Aslinda normal de gebelik degil vucudun normal seyri biz oylemi acaba diyoruz genc kizligimi hatirlayin nasil agri sizi cekerdik hic aklimza hamilelik gelmiyorduBiraz da psıkolojık işte bazı hissettıkelrımoz demekkı
Ya bir de vücut her ay doğum yapacak gibi hazırlanıyormuş biz de gebelik istediğimiz için çok fazla dinliyoruz bedenimizi sanırımAslinda normal de gebelik degil vucudun normal seyri biz oylemi acaba diyoruz genc kizligimi hatirlayin nasil agri sizi cekerdik hic aklimza hamilelik gelmiyordu
Kesınlıkle bencede kendimizi dinledıgımız içinYa bir de vücut her ay doğum yapacak gibi hazırlanıyormuş biz de gebelik istediğimiz için çok fazla dinliyoruz bedenimizi sanırım
Benim de 6 gün var dayanamadım test yaptım negatif. İlk idrarla yapmadım daha az önce yaptım ama üzüldümAyyy kızlar
Miden çok bulanıyor regliye 7,8 gün var.
Hamilelikle alakası olacagınıda pek sanmıyorum ama….
Bilemedim ya
Benim de 6 gün kaldı dayanamadım test yaptım aynı böyle çıktıKızlar ben 6 gün kala yine test yaptım ama sanırım bunda da yok bi şey gören var mı?
Nasip bir dahaki sefere ins
Kuzummm bugün yapayım perşembe yine yapalımCanım 3 gun daha bekle perşembe gel ıkımız aynı anda yapalım
Kuzum sakın üzülme şükür zaten bir çocuğun var diğer ay olur elbet hayırlı zamanda olacaktır zatenNasip bir dahaki sefere ins
Aslinda ben cok istiyorum esim istemiyor saglik problemleri var biraz ama bu ay ilk defa kesin olur demistim tam yurtlama gunlerinde iki defa icine yanlislla kacirdi demekki tutmadıKuzum sakın üzülme şükür zaten bir çocuğun var diğer ay olur elbet hayırlı zamanda olacaktır zaten
Yapmayin ya bekleyin ben yandim bu ay 10 gun kaladan beri surekli test aldim bin liradan fazla gitti benim bence adet beklenmeli simdi adet oldum ben 1 gun kalaBenim de 6 gün kaldı dayanamadım test yaptım aynı böyle çıktı
Şuan yaptım ben testYapmayin ya bekleyin ben yandim bu ay 10 gun kaladan beri surekli test aldim bin liradan fazla gitti benim bence adet beklenmeli simdi adet oldum ben 1 gun kala
Çok çok silik varSonıcunuz nedir
Çok çok silik var gözüküyorNe çıktı canım
Canım sanki çizgi gördüm benKızlar en 1 Nisan da Reglim bitti uygulamaya göre 9-14 Nisan arası yumurtlama gösteriyor bizde üç günü değerlendirdik idrarda bi Silik çizgi çıkıyor bide negatif 4 gün önce kan testim 0.2 çıktı negatif yani ama belimde kuyruk sokumumda ağrı var göbeğimin altında ağrım var mesane galiba bilmiyorum ve kasıklarımda iğne batmaları ara ara elektrik çarpar ya öyle bi his var çok yorgun hissediyorum kendimi baş ağrım ay boyunca vardı zaten bugünde kahverengi akıntı geldi minik normalde bende ayın ortasında olurdu yumurtlama sanardım fakat reglime 1 hafta hala oldu pazar günü regli günüm sizce bu yerleşme kanaması falan olabilir mi bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı ilk denememiz o yüzden çok fazla bilgim yok buradan okuduklarımla işte bunda bugünku testim
Ama bu marka comfort ve kanda negatif çıkarken de Silik çıkardı kafayı yedirtti banaCanım sanki çizgi gördüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?