysenızE nabız yenileyip duruyorumkaç çıkarsa ümitleneyim
Çıktı sonuç ama bakamadım korkuyorum eşim yolda onu bekliyorum bakmak içinBugün artık çıkmaz sisteme iş çıkışı yüklenıyor çünkü asm de verdıysenız
Kuzum 5 üstü gebelikE nabız yenileyip duruyorumkaç çıkarsa ümitleneyim
Ayyyy canımmmm bize yaz hemenÇıktı sonuç ama bakamadım korkuyorum eşim yolda onu bekliyorum bakmak için
Kuzum hamilesin ama çok yeni, önemli olan sürekli artış.Kızlar sonuç çıktı 6.71 ne diyorsunuz
Evet acele ettim çünküKuzum hamilesin ama çok yeni, önemli olan sürekli artış.
2 gün sonra tekrar baktır.
Daha regli gecikmen yok çünkü.
YaaaÇıktı sonuç ama bakamadım korkuyorum eşim yolda onu bekliyorum bakmak için
Ay inanmıyorum eee bebiş varKızlar sonuç çıktı 6.71 ne diyorsunuz
Valla mıAy inanmıyorum eee bebiş var
Evett 5 üstü çünkü.Eminim diğer kan verdiğiniz gün iki katına çıkacaktırValla mı
Pazartesi kaç olması lazım acabaEvett 5 üstü çünkü.Eminim diğer kan verdiğiniz gün iki katına çıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?