Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Siz o yuzdenmı ovulasyondan önce tek ilişki yasadınız yumurtalamaya göre cinsiyet bende oyle denıyordumya 7 aydır malesef tutmadı yanı çok zor 1 sene o yontemı deneyıp tutturan var hemen olanda var Allah gonlumuze göre versin
Yok canım ondan değil, eşim şehir dışına çıktı. Ben ona inanmıyorum Allah neyi nasip ederse,

Kızlar bişey sorucam
Testlerde diyelim kuruma çizgisi çıktı suyun altına tuttugumuzda kuruma cızgısıyse gidiyormus diye okudum bı kac yerde bunda dogruluk payı varmıdır?Bilenleriniz varmı ?

Bu sabah yaptıgım test Kuruma çizgisimi diye bakmak için suyum altına tuttum kırmızı çizgi de bozulma olmadı ne demek oluyor bu bilen varmı?

Eklentiler

• IMG_4167.webp
    IMG_4167.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu sabah yaptıgım test Kuruma çizgisimi diye bakmak için suyum altına tuttum kırmızı çizgi de bozulma olmadı ne demek oluyor bu bilen varmı?
Canım umutlandırmak isdemem ama bence sen hamılesın testlerinde hep silik çıkıyor oda erken yapmandan kaynaklı

Midem çok bulandı bugun bi ara ama psikolojikmi bilemiyorum tabi bakalım yarın alabılırsem alıcam bı test bıde yarın denerim yarınla bırlıkde iki gğn kalıyor adet tarıhıme
Güzel yorumun için teşekkür ederim bu arada 🌸

E nabizi aradim hastane girmemiş hafta sonu oldugu için sadece gurus yapip birakmislar ben az once erken gebelik taptim t bolgesi cok.parlak cikti

Eklentiler

• 1000145717.webp
    1000145717.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 30
Mesela ben geç yumurtladım bu ay o yuzden 21 nisanda adetimin olmasını bekleyemem buyuk ıhtımal 26 nisanda olur çünkü geç yumurtladım o yuzden bekleyecegım belki çarşamba perşembe test yapmayı dusunuyorum çünkü adetim gecıkse bıle bu hamılelık belırtısı degıl suan test yapsamda cıkmaz

Back
X