Olsun canım üzülme,Ben elendim maalesef. Adet oldum
Aynı tarihlerrKızlar merhaba benimde bat: 27 Nisan.
Yumurtlama günüm uygulamada 13 Nisan olarak gözüktü. O günleri değerlendirdik. Şimdi artık bekleme zamanı, sizce varsa ağrı falan yapar mı hemen
Canım gebelikte çizgi mi var bana mı öule geldiBen yaptım ama negatif :/
Anlayamadığım şey ovülasyın testimde 2 gündür yükselmeye başladı koyulaşıyor. Adetime son 4 gün var çatlamanında 8-9. Günü . Ikisininde resmini ekliyorum:) Eki Görüntüle 3580811 Eki Görüntüle 3580828
Senınle ikimizin yumurtlaması aynı test sanırım senınde 11 veya 12 si sikleşti Diye hatırlıyorum üstüne 15 gün say yanı 26-27 si demek oluyor bu tarıhlere yakın test yaparsan kesın ve ne sonuc
Hayırlısı olsun hayırlısı diye dua ettik hepOlsun canım üzülme,
Diğer ay olur inşallah, zamanını bekliyordur.
Gebelıkde cızgı var sankı cok silikBen yaptım ama negatif :/
Anlayamadığım şey ovülasyın testimde 2 gündür yükselmeye başladı koyulaşıyor. Adetime son 4 gün var çatlamanında 8-9. Günü . Ikisininde resmini ekliyorum:) Eki Görüntüle 3580811 Eki Görüntüle 3580828
Yapmadım bugun gecsin yarın adet olmam lazım prıgrama göre bugun olmazsam yarın yapıcam ıns bakalımYok canım dün yaptım negatifti bugün yapmadım.
Regliye 7 gün kaldı sen yaptın mı
Canım gebelikte çizgi mi var bana mı öule geldi
Sanırım ışıktan öyle çıkmış normalde gözüken yok :) yaklaşık bi 15 dk inceledimGebelıkde cızgı var sankı cok silik
Gününüz nezaman normaldeSanırım ışıktan öyle çıkmış normalde gözüken yok :) yaklaşık bi 15 dk inceledimhayırlısı inşallah bakalım daha regl gelmedi yine de bir umudum var
Bende hafif bir çizgi görüyorumm. Siyah beyaz yapın daha netleşirBen yaptım ama negatif :/
Ben yıne olmassam bu haftanın sonuna kadr beklerım kan vermem cunku subat ayında 3gun gecmısdı testlerde hep pozıtıf gordum 3.günğn sonunda adet oldum kanda vermısdım negatifdi sonuc oyuzden beklememde fayda varYapmadım bugun gecsin yarın adet olmam lazım prıgrama göre bugun olmazsam yarın yapıcam ıns bakalım
Eşimi bekliyorum erken gebelik testi alırsa şimdi yapcam yoksa yarını beklesem ilk ısrarla miKızlar test yapan var mıııı ne yaptınızzzzzz???
Gerci kimyasal gebelik gecırmısımBen yıne olmassam bu haftanın sonuna kadr beklerım kan vermem cunku subat ayında 3gun gecmısdı testlerde hep pozıtıf gordum 3.günğn sonunda adet oldum kanda vermısdım negatifdi sonuc oyuzden beklememde fayda var
hrveslendırmek ıstemem ama var gibiAslında bir de böyle fotoğrafı var testin şimdi sizler öyle diyince içime bir kurt düştü onu da atayım:) siyah beyazını da koydum. Eki Görüntüle 3580905 Eki Görüntüle 3580906
Yaptım ama öglenki idrar oldugu için silik bıde yarın sabah yapacagım bu arada erken gebelık testiBence yapsanız cıkar
Bugün test yaptm laboquick marka böyle çıktı ben baya net görüyorum regle 3 gün varKızlaaaarrr nasılsınız ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?