Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin darısı isteyen herkese inşallah canım benimMaşaAllah çok sevindimm
Sağlıcakla kucagınıza alın inş bebişiniiizi![]()
Ay hayırlı olsun çok sevindimmmSonucum çıktı kızlar 148
Ya çıkmadı aksama kadr sonuc yarim saat önce çıkmış Allah razı olsun canım benimAy hayırlı olsun çok sevindimmm![]()
İnş canımmAmin darısı isteyen herkese inşallah canım benim
Var gibiArkadaşlar çizgi mi var yoksa ben hayali mi görüyorum çizgi olsun diye![]()
Daha önce gebelik yaşamadım,ama belirtileri ortaya çıkartan progesteron hormonu yani bebiş olsun olmasın belirtileri progesteron arttığı için yaşıyoruz,bu hormon regl öncesi de artar bebiş olduğunda da artar.Benim düşünceme göre ayırt etmek zor gibihamilelik belirtileriyle adet belirtisi ufacıkta olsa fark var mı?
Canım ama sanki bir tık daha koyu geldi bana.Kızlar dün akşam yaptığım soldaki bu sabah da sağdaki reglime 4 gün kaldı sanki aynı gibi git gide koyu olması gerekmez mi
Ya gerçekten mi şimdi çok sevindimCanım ama sanki bir tık daha koyu geldi bana.
Kaç gün var Regline,Ya gerçekten mi şimdi çok sevindim![]()
4 gün kaldı predictor earlyKaç gün var Regline,
Testin markası nedir.????
Bu test en iyi testlerden canım,4 gün kaldı predictor early
Solda göremedim sağda gördüm bende çizgiyiKızlar dün akşam yaptığım soldaki bu sabah da sağdaki reglime 4 gün kaldı sanki aynı gibi git gide koyu olması gerekmez mi siyah beyazda attım buraya atınca görünmüyor çok
Ben geçen hafta çarşamba vermiştim negatif çıkmıştıBu test en iyi testlerden canım,
İstersen kan ver.
Sağ sabah yaptığım inşallah vardır ya ya bide dün akşam karnıma aşırı kramplar girdi ishal gibi ama tuvalete çıkmadım bi midem çok bulanıyordu ama çıkartmadım afedersin ama yarım saat klozetle bakıştım yediğim şeyi herkes yedi kimsede bişey yok amaSolda göremedim sağda gördüm bende çizgiyi
Benimde ilk haftalarda çok tuvalet sıkıntım oldu bir de her an regl olacakmış givi ağrım vardı. Bence bir kan testi verin içinizde şüphe kalmasınSağ sabah yaptığım inşallah vardır ya ya bide dün akşam karnıma aşırı kramplar girdi ishal gibi ama tuvalete çıkmadım bi midem çok bulanıyordu ama çıkartmadım afedersin ama yarım saat klozetle bakıştım yediğim şeyi herkes yedi kimsede bişey yok ama