Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Kızlar bu kuruma çizgisi mi acaba benim durumum biraz uzun ben bundan 13 gün önce 11 değerle gebe olduğumu ogrendim 2 gün sonra gittiğimde acilden kan verdim ve degerim0.40 olmuştu ama 11 gündür adet olmadım leke falan da görmedim pcosum var 11 gün geçince evde prodoctor vardı yaptım böyle çıktı ama ilk dakikalarda çok çok silikti ışıkta belli oluyordu kuruyunca böyle oldu şimdi sorum şu benim durumumda olup gebe olduğunu öğrenen var mı lütfen bana yardımcı olun kafayi yemek üzereyim vücudum benimls oyun oynuyor sanki uzun oldu kusura bakmayın

Eklentiler

• InCollage_20250422_232005234.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 62
hamilelik belirtileriyle adet belirtisi ufacıkta olsa fark var mı?
Daha önce gebelik yaşamadım,ama belirtileri ortaya çıkartan progesteron hormonu yani bebiş olsun olmasın belirtileri progesteron arttığı için yaşıyoruz,bu hormon regl öncesi de artar bebiş olduğunda da artar.Benim düşünceme göre ayırt etmek zor gibi

Kızlar dün akşam yaptığım soldaki bu sabah da sağdaki reglime 4 gün kaldı sanki aynı gibi git gide koyu olması gerekmez mi siyah beyazda attım buraya atınca görünmüyor çok

Eklentiler

• IMG_5630.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_5681.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_5681.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar nasılsınız ????
Reglisine 6 gün kalan var mı ?

Solda göremedim sağda gördüm bende çizgiyi
Sağ sabah yaptığım inşallah vardır ya ya bide dün akşam karnıma aşırı kramplar girdi ishal gibi ama tuvalete çıkmadım bi midem çok bulanıyordu ama çıkartmadım afedersin ama yarım saat klozetle bakıştım yediğim şeyi herkes yedi kimsede bişey yok ama

Benimde ilk haftalarda çok tuvalet sıkıntım oldu bir de her an regl olacakmış givi ağrım vardı. Bence bir kan testi verin içinizde şüphe kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…