Yaaa kuzum seninde mi çıktı görmedim kaçırdım bugün.Prodoctor. Ya durdukça daha belirginleşti gözlerimle çok net görüyorum ama umarım kuruma çizgisi değildir
Gözle rahatça gördüğüm bi çizgi var ama sabırsız olmasam keşke daha 5 gün var. Bugün sigara içemedim ve kahvaltı sonrası çok severim o tetikledi test yapmamıYaaa kuzum seninde mi çıktı görmedim kaçırdım bugün.
Cok sevındım hayırlı olsun güzel düşünün güzel olsun inşaAllahKızlar regl günüm 25 nisan ,dün testte 2. Çizgiyi gördüm bugün kan verdim 43,5 çıktı beta.umarim saglikla büyür.hic sevinemiyoruum bile 4 kaybim var
Ayyy canım bende gördüm,Gözle rahatça gördüğüm bi çizgi var ama sabırsız olmasam keşke daha 5 gün var. Bugün sigara içemedim ve kahvaltı sonrası çok severim o tetikledi test yapmamı
5 gün olduğu için acele etmeyin diyorum bir gün kala falan giderim gün gelene kadar da evde yapmaya devam ederim duramamAyyy canım bende gördüm,
İnşallah vardır çok sevindim,
Kan mı versen acaba
Nasıl hüsran ben gördüm en çok da sonuncuda belli benceBana yine hüsran ya
Sonra fark ettim sanırım var bi çizgi. Günlerdir didik didik aradığım için bulmuşum gibi geliyorNasıl hüsran ben gördüm en çok da sonuncuda belli bence
Bence çizgi var inşallah doğrudur gönlünce olur benimkine de bakar mısın pazar günü regli günüm daha 5 gün var dün akşam yapmıştım bunu predictorSonra fark ettim sanırım var bi çizgi. Günlerdir didik didik aradığım için bulmuşum gibi geliyorbir tane daha yaptım sonra onda azıcık görünce. Siyah beyaz haline de bakar mısınız
Çok hafif bir çizgi var gibi bende 5 gün kala hafif bir çizgi ile öğrenmiştim. Benden başka kimse görememişti o çizgiyiSonra fark ettim sanırım var bi çizgi. Günlerdir didik didik aradığım için bulmuşum gibi geliyorbir tane daha yaptım sonra onda azıcık görünce. Siyah beyaz haline de bakar mısınız
Ben de dün yaptım çizgi göremedim benim de bugün 5 gün var. Şu an attığında da göremedim ama acele ediyoruz bence 1 2 gün kala yapsak net öğrenirizBence çizgi var inşallah doğrudur gönlünce olur benimkine de bakar mısın pazar günü regli günüm daha 5 gün var dün akşam yapmıştım bunu predictor
Ya o kadar korkuyorum ki düşük bir sayı görmekten gidemiyorum. Son 2 3 gün kalana kadar sabredicemÇok hafif bir çizgi var gibi bende 5 gün kala hafif bir çizgi ile öğrenmiştim. Benden başka kimse görememişti o çizgiyiKanda da 12 çıkmıştı değerim .Kan verirseniz çıkar
Hayırlı zamanda olsun demiştimYaaa…
Olsun canım diğer ay olur inşallah.
Elbet zamanını bekliyor
Bana mı yazdınBnde gördüm iyice belirgin oluncaya kadar yap canim
Bnda görmedim.benBence çizgi var inşallah doğrudur gönlünce olur benimkine de bakar mısın pazar günü regli günüm daha 5 gün var dün akşam yapmıştım bunu predictor
Sabredebiliyorsan bekle tabi şu an çıksa da düşük değer çıkar evet. Bir de yükselecek mi diye beklemek daha stresliYa o kadar korkuyorum ki düşük bir sayı görmekten gidemiyorum. Son 2 3 gün kalana kadar sabredicem
Evet sana canumBana mı yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?