- 10 Aralık 2020
- 79
- 32
- 38
- 29
Evet senınkıde benımkı gıbı silik çıkmısBugün test yaptm laboquick marka böyle çıktı ben baya net görüyorum regle 3 gün var
Eveett var gibiBugün test yaptm laboquick marka böyle çıktı ben baya net görüyorum regle 3 gün var
Umarım belirginleşr iyice perşembe kan verecgmEvet senınkıde benımkı gıbı silik çıkmıs
Adete kaç gün varKızlar ben bugün mide bulantısıyla uyandım eşimi test almaya yolladım bugün de yapıcam duramıyorumumarım bunların hepsi psikolojik değildir ya
Ayy inşallah dün şaşı oldm bakarken ama bugün net gördüm bakalmEveett var gibi
Aynen var görünüyor hayırlısı olsunBugün test yaptm laboquick marka böyle çıktı ben baya net görüyorum regle 3 gün var
Çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alırız inşallahAynen var görünüyor hayırlısı olsun
Yenı yumurtlama mı oluyor acabaBen yaptım ama negatif :/
Anlayamadığım şey ovülasyın testimde 2 gündür yükselmeye başladı koyulaşıyor. Adetime son 4 gün var çatlamanında 8-9. Günü . Ikisininde resmini ekliyorum:) Eki Görüntüle 3580811 Eki Görüntüle 3580828
5 gün kaldıAdete kaç gün var
Hayırlıııı olsunBugün test yaptm laboquick marka böyle çıktı ben baya net görüyorum regle 3 gün var
Bende anlayamadım :/ bir sorun olmasında yumurtlamaya razıyımYenı yumurtlama mı oluyor acaba
Hadi bakalım hayırlısı yaBugün test yaptm laboquick marka böyle çıktı ben baya net görüyorum regle 3 gün var
İns degıldır benımde mide bulantım varKızlar ben bugün mide bulantısıyla uyandım eşimi test almaya yolladım bugün de yapıcam duramıyorumumarım bunların hepsi psikolojik değildir ya
Ayy teşekkür ederim çokta ümitlenmek istemiyorum kanda çıkar inşallahHayırlıııı olsun
Yaaaa evet varrrrYaptım ama öglenki idrar oldugu için silik bıde yarın sabah yapacagım bu arada erken gebelık testi
CanıO zaman yarın sabah bir daha deneyeyim :) hayırlısı artık
Canım tebrik ederim bence varrrrrBugün test yaptm laboquick marka böyle çıktı ben baya net görüyorum regle 3 gün var
Biraz bekleyince çok hayali bir çizgi gördüm başka gören var mı?Bana yine hüsran ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?