Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Biraz da psıkolojık işte bazı hissettıkelrımoz demekkı
Aslinda normal de gebelik degil vucudun normal seyri biz oylemi acaba diyoruz genc kizligimi hatirlayin nasil agri sizi cekerdik hic aklimza hamilelik gelmiyordu

• Beğen
Reactions: etf
Aslinda normal de gebelik degil vucudun normal seyri biz oylemi acaba diyoruz genc kizligimi hatirlayin nasil agri sizi cekerdik hic aklimza hamilelik gelmiyordu
Ya bir de vücut her ay doğum yapacak gibi hazırlanıyormuş biz de gebelik istediğimiz için çok fazla dinliyoruz bedenimizi sanırım

Ayyy kızlar
Miden çok bulanıyor regliye 7,8 gün var.
Hamilelikle alakası olacagınıda pek sanmıyorum ama….

Bilemedim ya
Benim de 6 gün var dayanamadım test yaptım negatif. İlk idrarla yapmadım daha az önce yaptım ama üzüldüm :( işte sanki midem bulandı gibi olmuştum kendimi kötü hissetmiştim

Kuzum sakın üzülme şükür zaten bir çocuğun var diğer ay olur elbet hayırlı zamanda olacaktır zaten 🥰
Aslinda ben cok istiyorum esim istemiyor saglik problemleri var biraz ama bu ay ilk defa kesin olur demistim tam yurtlama gunlerinde iki defa icine yanlislla kacirdi demekki tutmadı

Benim de 6 gün kaldı dayanamadım test yaptım aynı böyle çıktı :(
Yapmayin ya bekleyin ben yandim bu ay 10 gun kaladan beri surekli test aldim bin liradan fazla gitti benim bence adet beklenmeli simdi adet oldum ben 1 gun kala

Kızlar en 1 Nisan da Reglim bitti uygulamaya göre 9-14 Nisan arası yumurtlama gösteriyor bizde üç günü değerlendirdik idrarda bi Silik çizgi çıkıyor bide negatif 4 gün önce kan testim 0.2 çıktı negatif yani ama belimde kuyruk sokumumda ağrı var göbeğimin altında ağrım var mesane galiba bilmiyorum ve kasıklarımda iğne batmaları ara ara elektrik çarpar ya öyle bi his var çok yorgun hissediyorum kendimi baş ağrım ay boyunca vardı zaten bugünde kahverengi akıntı geldi minik normalde bende ayın ortasında olurdu yumurtlama sanardım fakat reglime 1 hafta hala oldu pazar günü regli günüm sizce bu yerleşme kanaması falan olabilir mi bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı ilk denememiz o yüzden çok fazla bilgim yok buradan okuduklarımla işte bunda bugünku testim

Eklentiler

• IMG_5543.webp
    IMG_5543.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar en 1 Nisan da Reglim bitti uygulamaya göre 9-14 Nisan arası yumurtlama gösteriyor bizde üç günü değerlendirdik idrarda bi Silik çizgi çıkıyor bide negatif 4 gün önce kan testim 0.2 çıktı negatif yani ama belimde kuyruk sokumumda ağrı var göbeğimin altında ağrım var mesane galiba bilmiyorum ve kasıklarımda iğne batmaları ara ara elektrik çarpar ya öyle bi his var çok yorgun hissediyorum kendimi baş ağrım ay boyunca vardı zaten bugünde kahverengi akıntı geldi minik normalde bende ayın ortasında olurdu yumurtlama sanardım fakat reglime 1 hafta hala oldu pazar günü regli günüm sizce bu yerleşme kanaması falan olabilir mi bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı ilk denememiz o yüzden çok fazla bilgim yok buradan okuduklarımla işte bunda bugünku testim
Canım sanki çizgi gördüm ben

Back
X