Siz hamile misinizBenimde ilk haftalarda çok tuvalet sıkıntım oldu bir de her an regl olacakmış givi ağrım vardı. Bence bir kan testi verin içinizde şüphe kalmasın
Ya bide regli günümü beklemek istiyorum çizgi koyulaşsa hemen vericemBenimde ilk haftalarda çok tuvalet sıkıntım oldu bir de her an regl olacakmış givi ağrım vardı. Bence bir kan testi verin içinizde şüphe kalmasın
EvetSiz hamile misiniz
Sizin belirtileriniz neydi
Reglimden 1 hafta önce kasık ağrılarım ve akıntım başlamıştı hatta ben regl olcam bu ay olmadı sanıyordumSizin belirtileriniz neydi
Testlerimiz benziyor mu hiçReglimden 1 hafta önce kasık ağrılarım ve akıntım başlamıştı hatta ben regl olcam bu ay olmadı sanıyordumadetime 5 gün kala midem bulanınca şüphelendim. ayrıca hep gaz sıkışması tuvalet sorunu oluyordu. Benim göğüs ağrılarım adet zamanımda başladı ama o zamana kadar öğrenmiştim hamile olduğumu. Gece yapmıştım testi çok silik hatta sadece benim gördüğüm bir çizgi vardı sabah da kan vermiştim
Bende predictor erken gebelik testi yapmıştır göndereyimTestlerimiz benziyor mu hiç
Bende predictor erken gebelik testi yapmıştır göndereyim
Kırık olan gece yaptığım oradaki çizgiyi benden başka kimse görmediTestlerimiz benziyor mu hiç
İlki sanki benimkisi gibi ikincisi sizde baya baya belliKırık olan gece yaptığım oradaki çizgiyi benden başka kimse görmedidiğeri de kan verdikten sonra yaptığım
Bende sizin ikinci testinizde çizgiyi gördüm ama umudunuzu kaybetmeyinnn. Ben öğrendiğimde değerim 12ydi yani 1 haftalık falandı ve geç döllenme olmuş. O yüzden de çok silikmiş çizgiİlki sanki benimkisi gibi ikincisi sizde baya baya belli
Ve ayrıca gece yaptığım testte çizgiyi 1 saat sonra gördüm herkes saçmaladığımı düşündüBende sizin ikinci testinizde çizgiyi gördüm ama umudunuzu kaybetmeyinnn. Ben öğrendiğimde değerim 12ydi yani 1 haftalık falandı ve geç döllenme olmuş. O yüzden de çok silikmiş çizgi
Bende gösteriyorum arkadaşlarıma resimleri saçmalama diyorlar negatif diyorlar anlamıyorumVe ayrıca gece yaptığım testte çizgiyi 1 saat sonra gördüm herkes saçmaladığımı düşündü
Sabah kan verince kaç çıktı değerinizReglimden 1 hafta önce kasık ağrılarım ve akıntım başlamıştı hatta ben regl olcam bu ay olmadı sanıyordumadetime 5 gün kala midem bulanınca şüphelendim. ayrıca hep gaz sıkışması tuvalet sorunu oluyordu. Benim göğüs ağrılarım adet zamanımda başladı ama o zamana kadar öğrenmiştim hamile olduğumu. Gece yapmıştım testi çok silik hatta sadece benim gördüğüm bir çizgi vardı sabah da kan vermiştim
12 çıktıSabah kan verince kaç çıktı değeriniz
Testiniz durdukça belirgenlişti mi peki tekrar atabilir misiniz ? Ya da tekrarlayın belki daha belirgin çıkarBende gösteriyorum arkadaşlarıma resimleri saçmalama diyorlar negatif diyorlar anlamıyorum
Evde şuan testim ben işteyim akşam atarımTestiniz durdukça belirgenlişti mi peki tekrar atabilir misiniz ? Ya da tekrarlayın belki daha belirgin çıkar
Yaaa benim de aşırı Silik ya varmı yok mu belli değil geceden sonra sabah verdiniz dimi12 çıktı
Evet sabaha kadar uyumayıp teste bakmıştımYaaa benim de aşırı Silik ya varmı yok mu belli değil geceden sonra sabah verdiniz dimi
Evet sabaha kadar uyumayıp teste bakmıştımsabah da erkenden kan vermeye gitmiştim
Bakabilir miyim testinizebazen gözüm mü yanılıyor diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?