- 14 Şubat 2025
- 577
- 200
- 18
İlk 10 dakika da mı çıktı o hafif gözüken çizgi çünkü sizin testinizde bende gmesğmBi de böyle bakabilir misiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 10 dakika da mı çıktı o hafif gözüken çizgi çünkü sizin testinizde bende gmesğmBi de böyle bakabilir misiniz![]()
Bebe timeCanım hangi testi yaptın.
Siz iki gün kala yapın benceBende yaptım negatif canım, regliye 8 gün var.
Zaten benım yaptıgım testler erken gebelık test degıl normal gebelık testiSenin ne zaman regli
23nisanSenin ne zaman regli
Erken gebelik testimi sizinkiBende yaptım negatif canım, regliye 8 gün var.
Ama sizin 8gün varmıs içinizi ferah tutunAma üstünde 5 gün önceye kadar sonuç verir diyor, erken gebelik
Ben comfort yaptım ama daha önce de Silik gördüm inanamıyorum o teste o yüzdenCanım sanki çizgi gördüm ben
Biz kendımızı cok yoruyoruz bu testlerle cidden bekleyebilsek hem paramız gıtmez hemde üzülmeyizBen comfort yaptım ama daha önce de Silik gördüm inanamıyorum o teste o yüzden
Off insan duramıyoYapmayin ya bekleyin ben yandim bu ay 10 gun kaladan beri surekli test aldim bin liradan fazla gitti benim bence adet beklenmeli simdi adet oldum ben 1 gun kala
Evet orası kesinOff insan duramıyo![]()
Canım kanda negatifse idrarda zaten hiç çıkmaz. Daha çok erken çıkması için de bu kadar belirti için de aslında. Yerleşme lekelenmesiyse üç bel güne pozitif olabilir yine de en doğru sonuç tahmini adet tarihinde olacaktır. Maalesef sabırlı olmak gerekiyorKızlar en 1 Nisan da Reglim bitti uygulamaya göre 9-14 Nisan arası yumurtlama gösteriyor bizde üç günü değerlendirdik idrarda bi Silik çizgi çıkıyor bide negatif 4 gün önce kan testim 0.2 çıktı negatif yani ama belimde kuyruk sokumumda ağrı var göbeğimin altında ağrım var mesane galiba bilmiyorum ve kasıklarımda iğne batmaları ara ara elektrik çarpar ya öyle bi his var çok yorgun hissediyorum kendimi baş ağrım ay boyunca vardı zaten bugünde kahverengi akıntı geldi minik normalde bende ayın ortasında olurdu yumurtlama sanardım fakat reglime 1 hafta hala oldu pazar günü regli günüm sizce bu yerleşme kanaması falan olabilir mi bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı ilk denememiz o yüzden çok fazla bilgim yok buradan okuduklarımla işte bunda bugünku testimn
ArtimedCanın pozitif duruyor testin markası ne ?