Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Ben yaptım ama negatif :/
Anlayamadığım şey ovülasyın testimde 2 gündür yükselmeye başladı koyulaşıyor. Adetime son 4 gün var çatlamanında 8-9. Günü . Ikisininde resmini ekliyorum:)

Senınle ikimizin yumurtlaması aynı test sanırım senınde 11 veya 12 si sikleşti Diye hatırlıyorum üstüne 15 gün say yanı 26-27 si demek oluyor bu tarıhlere yakın test yaparsan kesın ve ne sonuc

Olsun canım üzülme,
Diğer ay olur inşallah, zamanını bekliyordur.
Hayırlısı olsun hayırlısı diye dua ettik hep

Yok canım dün yaptım negatifti bugün yapmadım.
Regliye 7 gün kaldı sen yaptın mı
Yapmadım bugun gecsin yarın adet olmam lazım prıgrama göre bugun olmazsam yarın yapıcam ıns bakalım

Sanırım ışıktan öyle çıkmış normalde gözüken yok :) yaklaşık bi 15 dk inceledim hayırlısı inşallah bakalım daha regl gelmedi yine de bir umudum var
Gününüz nezaman normalde

Yapmadım bugun gecsin yarın adet olmam lazım prıgrama göre bugun olmazsam yarın yapıcam ıns bakalım
Ben yıne olmassam bu haftanın sonuna kadr beklerım kan vermem cunku subat ayında 3gun gecmısdı testlerde hep pozıtıf gordum 3.günğn sonunda adet oldum kanda vermısdım negatifdi sonuc oyuzden beklememde fayda var

Aslında bir de böyle fotoğrafı var testin şimdi sizler öyle diyince içime bir kurt düştü onu da atayım:) siyah beyazını da koydum.

Ben yıne olmassam bu haftanın sonuna kadr beklerım kan vermem cunku subat ayında 3gun gecmısdı testlerde hep pozıtıf gordum 3.günğn sonunda adet oldum kanda vermısdım negatifdi sonuc oyuzden beklememde fayda var
Gerci kimyasal gebelik gecırmısım
Aslında bir de böyle fotoğrafı var testin şimdi sizler öyle diyince içime bir kurt düştü onu da atayım:) siyah beyazını da koydum. Eki Görüntüle 3580905 Eki Görüntüle 3580906
hrveslendırmek ıstemem ama var gibi

Kızlar ben bugün mide bulantısıyla uyandım eşimi test almaya yolladım bugün de yapıcam duramıyorum umarım bunların hepsi psikolojik değildir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…